Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Thënje të milarderëve

1.893 Aufrufe

Veröffentlicht am

Disa thënje nga miliarderet..

Veröffentlicht in: Business
 • Login to see the comments

Thënje të milarderëve

 1. 1. Zgjedhur nga Mimoza Thaqi www.mimozathaqi.com Thënje të Miliarderëve
 2. 2. Kur jeton për opinionin e të tjerëve ti je i vdekur. Unë nuk dua të jetoj duke menduar se si do të më mbajnë mend. Carlos Slim www.mimozathaqi.com
 3. 3. Ka dy lloje të kompanive- ata që punojnë për të ritur çmimet dhe ata që punojnë të ulin. Jef Bezos Themeluesi dhe CEO i Amazon www.mimozathaqi.com
 4. 4. Unë e kuptoj dëshirën për të poseduar një milion dollar....por njëherë që e kalon, duhet të ju them është i njëjti hamburger. Bill Gates www.mimozathaqi.com
 5. 5. Kur ka 10 000 njerëz që duan të bëjnë të njëjtën, pse ti do të jesh numër 10 001? www.mimozathaqi.com
 6. 6. Është mirë të festosh suksesin por është më e rëndësishme të nxjerësh leksione nga dështimi. www.mimozathaqi.com
 7. 7. Sekreti i biznesit është të dini diçka që askush tjetër nuk e di. Aristotle Onasis.....inspirimi im www.mimozathaqi.com
 8. 8. Që të bëhesh miliarder, të nevoitet fat, dituri, kapacitet të madh pune dhe më themelorja: MENTALITET TË NJË MILIARDERI Paul Getty www.mimozathaqi.com
 9. 9. Cili numër ësht ky? www.mimozathaqi.com
 10. 10. Duke i dhënë njerëzve mundësinë për të shpërndarë, ne e bëjmë botën me transparente. Mark Zuckenberg www.mimozathaqi.com
 11. 11. Unë kam para. Dhe femrat e ulta janë të dashuruara pas parave. www.mimozathaqi.com
 12. 12. Ndonjëherë investimet më të mira janë ata që nuk i bëre. www.mimozathaqi.com
 13. 13. Të pasurohesh është lehtë, të qëndrosh i pasur është vështirë. Donald Trump www.mimozathaqi.com
 14. 14. Të gjithë ëndrat mund të realizohen nëse kemi kurajon ti ndjekim ato. Walt Disney www.mimozathaqi.com
 15. 15. Unë mendoj se besimi jonë themelor është se për ne rritja është një mënyrë e jetës dhe ne duhet të rritemi gjatë gjithë kohërave... Mukesh www.mimozathaqi.com
 16. 16. Do të këmbeja gjithë teknologjinë time për një pasdite me Sokratin Steve Jobs www.mimozathaqi.com
 17. 17. www.mimozathaqi.com MENDO TË MADHEN,SEPSE MENDIMET NUK TË HARXHO MIMOZA THAQI

×