Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Metamap Invul Ppt

688 Aufrufe

Veröffentlicht am

Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid.

Veröffentlicht in: Technologie
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Metamap Invul Ppt

  1. 1. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom! OWMS 23081 STRP Standaard NL metadata standaard services Inspire Organisatie Geonovum Overheid heeft Antwoord © Nationaal Archief IDsW
  2. 2. Bijeenkomst Platform Metainformatie, 19 juni 2008 Invullen en aanvullen van de Metamap Doel van deze variant op de Meta-(made-in Holland) map, is te komen tot een visualisatie van relevante metadata,standaarden en organisaties bij de nederlandse overheid. 1) Mist u een domein (lijn) van waar metadata van belang zijn? Teken deze dan in op de kaart. 2) Wat zijn in een domein / lijn volgens u dé standaarden? Teken die als metrostationnetje (streepje met naam van de standaard) in op de kaart 3) Indien volgens u een bepaalde standaard of organisatie een belangrijke verbindende rol heeft tussen 1 of meer lijnen: teken deze dan in met de naam op de kaart 4) Op welke 'lijn' bent u, of uw organisatie actief? Teken uw organisatie met de organisatie naam in op de betreffende lijn op de kaart. 5) Tips en suggesties hoe de kaart volgens u er optimaal uit zou kunnen zien zijn welkom!

×