Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 • Als Erste(r) kommentieren

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 1. 1. EXPRESSIÓ ESCRITALlengua catalana Nom:3r primària Data: 1. Fixa’t en la imatge i descriu el que hi veus: 2. Corregeix els errors i torna a escriure la descripció de la imatge: 3. Escriu 3 vegades, les paraules on has fet algun error d’ortografia Hola!, sóc l’Erra. Acabo de veure que la teva reeducadora t’ha demanat que descriguis una imatge, és veritat?
 2. 2. JO ET PUC AJUDAR!!! Segueix els meus consells i ja veuràs com la teva descripció serà GENIAL!!!1. El primer que has de fer és una PLUJAD’IDEES:------2. Després, ordena les teves IDEES. Posa un número al costatde cadascuna de les idees anteriors4. Perquè la descripció de la imatge et surti molt bé!!!! hem de unir les idees que hem pensat amb CONNECTORS!
 3. 3. SAPS QUÈ SÓN ELS CONNECTORS? Els connectors sónparaules que ens ajuden a unir diferents frases d’un text, unahistòria, un conte...QUINS CONNECTORS CONEIXES?? Fes una llista:Et dono una pista: - Però - Abans - - - - - - - - Encara que sembli un súper heroi...no sé dibuixar! ARA, EM POTS AJUDAR TU??
 4. 4. FES UN DIBUIX DE LES 5 PARAULES QUE MÉS ENS HA COSTAT ESCRIURE

  Als Erste(r) kommentieren

  Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

 • amart592

  Jan. 10, 2017
 • jorditic

  Feb. 7, 2017

Aufrufe

Aufrufe insgesamt

29.020

Auf Slideshare

0

Aus Einbettungen

0

Anzahl der Einbettungen

20.974

Befehle

Downloads

521

Geteilt

0

Kommentare

0

Likes

2

×