SlideShare ist ein Scribd-Unternehmen logo
1 von 10
Name: .................... One - Period Test No:1 (A)
Class:...................... Grade: 7
I/ Listen carefully and write the dates and two telephone numbers: (2ms)
1............................................. 3.....................................................
2.............................................. 4......................................................
II. Choose the correct word: (2ms)
1. Are there .................lamps on the wall?
a. any b. a c. some
2. Her birthday is ..........Friday, August 20th
.
a. at b. on c. in
3. We will ...........our old friends next Sunday.
a. to meet b. meet c. meeting
4. This is the ……………. student in his class.
a. most b. most clever c.cleverest
III. Read the passage . Then decide If the stataments are true(T)or (F): (3ms)
Hung is a student in class 7A . His full name is Pham Minh Hung. He is 13 years old now,
but he will be 14 on his nex birthday. Hung lives with his parents at 2/ 34 Nguyen Trai Street. His house
isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms,and a large, modern
bath room and a kitchen. There is a small yard in front of his house. His mother grows flowers in the yard.
According to Hung, his house is the nicest.
1. Hung will be 13 on his next birthday.
2. His address is 2/ 34 Nguyen Trai Street.
3. Hung’s house is comfortable.
4. His house has four rooms.
5. There are many flowers in front of his house.
6. Hung’s house is big.
IV. Complete an invitation card: (1,5ms)
V/ Rewrite the sentences with the words given: (1,5ms)
1. When’s your birthday?-----.> What…………………………………………………..?
2. Where do you live? ---- What …………………………………………………...?
3. The weather is very awful. ------- What…………………………………………!
Name: .................... One - Period Test No:1 (B)
Class:...................... Grade: 7
I/ Listen carefully and write the dates and two telephone numbers: (2ms)
1............................................. 3.....................................................
2.............................................. 4......................................................
IV. Choose the correct word: (2ms)
5............ is it from her house to school?
- About 2 kilometers.
a. How high b. How far c. How long
6. What...... awful restaurant!
a. an b. a c. the
7. Benches are..... comfortable than chairs
a. the most b. more c. most
8. Cách phát âm khác:
a. clever b. well c. here d. letter
Dear..................,
I am having a party on .........................................
The party will be at my house
at........................... ...............................................................
...
From ..................to ............................
I hope you will come and join the fun.
Love Tel:.....................
5............ is it from Tam Ky to Da nang?
- About 2 kilometers.
a. How high b. How far c. How long
6. What......... awful milk!
a. an b. a c. the
7. Tìm từ có âm nhấn khác:
a. brother b. father c. doctor d. engineer
8. She works in a hospital.She ‘s a……
a. worker b. teacher c. doctor
2. Are there .................books on the shelf?
a. any b. a c. some
2. His birthday is .......... November 5th
.
a. at b. on c. in
3. We will ...........our old friends next Sunday.
a. to meet b. meet c. meeting
4. This is the ……………. student in his class.
a. most b. best c. better
V. Read the passage . Then decide If the stataments are true(T)or (F): (3ms)
Hung is a student in class 7A . His full name is Pham Minh Hung. He is 13 years old now,
but he will be 14 on his next birthday. Hung lives with his parents at 2/ 34 Nguyen Trai street. His house
isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms, and a large, modern
bath room and a kitchen. There is a small yard in front of his house. His mother grows flowers in the yard.
According to Hung, his house is the nicest.
1.Hung will be 14 on his next birthday.
2.His address is 2/ 34 Nguyen Hoang Street.
3.Hung’s house is comfortable.
4.His house has four rooms.
5.There are many flowers in front of his house.
6. Hung’s house is not big.
IV. Complete an invitation card: (1,5ms)
V/ Rewrite the sentences with the words given: (1,5ms)
1. This dress is more expensive than that dress---That dress……………………………
2. What’s your date of birth? ---- When …………………………………………...?
3. The film is very interesting.-------- What…………………………………………!
Name: .............................. ONE - PERIOD TEST
Class: ............................... Grade: 7 No: 2
I . Choose the correct word: (3ms)
1. Would you like to come to my house.............lunch.
a. for b. of c. at
2. ............... do you go to the library? - Once a week
a. How long b. How often c. How
3. They are very interested ............ literature.
a. on b. at c. in
4. We study about different countries in ............. class.
a. literature b. geography c. history
5. Children should............. to bed early.
a. to go b. going c. go
Dear..................,
I am having a party on .........................................
The party will be at my house at...........................
..................................................................
From ..................to ............................
I hope you will come and join the fun.
Love Tel:.....................
6. What about .................. Ha Long Bay.
a. visit b. visiting c. to visit
II. Read the passage and answer the questions: (2ms)
Nam goes to school in the morning . In the afternoon, he stays at home and does his homework. Every
Tuesday and Thurday, he plays badminton with his friends. He joins in his English speaking Club on
Friday afternoon. He also has classes on Saturday morning. He has only a day off . It’s Sunday.
Questions:
1. When does Nam go to school?
...........................................................
2. What does he do in the afternoon?
..............................................................
3. Who does he play badminton with?
................................................................
