Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Quancreies

456 Aufrufe

Veröffentlicht am

 • Als Erste(r) kommentieren

Quancreies

 1. 1. Al vostre gust amb el  Amb so 
 2. 2. Carta d’un infant als seus pares i mestres
 3. 3. Quan et pensaves que jo no estava mirant...
 4. 4. Quan creies que jo no t’estava mirant... et vaig veure penjar el meu primer dibuix a la paret i vaig córrer a fer-te’n un altre. Quan creies que jo no t’estava observant... vaig veure com posaves menjar al nostre gat i vaig aprendre que cal tenir cura dels animalons.
 5. 5. Quan creies que jo no t’estava mirant... et vaig veure plorar i vaig aprendre que hi ha coses que fan mal, però que està bé plorar.
 6. 6. Quan creies que jo no t’estava mirant, vaig veure com em feies les postres que més m’agraden i vaig saber que le coses petites són les que donen color a la vida.
 7. 7. Quan creies que jo no t’estava mirant... vaig sentir que em donaves el petó de bona nit i em vaig sentir estimat i protegit.
 8. 8. Quan creies que jo no t’estava mirant... vaig veure que dedicaves temps i diners per als que més ho necessitaven i vaig aprendre la importància de la solidaritat.
 9. 9. Quan creies que jo no t’estava mirant... vaig observar la cura que tenies de les coses i de nosaltres i vaig comprendre que cal valorar allò que ens ha estat donat.
 10. 10. Quan creies que jo no t’estava mirant... vaig aprendre allò que és el més important: com ser una persona bona i treballadora, com dir “molt” amb tan sols un somriure.
 11. 11. Ara és un bon moment per dir-te el que en aquells moments no podia fer: GRÀCIES per tot allò que vas ensenyar-me quan pensaves que no estava mirant!
 12. 12. GRÀCIES: pares, germans, amics, mestres... per tot allò que em vàreu ensenyar... quan no estava mirant!
 13. 13. Catalonia PPT’S Traducció d’un correu rebut. Arxiu musical: In the morning light. .wav Sense finalitat comercial – Ús privat. Suggeriments: aballus @pie. xtec .es Podeu visitar: www.xtec.es/~aballus
 14. 14.  Per tornar a començar ESC Per acabar

×