Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Spring

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Spring

  1. 1. Честита Пролет !
  2. 2. Пролетта е любов, която витае във въздуха и тайно ни подшушва красиви мисли. Кара ни да зареем погледа си по – дълго от обичайното през прозореца към слънчевия ден навън. Примамва ни към по -продължителни разходки в парка.
  3. 3. Пролетта ни носи порция щастие и отнася мислите ни към екзотични слънчеви мечтания. Тя е вълшебницата, която събужда живот във всичко. Пролетта ни носи много светли чувства, зарежда ни с енергия и ни кара да мислим позитивно.
  4. 4. Всички обичат този сезон, защото времето се затопля, дърветата разцъфват, появяват се първите цветя, а птиците се връщат от юг. Време е за едно ново начало!
  5. 5. Древните скандинавски саги разказват, че в края на дългата и студена зима на земята пристигала младата и красива богиня Фрея. Тя слизала от колесницата си, в която били впрегнати две пухкави котки, и отключвала пролетта. За ключове й служели едни от първите цветя - игликите. И наистина стъбълцата с цветовете приличат на връзка ключета. По нашите земи предвестница на пролетта е Баба Марта. За разлика от Фрея тя е на сериозна възраст и не блести с хубост и благост, но също е избрала игликата,за да извести, че студовете са си заминали. Китка от иглики е затъкната на забрадката й.
  6. 7. Още снимки
  7. 9. Нека оставим хиляда сияйни слънца да греят в нас и музиката да звучи в сърцата ни! Честита Пролет с пожелание слънчевата прегръдка и уханната усмивка на чаровната маг ьосница да ни омаят със своя чудотворен аромат! Да се усмихваме повече, за да привличаме доброто!
  8. 10. Автор: Наталия Илийчовска 9 ж клас, ГПЧЕ

×