4. Where does he go on Friday afternoon?
...................................................................
III/ Listen and write in correct order to have dialogue: (3ms)
a. At 6 o’clock. After the party, we are going to see a movie , will you join us?
b. Yes, I ‘d love to. What time?
c. That’s too bad.
d. Would you like to come to my birthday party tonight?
e. I’m sorry. I can’t . I have too many assignments.
f. Thanks for inviting me.
1. 2. 3. 4. 5
IV/ Write five sentences about what you will do on the weekends: (2ms)
1. On Saturday morning, I will go fishing.
2. On Saturday afternoon,.................................................................
3. On Sunday morning, ......................................................................
4. On Sunday afternoon, .....................................................................
5. On Sunday evening, .......................................................................
ĐÁP ÁN
Tiếng Anh 7 No- 1
I. Mỗi câu 0,5 điểm:
1.a , 2.b, 3.b, 4.c, 5.b, 6.a, 7b, 8.c
II. Mỗi câu 0,5 diểm:
1.F , 2.T 3.T 4.F 5.T 6.T
III. Mỗi câu đúng 0,5 điểm:
1. The thirtieth of April 2. The twentieth of November
3. The eighth of March 4. The nineteenth of May
IV. Tuỳ mỗi học sinh, đúng là được:
V. Tuỳ theo thông tin học sinh ghi mà cho điểm. Mỗi chỗ đúng :0,5đ
MA TRẬN NO 1
PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT
TN TL TN TL TN TL
I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ
II/ LISTEN 2câu 1đ 2câu 1đ
III/ READ 2câu 2đ
IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ
Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ
ĐÁP ÁN TIÊNG ANH 7
No- 2
I. Mỗi câu đúng 0,5đ:
1. Nam goes to school in the morning.
2. In the afternoon, he stays at home and does his homework.
3. He plays badminton with friends.
4. On Friday afternoon, he joins in his English Speaking Club.
II. Mỗi câu đúng 0,25đ:
1.a, 2.b, 3.c, 4.b, 5.c, 6.a, 7.c, 8.a, 9.b, 10.b
III. Thứ tự đúng:
3 -2-5-1-4-6
III. Tuỳ thuộc vào câu trả lời của học sinh mà cho điểm
MA TRẬN NO 2
PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT
TN TL TN TL TN TL
I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ
II/ LISTEN 5câu 2đ
III/ READ 5câu 2đ
IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ
Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ
Name: FIFTEEN – MINUTE TEST
Class : English 7 No - 1(A)
I/ Choose the best answer: (5ms)
1. Her birthday is ………….. Friday, July 22nd
.
a. at b. on c. in
2. ………….. you have a test tomorrow morning ?
a. Will b. Do c. in
3. What’s your ………………?
a. birthday b. day of birth c. date of birth
4……………. a lovely view !
a. When b. What c. Where
5. This dress is the ……………. expensive of the four dresses.
a. the more b. more c. the most
II/ Answer the questions: (3ms)
1. What ‘s your family name?
………………………………………………
2. What ‘s your address?
………………………………………………….
3. What does your mother do?
……………………………………………………
III/ Match the sentences in column A with the sentences in column B: (2ms)
A B
1. What is your family name? a. By bike
2. Are you a new student? b. About one kilometer
3. How far is it from your house to school? c. Yes, I am
4. How do you go to school? d. It’ s Tran
1 + …. 2 +…… 3 +….. 4 +….
Name: FIFTEEN – MINUTE TEST
Class : English 7 No - 1 (B)
I/ Choose the best answer: (5ms)
1. Hanoi is a big city, but it is ………………than Ho Chi Minh City.
a. the smaller b. smaller c. smallest
2. Minh …………… television every night.
a. watchs b. watching c. watches
3.. I live ……….. 20 B Nguyen Hoang street.
a. at b. on c. in
4. He writes articles for a newspaper. He is …………………..
a. a teacher b. a journalish c. a musician
5. Are there …………………… lamps on the wall?
a. an b. some c. any
II/ Match the sentences in column A with the sentences in column B : (2ms)
A B
1. How will they go to the zoo? a. 12 Nguyen Hue Street
2. What is your address? b. Fine, thanks
3. How are you? c. I do, too
4. He watches TV every night. d. By bus
1 + …. 2 + …. 3 +…. 4. +…..
III/ Answer the questions: (3ms)
1. What does your father do?
………………………………………………………
2. What ‘s your date of birth?
………………………………………………………
3. How far is it from your house to school?
………………………………………………………..
Name:.............................. ONE- PERIOD TEST
Class: .............................. Tieng Anh 9 No- 2 ( A )
I./ Choose the best answer: (2,5ms)
1. Last week, my father ..................me to the biggest zoo in town. ( a. took b. brought c. got )
2 . She wants to know whether I ............ back tomorrow. ( a. came b. will come c. would come )
3. We learn our mother tongue quite ................. ( a. easy b. ease c. easily )
4. The teacher asked me …… a passage into Vietnamese. (a. translate b. to translate d. translated )
5. They put …………… the blaket and laid ……….. food.
a. in / on b. down / over c. down / out d. on /in
6. My brother wishes he ............... .his test in time.( a. could finish b. can finish c. will finish )
7. Choose a word that has different stress pattern:
a. climate b. comprise c. casual d. cotton
8. a. inspiration b. collection c. limitation d. reputation
9. Choose the word that has the underlined, italic part pronounced differently from the others:
a. know b. show c. plow d. flow
10. a. comic b. campus c. income d. access
II. Read , fill the blanks with cues and answer the questions: ( 4 points)
Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others
are teenagers. Many are (1)…….. . Some learn at school, others studies by themselves. A few learn
English just by hearing the language in film, on (2)………….. , in the office or among their friends. But
not many are lucky enough to do that. Most people must work hard to learn another language.
Learning other languages! Learning English! Why do all these people want to learn
English? It is not (3)………… to answer that question. Many boys and (4)………… learn English at
school because it is one of their subjects. They study their own language and Math,…and English. (In
