Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Marineland

sortida

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Marineland

  1. 1. DivertitSembla divertit però a lasegüent diapositivapodem veure elsdiferents llocs on et potsllançar i divertir...
  2. 2. Sabem que es veu borrós però ésl’única que em trobat. És moltdivertit per els més petits.Descobreix el lloc on elsmés petits fan els seussomnis realitat.Un espai especialmentdissenyat per als méspetits. Tobogans iatraccions perexperimentar en el mediaquàtic amb total seguretat.
  3. 3. Súper GUAI!! Segur que ensmaregem!!!!Esperem no vomitar, jajajaja!!Viu la nova super atracció de60m amb gran desnivell quedesemboca en unespectacular embut que etsubmergirà en unavertiginosa experiència.
  4. 4. Atracció per als més atrevits que podràsgaudir sol o amb el teu company / a.Descendeix amb un flotador en unacaiguda de vertigen.
  5. 5. Tobogan de tres pistes on llisques a granvelocitat. Atracció familiar. Competeixamb els teus companys en una carreraemocionant.
  6. 6. Tobogan fosc en forma de tub de 12metres de longitud. Descens amb flotador.Atreveix-te amb aquesta nova sensació.
  7. 7. I moltes més en…

×