Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

4 MéS Aportacions Dels Alumnes

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Projecte Animals Fitxes
Projecte Animals Fitxes
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 13 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Ähnlich wie 4 MéS Aportacions Dels Alumnes (20)

Anzeige

4 MéS Aportacions Dels Alumnes

 1. 1. Últimes aportacions dels alumnes Martí Júlia N Biel v. Martí i Gerard
 2. 2. Com són els músculs?
 3. 3. Martí En Martí volia saber com són els músculs d’aquest gros animal i ha torbat que són llargs i forts i en té 100.000 de diferents a la trompa.
 4. 4. Com és la Cua?
 5. 5. En Biel V. ha investigat com és la cua de l’elefant i ens ha explicat que és llarga amb un plumall a la punta en forma de pinzell. La cua de l’elefants medeix un metre o més.
 6. 6. Per què són tan grans les orelles?
 7. 7. La Júlia N . ens ha explicat que les orelles dels elefants són tan grans perquè els ajudes a tenir sempre la mateixa temperatura corporal.
 8. 8. Van existir a l’època dels dinosaures? Quan van començar a existir?
 9. 9. Gerard En Gerard també volia saber si els elefants van existir a l’època dels dinosaures, i mitjançant aquests dibuixos ens explica que hi havia mamuts i mastodonts.
 10. 10. Avantpassats i parents. Evolució. Fa més de 36 milions d’anys En Martí ha investigat quan van començar a existir els elefants i ens explica amb ajuda d’unes imatge que els avantpassats de l’elefant van començar a existir fa molts milions d’anys. Primer els elefants no tenien trompa i, aquesta és el resultat de la transformació del llavi superior i el nas en un òrgan allargat.
 11. 12. Mamut
 12. 13. Quantes coses hem après dels elefants!!! Tothom a treballat moltíssim per saber respondre les preguntes que ens havíem plantejat inicialment. Ara farem els dibuixos finals i explicarem amb la nostra veu el què hem après. No us ho perdeu!!!

×