England or America or Australia many boys and girls study their own language, which is English and
Math and other languages, perhaps French or German or Spanish) .
Many adults learn English (5)………… it is useful for their work. Teenagers often learn English for their
higher studies because of their books are in English at the college or university. Other people learn English
because they want to read newspapers or magazines in(6) …………
Answer the questions:
1. Where do the students learn English?
…………………………………………………………………………………………………………
2. Is it easy to answer the question “Why do all these people learn English?
………………………………………………………………………………………………………
3. Why do teenagers learn English?
………………………………………………………………………………………………………
4. According to you, why do you learn English?
………………………………………………………………………………………………………
II / Complete the talk of a Peace Corps volunteer with the correct forms of the verbs in the box:
(3ms)
I came here two years ago My work here is to teach the local people how to take care of their
health . My work here has been very interesting, I am a volunteer. I am learning so much . I always
wish that there (1).................. more hours in the day so that I could do more . Maybe it’s silly, but I
worry about what will happen to the villagers after I leave. I wish my students (2).................. all the
things I’ve tried to teach them. I’ve become so close to the people here, I wish I (3) ................ them
home with me! But of course that’s impossible. I wish more people (4)................. the Peace Corps. It’s
so rewarding, and there’s so much work to be done.
Remember, will be , can stay, can take, join ,much
English., television, girls, difficult, adults , because,
Now answer : True or False?
1. The volunteer taught the local people how to take care of their health. ----------
2. He doesn’t want to stay there longer. ----------
3. He loved his work very much. ----------
4. He believed everything would be good after he left -----------
5.
III / Rewrite as directed: (2ms)
1. “ What ‘s the name of the university?”
I asked .................................................................................
2. “ Is there a college orchestra?”
I asked ................................................................................
3. My mother often went to the pagoda.
My mother used ....................................................................
4. I don’t work hard so I fail in my exam.
If................................................................................................
V/ Listen, Choose True / False: (2ms)
1. Ba invited Liz to join his trip on Saturdays to his home village.
2. It’s about 60 kilometers to the north of Hanoi
3. The village lies near the foot of a mountain and by a lake.
4. Many people go there on weekends to have a rest.
Name:.............................. ONE- PERIOD TEST
Class: .............................. Tieng Anh 9 No- 2 ( B )
I./ Choose the best answer: (3ms)
1. This exercise ..................... carefully.
a. must do b. must be done c. must do d. must be do
2. Lan worked hard, ...................... she passed the exam.
a. that b. but c. so d. because
3. . She wants to know whether I ................... back tomorrow.
a. came b. come c. will come d. would come
4. The holidays were................ cheap that they booked one immediately
a. very b. such c. so d. too
5. I’m looking forward to .................... from you.
a. hearing b. hear c. heard d. hears
6 We learn our mother tongue quite ..................................
a. a. easy b. ease c. easily
What ............. of the learning English do you find most difficult.
a. kind b. aspect c. type d. words
II / Complete the talk of a Peace Corps volunteer with the correct forms of the verbs in the box:
(3ms)
I came here two years ago My work here is to teach the local people how to take care of their health
. My work here has been very interesting, I am a volunteer. I am learning so much . I always wish that
there (1).................. more hours in the day so that I could do more . Maybe it’s silly, but I worry about
what will happen to the villagers after I leave. I wish my students (2).................. all the things I’ve
tried to teach them. I’ve become so close to the people here, I wish I (3) ................ them home with
me! But of course that’s impossible. I wish more people (4)................. the Peace Corps. It’s so
rewarding, and there’s so much work to be done.
Now answer : True or False?
1. The volunteer taught the local people how to read and write. ----------
Remember, will be , can stay, can take, join ,much
2. He wanted to stay there longer. ----------
3. He didn’t love his work very much. ----------
4. He believed everything would be bad after he left -----------
III / Rewrite as directed: (2ms)
2. “ What aspect of learning English do you find most difficult?”
She asked .him................................................................................
2. “Are there any flowers in the college orchestra?”
I asked ................................................................................
3. My mother often went to the pagoda.
My mother used ....................................................................
4. I don’t work hard so I fail in my exam.
If................................................................................................
V/ Listen, Choose True / False: (2ms)
5. Ba invited Liz to join his FAMILY a two-day trip to his home village.
6. It’s about 60 kilometers to the north of Hanoi
7. The village lies near the foot of a mountain and by river.
8. Many people go there on weekdays to have a rest.
PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT
TN TL TN TL TN TL
I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ
II/ LISTEN 2câu 1đ 2câu 1đ
III/ READ 2câu 2đ
IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ
Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ
One Period Test - Grade 7 English Practice
One Period Test - Grade 7 English Practice

