Anzeige

Posant la banya en la conservació preventiva

Museu de Ciències Naturals de Barcelona
30. Mar 2021
Anzeige

Más contenido relacionado

Más de Museu de Ciències Naturals de Barcelona(20)

Último(20)

Anzeige

Posant la banya en la conservació preventiva

 1. POSANT LA BANYA EN LA CONSERVACIÓ PREVENTIVA VII Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya 17-18 de febrer 2021 Marina Rull i Xènia Aymerich Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont Citació recomanada: Marina Rull (ICP), Xènia Aymerich (ICP). Posant la banya en la conservació preventiva. Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, 2021. VII Trobada de tècnics de col·leccions de ciències naturals de Catalunya.
 2. LA CONSERVACIÓ PREVENTIVA EN COL·LECCIONS PALEONTOLÒGIQUES 15ºC - 25ºC ∆ = +/- 3ºC 40% - 55% ∆ = +/-5% < 150 lux Condicions d’embalatge estrictes Evitar: Garantir: Condicions ambientals flexibles
 3. PUR Resina sintètica obtinguda de la condensació de polièsters. POLIURETÀ ESCUMABLE Temporals Definitius VOC
 4. Superfície homogènia Deformació heterogènia ≃ 5 anys Definitius PUR
 5. SILICONA DE POLICONDENSACIÓ SI Polímer sintètic format per àtoms alternats d’oxigen i silici. ≃ 2.000 motlles Definitius
 6. Definitius SI ≃ 5 anys
 7. JACKETS, l’alternativa
 8. JACKETS, l’alternativa Resina acrílica Ecològica i de càrrega mineral. Ús segur per la salut. Innòcua amb el patrimoni i el medi ambient. Materials de PE Repte de futur.
 9. 2019 2021
 10. MOLTES GRÀCIES! Segueix-nos a: @fossil_preparation Contactes: marina.rull@icp.cat xenia.aymerich@icp.cat

Hinweis der Redaktion

 1. Bona resistència mecànica a la compressió i a la tracció. Baixa resistència mecànica a l’abrasió. Bon aïllant tèrmic i elèctric. Baixa resistència als àcids forts i als dissolvents orgànics. Bona resistència a l’aigua (freda).
Anzeige