Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
NEWS BLOG INFORMATION
Bradley ilmoittaa Googlen uusi        kytkemispalvelu Googlen kytkemispalvelu kannettaviin laitteisiin on saavastap...
Korosta pitämänsä kilpailuetua, Google tarjoaa sen uusimpia parannuksia vain laitteissa, joissa Android liiketoiminnan o...
asianmukaisesti-indeksiarvoa tämä kuuluvat seuraavassa  versiossa. Valitsin voisi tulla jo ensi kuussa Jos Applenseuraav...
Android on sittemmin vakiinnuttanut älypuhelimissa, parantaa sen tuloja myymällä enemmän digitaalisen mainonnan sen   ...
Uuden teknologian kaavioiden avulla käyttäjät voivat  keskittyä yksinomaan ohjeet koskevat erityiset kuljetus     as...
Thank you!  
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Bradley ilmoittaa googlen uusi kytkemispalvelu

369 Aufrufe

Veröffentlicht am

Googlen kytkemispalvelu kannettaviin laitteisiin on saavasta päivitys internet Etsi johtaja aaltosulkeet uuden kilpailulle kuin iPhone Makerin Apple. Parannuksia center-luettelot joukkoliikenne-asetusten lähes 500 ympäri maailmaa. Nykypäivän päivitys sisältää ehdotetut reitit ja lähtöajat maailmanlaajuisesti yli miljoona asemien osalta noin 50 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Google tarjoaa joitakin asemilla Sisäuima ajo-ohjeet ohje siirtyminen järjestelmästä riders. Korosta pitämänsä kilpailuetua, Google tarjoaa sen uusimpia parannuksia vain laitteissa, joissa Android liiketoiminnan ohjelmisto. Ne sisältävät malleja Samsung, HTC, Sony ja Googlen Motorola liikkuvuutta jako. Google sanoi sen lopulta toivoo päivitykset käyttöön muita järjestelmiä, kuten iPhone ja iPad, mutta sanonut, kun, Bradley soveltamisalaan. Muutokset tulevat kuin Applen valmistelee Googlen maps odotettu iPhone ja iPad automaattinen siirtyminen-palveluna. Apple tarjoaa oman kannettavan kytkemispalvelu iPhone ja iPad käyttöjärjestelmän asianmukaisesti-indeksiarvoa tämä kuuluvat seuraavassa versiossa. Valitsin voisi tulla jo ensi kuussa Jos Applen seuraavan iPhone versio tulee sitten, kuten useita teknologian blogeja on spekuloinut. Applen snub edustaa merkittävä isku Google, joka edistää menettää mobiili mainostulojen ja kansan olinpaikasta tietoja tutkimalla arvokasta tietoa, jos suosittu iPhone ja iPad laitteiden käyttäjien omaksua vaihtoehtoisia kytkemispalvelu Applelta. Googlen kerran-Sulje suhde Apple on ollut vakojen, se aloitti lahjoittaa sen Android ohjelmiston vuonna 2008 cellphone päättäjille haku riitauttaa iPhone. Android on sittemmin vakiinnuttanut älypuhelimissa, parantaa sen tuloja myymällä enemmän digitaalisen mainonnan sen matkaviestintäpalvelut Google auttaa johtava käyttöjärjestelmän. Steve Jobs, Applen myöhässä perustaja, Android katsoa panloko iPhone: n innovaatioita ja vannonut valan yhtiöitä vastaan Google havaittu pettämistä. Apple on useilla teollis-ja varkauksia vastaan Samsung, johtava valmistaja Android-laitteet, korkean profiilin Trial San Jose, California liittovaltion tuomioistuimessa väitteisiin. Google uskoo, se keskeyttää vaihe ennen Apple mobiili vastinmääritykseen lisäämällä ominaisuuksia, kuten sen laajennettu julkisen liikenteen käyttöohjeet. Uuden teknologian kaavioiden avulla käyttäjät voivat keskittyä yksinomaan ohjeet koskevat erityiset kuljetus asetukset, metroa, lukuun ottamatta muita vaihtoehtoja, kuten linja-auto. Brian McClendon, Googlen maps suunnitteluosaston julkisen liikenteen siirtyminen on entistäkin tärkeämpää kuin ajo-ohjeet jos autot eivät ole suosituin tapa liikkuminen, monet suurkaupungeissa sanoi. Joukkoliikenne ohjeet koskevat pyynnöt on erityisen korkea Japanissa, London, Sydney ja New Yorkissa. “Olen erittäin varma, nämä ovat paras kauttakulku-kartat, jotka ovat käytettävissä,” McClendon sanoi. “Se ei ole jotakin voit vain mennä ulos ja ostaa kadulla.”