Weitere ähnliche Inhalte

Was ist angesagt?

Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiHọc Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)Học Tập Long An
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12Học Tập Long An
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1 16)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1   16)Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1   16)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1 16)Học Tập Long An
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Học Tập Long An
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)Học Tập Long An
 

Was ist angesagt? (18)

Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hkiKiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 7 lần 1 hki
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1,2,3)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2   pers onal information)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 2 pers onal information)
 
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
Các đề kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7
 
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
N tập kiểm tra 45 phút lần 1 hki tiếng anh lớp 7
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1, 2, 3)
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 12
 
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra 1 tiết hki tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1 16)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1   16)Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1   16)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (unit 1 16)
 
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
Cương ôn tập hkii tiếng anh lớp 7 (có bài tập)
 
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
Bài tập unit 9, 10, 11 tiếng anh lớp 7
 
BỘ ĐỀ KT HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 4 CÓ FILE NGHE
BỘ ĐỀ KT HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 4 CÓ FILE NGHEBỘ ĐỀ KT HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 4 CÓ FILE NGHE
BỘ ĐỀ KT HK2 MÔN TIẾNG ANH LỚP 4 CÓ FILE NGHE
 
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
Cương ôn tập tiếng anh lớp 7 (lý thuyết + bài tập)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1   16 (trắc ngiệm và tự luận)
Bài tập tiếng anh lớp 7, bài 1 16 (trắc ngiệm và tự luận)
 
On hsg anh 6 hay
On hsg anh 6 hayOn hsg anh 6 hay
On hsg anh 6 hay
 

Andere mochten auch

45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)Học Tập Long An
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)Học Tập Long An
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 

Andere mochten auch (7)

45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 745 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
45 phút lần 1 hkii tiếng anh lớp 7
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   back  to school)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 back to school)
 
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
Bài tập bài 1 tiếng anh lớp 7
 
Tin học lớp 8
Tin học lớp 8Tin học lớp 8
Tin học lớp 8
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9 (with key) (1)
 
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
Bộ đề thi hsg tiếng anh lớp 7
 
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
Luyện thi hsg tiếng anh lớp 7
 

Ähnlich wie One Period Test - Grade 7 English Practice

N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)
N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)
N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)Lam Chuc
 
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Marco Reus Le
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)Học Tập Long An
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Học Tập Long An
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận, đáp án)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận,  đáp án)Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận,  đáp án)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận, đáp án)Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Học Tập Long An
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Nguyen Van Tai
 
