Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Talvinen Tankavaara ja Vuotso

Viisitoista kuvaa talvisesta Tankavaarasta ja Vuotsosta

  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Talvinen Tankavaara ja Vuotso

  1. 1. TALVINEN TANKAVAARA JA VUOTSO Viisitoista talvista kuvaa Tankavaarasta ja Vuotsosta, Pohjois-Sodankylästä. Kuvat: Kaisa Nikkilä
  2. 2. Tankavaara on kylä valtatien 4 /E75 varressaSodankylässä,Sodankylänja Ivalon välillä,noin 90 kilometriä pohjoiseenSodankylänkeskustasta. TankavaarassatoimivatTankavaaran KultamuseojaTankavaaranKultakylä ravintola– ja majoituspalveluineen. Vuotso on Suomeneteläisin saamelaiskyläTankavaarasta kymmenen kilometriä eteläänSodankylänkunnassa. Vuotsossa sijaitseeVuotson kanava,joka yhdistää Lokan ja Porttipahdan tekoaltaat. Lähde:Wikipedia Kuvat on kuvattu ennätyslumisena talvena 2019-2020.
  3. 3. Ostettuasi kuvat,saat vapaat käyttöoikeudet nettisivuillasi ja sosiaalisen median kanavissa. Printtituotteissa ja journalistisissa artikkeleissa (printti ja sähköinen) kuvien käyttö ei ole sallittua.
  4. 4. Kuvien koot vaihtelevat: 2116 * 1587 px 4032 * 3024 px välillä.
  5. 5. Muuta kuvan tunnelmaa filttereillä. Rajaa kuva haluamallasi tavalla.
  6. 6. Yksi kuva, monta näkökulmaa.
  7. 7. Tyhjää tilaa omille teksteille.

×