Veröffentlicht in: News & Politik
 • Login to see the comments

Bradley ilmoittaa googlen uusi kytkemispalvelu

 1. 1. NEWS BLOG INFORMATION
 2. 2. Bradley ilmoittaa Googlen uusi kytkemispalvelu Googlen kytkemispalvelu kannettaviin laitteisiin on saavastapäivitys internet Etsi johtaja aaltosulkeet uuden kilpailulle kuin iPhone Makerin Apple. Parannuksia center-luettelot joukkoliikenne-asetusten lähes 500 ympäri maailmaa. Nykypäivän päivitys sisältää ehdotetut reitit ja lähtöajat maailmanlaajuisesti yli miljoona asemien osalta noin 50 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Google tarjoaa joitakin asemilla Sisäuima ajo-ohjeet ohje siirtyminen järjestelmästä riders.
 3. 3. Korosta pitämänsä kilpailuetua, Google tarjoaa sen uusimpia parannuksia vain laitteissa, joissa Android liiketoiminnan ohjelmisto. Ne sisältävät malleja Samsung, HTC, Sony ja Googlen Motorola liikkuvuutta jako. Google sanoi senlopulta toivoo päivitykset käyttöön muita järjestelmiä, kuten iPhone ja iPad, mutta sanonut, kun, Bradleysoveltamisalaan. Muutokset tulevat kuin Applen valmistelee Googlen maps odotettu iPhone ja iPad automaattinen siirtyminen-palveluna. Apple tarjoaa oman kannettavan kytkemispalvelu iPhone ja iPad käyttöjärjestelmän
 4. 4. asianmukaisesti-indeksiarvoa tämä kuuluvat seuraavassa versiossa. Valitsin voisi tulla jo ensi kuussa Jos Applenseuraavan iPhone versio tulee sitten, kuten useita teknologian blogeja on spekuloinut. Applen snub edustaa merkittävä iskuGoogle, joka edistää menettää mobiili mainostulojen ja kansan olinpaikasta tietoja tutkimalla arvokasta tietoa, jos suosittu iPhone ja iPad laitteiden käyttäjien omaksua vaihtoehtoisiakytkemispalvelu Applelta. Googlen kerran-Sulje suhde Appleon ollut vakojen, se aloitti lahjoittaa sen Android ohjelmiston vuonna 2008 cellphone päättäjille haku riitauttaa iPhone.
 5. 5. Android on sittemmin vakiinnuttanut älypuhelimissa, parantaa sen tuloja myymällä enemmän digitaalisen mainonnan sen matkaviestintäpalvelut Google auttaa johtava käyttöjärjestelmän. Steve Jobs, Applen myöhässä perustaja, Android katsoa panloko iPhone: n innovaatioita ja vannonut valan yhtiöitä vastaan Google havaittu pettämistä. Apple on useilla teollis-ja varkauksia vastaan Samsung, johtava valmistaja Android-laitteet, korkean profiilin Trial San Jose, California liittovaltion tuomioistuimessa väitteisiin. Google uskoo, se keskeyttää vaihe ennen Apple mobiili vastinmääritykseen lisäämällä ominaisuuksia, kuten sen laajennettu julkisen liikenteen käyttöohjeet.
 6. 6. Uuden teknologian kaavioiden avulla käyttäjät voivat keskittyä yksinomaan ohjeet koskevat erityiset kuljetus asetukset, metroa, lukuun ottamatta muita vaihtoehtoja, kuten linja-auto. Brian McClendon, Googlen maps suunnitteluosaston julkisen liikenteen siirtyminen on entistäkin tärkeämpää kuin ajo-ohjeet jos autot eivät ole suosituin tapa liikkuminen, monet suurkaupungeissa sanoi.Joukkoliikenne ohjeet koskevat pyynnöt on erityisen korkea Japanissa, London, Sydney ja New Yorkissa. “Olen erittäin varma, nämä ovat paras kauttakulku-kartat, jotka ovatkäytettävissä,” McClendon sanoi. “Se ei ole jotakin voit vain mennä ulos ja ostaa kadulla.”
 7. 7. Thank you! 

×