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkiiKiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkiiHọc Tập Long An
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Nguyen Van Tai
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Học Tập Long An
 

Ähnlich wie One Period Test - Grade 7 English Practice (20)

N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)
N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)
N thi hki tiếng anh lớp 9 (with key) (1)
 
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hki tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
Bộ đề ôn thi hkii tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
 
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hkii tiếng anh lớp 7 (1)
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
Thi hki tiếng anh lớp 6 (with key)4
 
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)
Thi hki tiếng anh lớp 6 (tiếp theo)
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
 
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
Kiểm tra hki tiếng anh lớp 7 (1)
 
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận, đáp án)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận,  đáp án)Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận,  đáp án)
Thi hki tiếng anh lớp 7 (ma trận, đáp án)
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
 
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
Kiểm tra chất lượng đầu năm tiến g anh lớp 7
 
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
Thi giữa hkii tiếng anh lớp 7 (with key)
 
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkiiKiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
Kiểm tra tiếng anh lớp 7 hkii
 
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
De thi hsg mon tieng anh 6 de 1
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
Bài tập ôn thi hki tiếng anh lớp 7
 

Mehr von Học Tập Long An

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Học Tập Long An
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Học Tập Long An
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiHọc Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)Học Tập Long An
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)Học Tập Long An
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)Học Tập Long An
 

Mehr von Học Tập Long An (20)

Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (chia thì)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 12)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 11)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 10)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 9)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 6)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)9
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
Bài tập tiếng anh lớp 7 (bài 4)
 
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
Bài tập tiếng anh lớp 7 bài 9
 
Bài tập chia động từ lớp 7
Bài tập chia động từ   lớp 7Bài tập chia động từ   lớp 7
Bài tập chia động từ lớp 7
 
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7Bai tap bo tro tieng anh lop 7
Bai tap bo tro tieng anh lop 7
 
N thi hk i lớp 7 01
N thi hk i lớp 7   01N thi hk i lớp 7   01
N thi hk i lớp 7 01
 
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkiiN tập tiếng anh lớp 7 hkii
N tập tiếng anh lớp 7 hkii
 
N tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hkiN tập tiếng anh lớp 7 hki
N tập tiếng anh lớp 7 hki
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12   15)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 12 15)
 
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1   8)
N tập tiếng anh lớp 7 (bài 1 8)
 
N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7N tập tiếng anh lớp 7
N tập tiếng anh lớp 7
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 3)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 2)
 
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)
N tập thi hki tiếng anh lớp 7 (phần 1)
 

