"Στοχευμένη και  εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση   του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει ν...
Ο Σπύρος έχει το χάρισμα      της  μεταδοτικότητας στο  μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με τ...
"Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω σ...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

μαρτυρίες...

11.776 Aufrufe

Veröffentlicht am

0 Kommentare
0 Gefällt mir
Statistik
Notizen
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Keine Downloads
Aufrufe
Aufrufe insgesamt
11.776
Auf SlideShare
0
Aus Einbettungen
0
Anzahl an Einbettungen
11.296
Aktionen
Geteilt
0
Downloads
2
Kommentare
0
Gefällt mir
0
Einbettungen 0
Keine Einbettungen

Keine Notizen für die Folie

μαρτυρίες...

 1. 1. "Στοχευμένη και εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει να γίνεις καλύτερος και ένας φίλος που θαακούσει τα προβλήματά σου."βαγγέλης,vocalist,performer (48hrs)
 2. 2. Ο Σπύρος έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας στο μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με την τεχνική που χρησιμοποιεί , το μάθημα αποκτά άλλη διάσταση! Ραχήλ ,lead vocalist(peakabooband,ex-emigre band))
 3. 3. "Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω στηζωή μου και να μου χαρίζει πάλιτα πιο όμορφα δώρα. Aπέκτησακαι αναγνώρισα τη ΔΙΚΗ μουφωνή. Τώρα, όταν τραγουδάω,δε βλέπω τον Λέννον ή τουςΠινκ Φλόιντ μπροστά μου.Βλέπω τον εαυτό μου. "Aναστάσης,director (eccemomo)/lead vocalist(ermou 33 band)

×