Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
KOTITEHTÄVÄ: Lue oppikirjan sivulla 103 oleva teksti ”Koti
tehdaskaupungissa” ja tee seuraavat tehtävät.
1. Mitä tehtaiden...
KOTITEHTÄVÄ: Lue oppikirjan sivulla 103 oleva teksti ”Koti
tehdaskaupungissa” ja tee seuraavat tehtävät.
1. Mitä tehtaiden...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

KotitehtäVä

1.361 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Business, Wirtschaft & Finanzen
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

KotitehtäVä

  1. 1. KOTITEHTÄVÄ: Lue oppikirjan sivulla 103 oleva teksti ”Koti tehdaskaupungissa” ja tee seuraavat tehtävät. 1. Mitä tehtaiden ympärille syntyi? 2. Millainen oli tavallisen työläisperheen asunto? 3. Olivatko asunnot: a) tilavia b) ahtaita c) valoisia 4. Ruoka valmistettiin: a) sähköliedellä b) kaasuliedellä c) puu-uunissa Täydennä puuttuvat sanat. Asunnot ja pihat olivat . Hellahuoneita saattoi yhdessä talossa olla . Talot muodostivat , joissa asui satoja ihmisiä. Ihmiset ostivat ja toreilta tai kaupoista. Kaupunkien kasvu oli . Hygienia oli heikkoa, koska työläisten asuinalueilla ei ollut ja . KOTITEHTÄVÄ: Lue oppikirjan sivulla 103 oleva teksti ”Koti tehdaskaupungissa” ja tee seuraavat tehtävät. 1. Mitä tehtaiden ympärille syntyi? 2. Millainen oli tavallisen työläisperheen asunto? 3. Olivatko asunnot: a) tilavia b) ahtaita c) valoisia 4. Ruoka valmistettiin: a) sähköliedellä b) kaasuliedellä c) puu-uunissa Täydennä puuttuvat sanat. Asunnot ja pihat olivat . Hellahuoneita saattoi yhdessä talossa olla . Talot muodostivat , joissa asui satoja ihmisiä. Ihmiset ostivat ja toreilta tai kaupoista. Kaupunkien kasvu oli . Hygienia oli heikkoa, koska työläisten asuinalueilla ei ollut ja .
  2. 2. KOTITEHTÄVÄ: Lue oppikirjan sivulla 103 oleva teksti ”Koti tehdaskaupungissa” ja tee seuraavat tehtävät. 1. Mitä tehtaiden ympärille syntyi? Kokonaisia kaupunkeja. 2. Millainen oli tavallisen työläisperheen asunto? Asunto missä oli yksihellahuone. 3. Olivatko asunnot: a) tilavia b) ahtaita c) valoisia 4. Ruoka valmistettiin: a) sähköliedellä b) kaasuliedellä c) puu-uunissa Täydennä puuttuvat sanat. Asunnot ja pihat olivat ahtaita . Hellahuoneita saattoi yhdessä talossa olla parikymmentä. Talot muodostivat puukortteleita , joissa asui satoja ihmisiä. Ihmiset ostivat elintarvikkeet ja vaatteet toreilta tai kaupoista. Kaupunkien kasvu oli hallitsematonta . Hygienia oli heikkoa, koska työläisten asuinalueilla ei ollut vesijohtoja ja viemäreitä .

×