One Period Test - Grade 7 English Practice

  • 1. Name: .................... One - Period Test No:1 (A) Class:...................... Grade: 7 I/ Listen carefully and write the dates and two telephone numbers: (2ms) 1............................................. 3..................................................... 2.............................................. 4...................................................... II. Choose the correct word: (2ms) 1. Are there .................lamps on the wall? a. any b. a c. some 2. Her birthday is ..........Friday, August 20th . a. at b. on c. in 3. We will ...........our old friends next Sunday. a. to meet b. meet c. meeting 4. This is the ……………. student in his class. a. most b. most clever c.cleverest III. Read the passage . Then decide If the stataments are true(T)or (F): (3ms) Hung is a student in class 7A . His full name is Pham Minh Hung. He is 13 years old now, but he will be 14 on his nex birthday. Hung lives with his parents at 2/ 34 Nguyen Trai Street. His house isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms,and a large, modern bath room and a kitchen. There is a small yard in front of his house. His mother grows flowers in the yard. According to Hung, his house is the nicest. 1. Hung will be 13 on his next birthday. 2. His address is 2/ 34 Nguyen Trai Street. 3. Hung’s house is comfortable. 4. His house has four rooms. 5. There are many flowers in front of his house. 6. Hung’s house is big. IV. Complete an invitation card: (1,5ms) V/ Rewrite the sentences with the words given: (1,5ms) 1. When’s your birthday?-----.> What…………………………………………………..? 2. Where do you live? ---- What …………………………………………………...? 3. The weather is very awful. ------- What…………………………………………! Name: .................... One - Period Test No:1 (B) Class:...................... Grade: 7 I/ Listen carefully and write the dates and two telephone numbers: (2ms) 1............................................. 3..................................................... 2.............................................. 4...................................................... IV. Choose the correct word: (2ms) 5............ is it from her house to school? - About 2 kilometers. a. How high b. How far c. How long 6. What...... awful restaurant! a. an b. a c. the 7. Benches are..... comfortable than chairs a. the most b. more c. most 8. Cách phát âm khác: a. clever b. well c. here d. letter Dear.................., I am having a party on ......................................... The party will be at my house at........................... ............................................................... ... From ..................to ............................ I hope you will come and join the fun. Love Tel:..................... 5............ is it from Tam Ky to Da nang? - About 2 kilometers. a. How high b. How far c. How long 6. What......... awful milk! a. an b. a c. the 7. Tìm từ có âm nhấn khác: a. brother b. father c. doctor d. engineer 8. She works in a hospital.She ‘s a…… a. worker b. teacher c. doctor
  • 2. 2. Are there .................books on the shelf? a. any b. a c. some 2. His birthday is .......... November 5th . a. at b. on c. in 3. We will ...........our old friends next Sunday. a. to meet b. meet c. meeting 4. This is the ……………. student in his class. a. most b. best c. better V. Read the passage . Then decide If the stataments are true(T)or (F): (3ms) Hung is a student in class 7A . His full name is Pham Minh Hung. He is 13 years old now, but he will be 14 on his next birthday. Hung lives with his parents at 2/ 34 Nguyen Trai street. His house isn’t large but it’s very comfortable. It has a bright living room, two lovely bedrooms, and a large, modern bath room and a kitchen. There is a small yard in front of his house. His mother grows flowers in the yard. According to Hung, his house is the nicest. 1.Hung will be 14 on his next birthday. 2.His address is 2/ 34 Nguyen Hoang Street. 3.Hung’s house is comfortable. 4.His house has four rooms. 5.There are many flowers in front of his house. 6. Hung’s house is not big. IV. Complete an invitation card: (1,5ms) V/ Rewrite the sentences with the words given: (1,5ms) 1. This dress is more expensive than that dress---That dress…………………………… 2. What’s your date of birth? ---- When …………………………………………...? 3. The film is very interesting.-------- What…………………………………………! Name: .............................. ONE - PERIOD TEST Class: ............................... Grade: 7 No: 2 I . Choose the correct word: (3ms) 1. Would you like to come to my house.............lunch. a. for b. of c. at 2. ............... do you go to the library? - Once a week a. How long b. How often c. How 3. They are very interested ............ literature. a. on b. at c. in 4. We study about different countries in ............. class. a. literature b. geography c. history 5. Children should............. to bed early. a. to go b. going c. go Dear.................., I am having a party on ......................................... The party will be at my house at........................... .................................................................. From ..................to ............................ I hope you will come and join the fun. Love Tel:.....................
