Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Cultura peruana

178 Aufrufe

Veröffentlicht am

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Cultura peruana

  1. 1. Membres del grup: Conejos Ibern, Alba García Gargallo, MªLidón Moliner Barbnerá, Aitor
  2. 2.  Història: La principal història de Perú és la conquesta d’Espanya després del descobriment per Cristobal Colón.  Perú va ser Conquistat per Francisco Pizarro.
  3. 3.  Gastronomia: El menjar típic és el cibiche, la causa limenya, papas, guancaina, la pollada, carapulera i puca picant.  Beguda principal: La beguda principal és el xixa, la morada, i la massamorada.
  4. 4.  Balls típics: ◦ La marinera mortenya que es balla en el nord. ◦ La ayacuchana que es balla a la serra. ◦ La anaconda que es balla a la selva amazònica ◦ La limenya que es balla a la capital i és el ball més elegant.  La moneda: La moneda utilitzada és el Sol i el bitllet és el dolar.
  5. 5.  El patró: El patró de Perú és el senyor dels miracles, es celebra a octubre i normalment se te que portar una peça de color morat.  Incas: Els incas s’anomenen Atagualpos, i passen per tota la costa peruana.
  6. 6.  Aquest treball a sigut molt divertit, encara que l’experiència de treballar en grup no ha sigut molt bona.  L’entrevista a Maria Fernanda va ser una experiència molt interessant ja que tot el que ens va contar ho desconeixíem.
  7. 7. GRÀCIES PER LA VOSTA ATENCIÓ

×