Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

nekem is email

Ähnliche Bücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen

Ähnliche Hörbücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

nekem is email

  1. 1. iocs.hu levelezőrendszer <ul><li>rövid útmu(lat)tató </li></ul>
  2. 2. minden instruktornak van @iocs.hu emailcíme <ul><li>igen, Neked is! </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>jár hozzá:  </li></ul><ul><li>     - több, mint 7GB tárhely </li></ul><ul><li>    - beépített  azonnali üzenetküldő </li></ul><ul><li>    - egy naptár, ami ingyen sms-eket küld a bejegyzésekről </li></ul><ul><li>    - egy online szöveg- és táblázatszerkesztő </li></ul><ul><li>a google féle szolgáltatások iocs.hu domain alá mindenkinek </li></ul>
  3. 3. http://mail.iocs.hu felhasználónév: vezeteknev.keresztnev @iocs.hu jelszó: ha érdekel a dolog, elküldjük emailben
  4. 4. így néz ki: de nekem van ám egy másik postafiókom,  és nem akarok még egy újat is használni...
  5. 5. nem is kell! a beállításokban bármikor hozzáadhatod a régi fiókodat az újhoz, így ide is megérkeznek a régi leveleid sőt, a régi emailcímedről is írhatsz innen levelet.  ha akarod, senki nem is veszi majd észre, hogy váltottál..
  6. 6. érdekel! mit kell tennem? küldj egy emailt a    [email_address]     címre, amelyben megírod a teljes neved et, és rövidesen elküldjük Neked a jelszavadat, amit belépés után bármikor megváltoztathatsz.     :) pr .

×