  • 3. 6. What about .................. Ha Long Bay. a. visit b. visiting c. to visit II. Read the passage and answer the questions: (2ms) Nam goes to school in the morning . In the afternoon, he stays at home and does his homework. Every Tuesday and Thurday, he plays badminton with his friends. He joins in his English speaking Club on Friday afternoon. He also has classes on Saturday morning. He has only a day off . It’s Sunday. Questions: 1. When does Nam go to school? ........................................................... 2. What does he do in the afternoon? .............................................................. 3. Who does he play badminton with? ................................................................ 4. Where does he go on Friday afternoon? ................................................................... III/ Listen and write in correct order to have dialogue: (3ms) a. At 6 o’clock. After the party, we are going to see a movie , will you join us? b. Yes, I ‘d love to. What time? c. That’s too bad. d. Would you like to come to my birthday party tonight? e. I’m sorry. I can’t . I have too many assignments. f. Thanks for inviting me. 1. 2. 3. 4. 5 IV/ Write five sentences about what you will do on the weekends: (2ms) 1. On Saturday morning, I will go fishing. 2. On Saturday afternoon,................................................................. 3. On Sunday morning, ...................................................................... 4. On Sunday afternoon, ..................................................................... 5. On Sunday evening, ....................................................................... ĐÁP ÁN Tiếng Anh 7 No- 1 I. Mỗi câu 0,5 điểm: 1.a , 2.b, 3.b, 4.c, 5.b, 6.a, 7b, 8.c II. Mỗi câu 0,5 diểm: 1.F , 2.T 3.T 4.F 5.T 6.T III. Mỗi câu đúng 0,5 điểm: 1. The thirtieth of April 2. The twentieth of November 3. The eighth of March 4. The nineteenth of May IV. Tuỳ mỗi học sinh, đúng là được: V. Tuỳ theo thông tin học sinh ghi mà cho điểm. Mỗi chỗ đúng :0,5đ MA TRẬN NO 1 PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT TN TL TN TL TN TL I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ II/ LISTEN 2câu 1đ 2câu 1đ
  • 4. III/ READ 2câu 2đ IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ ĐÁP ÁN TIÊNG ANH 7 No- 2 I. Mỗi câu đúng 0,5đ: 1. Nam goes to school in the morning. 2. In the afternoon, he stays at home and does his homework. 3. He plays badminton with friends. 4. On Friday afternoon, he joins in his English Speaking Club. II. Mỗi câu đúng 0,25đ: 1.a, 2.b, 3.c, 4.b, 5.c, 6.a, 7.c, 8.a, 9.b, 10.b III. Thứ tự đúng: 3 -2-5-1-4-6 III. Tuỳ thuộc vào câu trả lời của học sinh mà cho điểm MA TRẬN NO 2 PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT TN TL TN TL TN TL I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ II/ LISTEN 5câu 2đ III/ READ 5câu 2đ IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ Name: FIFTEEN – MINUTE TEST Class : English 7 No - 1(A) I/ Choose the best answer: (5ms) 1. Her birthday is ………….. Friday, July 22nd . a. at b. on c. in 2. ………….. you have a test tomorrow morning ? a. Will b. Do c. in 3. What’s your ………………? a. birthday b. day of birth c. date of birth 4……………. a lovely view ! a. When b. What c. Where 5. This dress is the ……………. expensive of the four dresses. a. the more b. more c. the most
  • 5. II/ Answer the questions: (3ms) 1. What ‘s your family name? ……………………………………………… 2. What ‘s your address? …………………………………………………. 3. What does your mother do? …………………………………………………… III/ Match the sentences in column A with the sentences in column B: (2ms) A B 1. What is your family name? a. By bike 2. Are you a new student? b. About one kilometer 3. How far is it from your house to school? c. Yes, I am 4. How do you go to school? d. It’ s Tran 1 + …. 2 +…… 3 +….. 4 +…. Name: FIFTEEN – MINUTE TEST Class : English 7 No - 1 (B) I/ Choose the best answer: (5ms) 1. Hanoi is a big city, but it is ………………than Ho Chi Minh City. a. the smaller b. smaller c. smallest 2. Minh …………… television every night. a. watchs b. watching c. watches 3.. I live ……….. 20 B Nguyen Hoang street. a. at b. on c. in 4. He writes articles for a newspaper. He is ………………….. a. a teacher b. a journalish c. a musician 5. Are there …………………… lamps on the wall? a. an b. some c. any II/ Match the sentences in column A with the sentences in column B : (2ms) A B 1. How will they go to the zoo? a. 12 Nguyen Hue Street 2. What is your address? b. Fine, thanks 3. How are you? c. I do, too 4. He watches TV every night. d. By bus 1 + …. 2 + …. 3 +…. 4. +….. III/ Answer the questions: (3ms) 1. What does your father do? ……………………………………………………… 2. What ‘s your date of birth? ……………………………………………………… 3. How far is it from your house to school? ………………………………………………………..
  • 6. Name:.............................. ONE- PERIOD TEST Class: .............................. Tieng Anh 9 No- 2 ( A ) I./ Choose the best answer: (2,5ms) 1. Last week, my father ..................me to the biggest zoo in town. ( a. took b. brought c. got ) 2 . She wants to know whether I ............ back tomorrow. ( a. came b. will come c. would come ) 3. We learn our mother tongue quite ................. ( a. easy b. ease c. easily ) 4. The teacher asked me …… a passage into Vietnamese. (a. translate b. to translate d. translated ) 5. They put …………… the blaket and laid ……….. food. a. in / on b. down / over c. down / out d. on /in 6. My brother wishes he ............... .his test in time.( a. could finish b. can finish c. will finish ) 7. Choose a word that has different stress pattern: a. climate b. comprise c. casual d. cotton 8. a. inspiration b. collection c. limitation d. reputation 9. Choose the word that has the underlined, italic part pronounced differently from the others: a. know b. show c. plow d. flow 10. a. comic b. campus c. income d. access II. Read , fill the blanks with cues and answer the questions: ( 4 points) Every year students in many countries learn English. Some of these students are young children. Others are teenagers. Many are (1)…….. . Some learn at school, others studies by themselves. A few learn English just by hearing the language in film, on (2)………….. , in the office or among their friends. But not many are lucky enough to do that. Most people must work hard to learn another language. Learning other languages! Learning English! Why do all these people want to learn English? It is not (3)………… to answer that question. Many boys and (4)………… learn English at school because it is one of their