Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Pergatiti: MSc.Rudina Lipi Hyrje ne Financa 5 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>Informacioni që ofron shërbimi i kontabilitetit rregullisht është i saktë, por s...
Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>shpejtësi: </li></ul><ul><ul><li>minimizim i kohës së përpunimit </li></ul></ul...
Klientet e Financa 5.0 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
Klientet e Financa 5.0 29/07/10
Klientet e Financa 5.0 29/07/10
Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Fillimisht instalohet programi i Financa 5 </li></ul><ul><li>Instalimi realizohet ose ketu ...
Parametrat e kompiuterit tuaj per te instaluar Financa 5 <ul><li>150 MHz e lart. </li></ul><ul><li>32 MB ( megabytes ) R...
Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Tani qe programi eshte instaluar klikojme mbi inkonen e Financa 5 </li></ul><ul><li>Japim ...
29/07/10 Financa 5.0 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
Modulet e Financa 5.0 <ul><li>FINANCA 5.0 funksionon ne trajte modulare. Modulet me te rendesishme te programit jane: </l...
Kjo eshte paraqitja e Financa 5.0 29/07/10
Klikojme mbi Liber i madh dhe shohim ne qender 29/07/10
Klikojme mbi Arka dhe shohim ne qender 29/07/10
Klikojme mbi Banka dhe shohim ne qender 29/07/10
Klikojme mbi Shitje dhe shohim ne qender 29/07/10
Klikojme mbi Blerje dhe shohim ne qender 29/07/10
Klikojme mbi Inventar dhe shohim ne qender 29/07/10
Kush jane komandat e menuve 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
Komandat tek Skedar jane: 29/07/10
Klikojme tek Raport dhe shohim 29/07/10
Klikojme tek Celje 29/07/10
Klikojme tek Ndihme 29/07/10
Klasat e planit kontabel 29/07/10
KLASA 1 29/07/10
KLASA 2 29/07/10
KLASA 3 29/07/10
KLASA 4 29/07/10
KLASA 5 29/07/10
KLASA 6 29/07/10
KLASA 7 29/07/10
KLASA 8 29/07/10
FALEMINDERIT 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

1 Hyrje Ne Financa 5

38.160 Aufrufe

Veröffentlicht am

Leksionet per Financa 5.0 tani edhe ne Video.
Ato mund ti shihni perjgate procesit te trajnmit ne zyrat tona

Veröffentlicht in: Business
 • Login to see the comments

1 Hyrje Ne Financa 5

 1. 1. Pergatiti: MSc.Rudina Lipi Hyrje ne Financa 5 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 2. 2. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>Informacioni që ofron shërbimi i kontabilitetit rregullisht është i saktë, por shpesh vuan nga mungesa e freskisë së duhur dhe shumellojshmeria. </li></ul><ul><li>Me futjen e informatikës ky moment kapercehet plotësisht pasi kompjuterizimi i kontabilitetit mundëson regjistrimin e informacionit kontabël dhe njëkohesisht perpunimin e tij shpejt e saktë, duke sjellë kështu ndryshime rrënjësore dhe epërsi të dukshme </li></ul><ul><li>kontroll të plote të gjendjes se biznesit tuaj: </li></ul><ul><ul><li>ndjekja e arkes dhe bankes </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekja e furnitoreve dhe klienteve </li></ul></ul><ul><ul><li>kontroll i magazinave dhe prodhimit (nese keni) </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekja e detyrimeve me shtetin </li></ul></ul><ul><ul><li>ndjekje e kostos etj… </li></ul></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 3. 3. Pse duhet te zgjidhni Financa 5.0 <ul><li>shpejtësi: </li></ul><ul><ul><li>minimizim i kohës së përpunimit </li></ul></ul><ul><li>saktësi: </li></ul><ul><ul><li>minimizim i gabimeve </li></ul></ul><ul><li>imazh: </li></ul><ul><ul><li>paraqitje moderne - profesionale për biznesin Tuaj. </li></ul></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 4. 4. Klientet e Financa 5.0 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 5. 5. Klientet e Financa 5.0 29/07/10
 6. 6. Klientet e Financa 5.0 29/07/10
 7. 7. Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Fillimisht instalohet programi i Financa 5 </li></ul><ul><li>Instalimi realizohet ose ketu tek ne ne zyrat tona ose ne Tirane pra Infosoft SD </li></ul><ul><li>Cmimi i instalimit te programit Financa 5 eshte njelloje si ne Tirane dhe ketu ne zyrat tona </li></ul><ul><li>Edhe nese do te keni probleme me programin me pas ne realizojme mirembajtjen e tij dhe ju paguani te njejten tarife sikur do te shkonit ne Tirane. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 8. 8. Parametrat e kompiuterit tuaj per te instaluar Financa 5 <ul><li>150 MHz e lart. </li></ul><ul><li>32 MB ( megabytes ) RAM (random access memory); Rekomandohet 64 MB e lart. </li></ul><ul><li>Windows 9x, Windows ME, Windows NT 4.0 , Microsoft Windows 2000, Windows XP. </li></ul><ul><li>Minimumi 50MB hapsire te lire ne HardDisk. </li></ul><ul><li>Perpara se te blini nje kompiuter per te instaluar me Financa 5, keshillohuni me Ne. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 9. 9. Hyrja ne Financa 5.0 <ul><li>Tani qe programi eshte instaluar klikojme mbi inkonen e Financa 5 </li></ul><ul><li>Japim perdoruesi n ADMIN dhe pasword ADMIN </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 10. 10. 29/07/10 Financa 5.0 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 11. 11. Modulet e Financa 5.0 <ul><li>FINANCA 5.0 funksionon ne trajte modulare. Modulet me te rendesishme te programit jane: </li></ul><ul><li>Arke </li></ul><ul><li>Banke </li></ul><ul><li>Blerje </li></ul><ul><li>Shitje </li></ul><ul><li>Inventar </li></ul><ul><li>Liber i Madh. </li></ul>29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 12. 12. Kjo eshte paraqitja e Financa 5.0 29/07/10
 13. 13. Klikojme mbi Liber i madh dhe shohim ne qender 29/07/10
 14. 14. Klikojme mbi Arka dhe shohim ne qender 29/07/10
 15. 15. Klikojme mbi Banka dhe shohim ne qender 29/07/10
 16. 16. Klikojme mbi Shitje dhe shohim ne qender 29/07/10
 17. 17. Klikojme mbi Blerje dhe shohim ne qender 29/07/10
 18. 18. Klikojme mbi Inventar dhe shohim ne qender 29/07/10
 19. 19. Kush jane komandat e menuve 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany
 20. 20. Komandat tek Skedar jane: 29/07/10
 21. 21. Klikojme tek Raport dhe shohim 29/07/10
 22. 22. Klikojme tek Celje 29/07/10
 23. 23. Klikojme tek Ndihme 29/07/10
 24. 24. Klasat e planit kontabel 29/07/10
 25. 25. KLASA 1 29/07/10
 26. 26. KLASA 2 29/07/10
 27. 27. KLASA 3 29/07/10
 28. 28. KLASA 4 29/07/10
 29. 29. KLASA 5 29/07/10
 30. 30. KLASA 6 29/07/10
 31. 31. KLASA 7 29/07/10
 32. 32. KLASA 8 29/07/10
 33. 33. FALEMINDERIT 29/07/10 http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany

×