subjects. They study their own language and Math,…and English. (In England or America or Australia many boys and girls study their own language, which is English and Math and other languages, perhaps French or German or Spanish) . Many adults learn English (5)………… it is useful for their work. Teenagers often learn English for their higher studies because of their books are in English at the college or university. Other people learn English because they want to read newspapers or magazines in(6) ………… Answer the questions: 1. Where do the students learn English? ………………………………………………………………………………………………………… 2. Is it easy to answer the question “Why do all these people learn English? ……………………………………………………………………………………………………… 3. Why do teenagers learn English? ……………………………………………………………………………………………………… 4. According to you, why do you learn English? ……………………………………………………………………………………………………… II / Complete the talk of a Peace Corps volunteer with the correct forms of the verbs in the box: (3ms) I came here two years ago My work here is to teach the local people how to take care of their health . My work here has been very interesting, I am a volunteer. I am learning so much . I always wish that there (1).................. more hours in the day so that I could do more . Maybe it’s silly, but I worry about what will happen to the villagers after I leave. I wish my students (2).................. all the things I’ve tried to teach them. I’ve become so close to the people here, I wish I (3) ................ them home with me! But of course that’s impossible. I wish more people (4)................. the Peace Corps. It’s so rewarding, and there’s so much work to be done. Remember, will be , can stay, can take, join ,much English., television, girls, difficult, adults , because,
  • 7. Now answer : True or False? 1. The volunteer taught the local people how to take care of their health. ---------- 2. He doesn’t want to stay there longer. ---------- 3. He loved his work very much. ---------- 4. He believed everything would be good after he left ----------- 5. III / Rewrite as directed: (2ms) 1. “ What ‘s the name of the university?” I asked ................................................................................. 2. “ Is there a college orchestra?” I asked ................................................................................ 3. My mother often went to the pagoda. My mother used .................................................................... 4. I don’t work hard so I fail in my exam. If................................................................................................ V/ Listen, Choose True / False: (2ms) 1. Ba invited Liz to join his trip on Saturdays to his home village. 2. It’s about 60 kilometers to the north of Hanoi 3. The village lies near the foot of a mountain and by a lake. 4. Many people go there on weekends to have a rest. Name:.............................. ONE- PERIOD TEST Class: .............................. Tieng Anh 9 No- 2 ( B ) I./ Choose the best answer: (3ms) 1. This exercise ..................... carefully. a. must do b. must be done c. must do d. must be do 2. Lan worked hard, ...................... she passed the exam. a. that b. but c. so d. because 3. . She wants to know whether I ................... back tomorrow. a. came b. come c. will come d. would come 4. The holidays were................ cheap that they booked one immediately a. very b. such c. so d. too 5. I’m looking forward to .................... from you. a. hearing b. hear c. heard d. hears 6 We learn our mother tongue quite .................................. a. a. easy b. ease c. easily What ............. of the learning English do you find most difficult. a. kind b. aspect c. type d. words II / Complete the talk of a Peace Corps volunteer with the correct forms of the verbs in the box: (3ms) I came here two years ago My work here is to teach the local people how to take care of their health . My work here has been very interesting, I am a volunteer. I am learning so much . I always wish that there (1).................. more hours in the day so that I could do more . Maybe it’s silly, but I worry about what will happen to the villagers after I leave. I wish my students (2).................. all the things I’ve tried to teach them. I’ve become so close to the people here, I wish I (3) ................ them home with me! But of course that’s impossible. I wish more people (4)................. the Peace Corps. It’s so rewarding, and there’s so much work to be done. Now answer : True or False? 1. The volunteer taught the local people how to read and write. ---------- Remember, will be , can stay, can take, join ,much
  • 8. 2. He wanted to stay there longer. ---------- 3. He didn’t love his work very much. ---------- 4. He believed everything would be bad after he left ----------- III / Rewrite as directed: (2ms) 2. “ What aspect of learning English do you find most difficult?” She asked .him................................................................................ 2. “Are there any flowers in the college orchestra?” I asked ................................................................................ 3. My mother often went to the pagoda. My mother used .................................................................... 4. I don’t work hard so I fail in my exam. If................................................................................................ V/ Listen, Choose True / False: (2ms) 5. Ba invited Liz to join his FAMILY a two-day trip to his home village. 6. It’s about 60 kilometers to the north of Hanoi 7. The village lies near the foot of a mountain and by river. 8. Many people go there on weekdays to have a rest. PHẦN THÔNG HIỂU VẬN DỤNG NHẬN BIẾT TN TL TN TL TN TL I/ KTNN 2 câu 1đ 2câu 1đ 2câu 1đ II/ LISTEN 2câu 1đ 2câu 1đ III/ READ 2câu 2đ IV/ WRITE 4câu 1đ 4câu 2đ Tổng cộng 1đ 4đ 1đ 2đ 1đ 1đ