Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Presentació1

190 Aufrufe

Veröffentlicht am

 • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Presentació1

 1. 1. Aleix.E, Aleix.M, Èric.A, Edgar
 2. 2. Fundadores Les fundadores d’aquesta congregació s’anomenen: Teresa Toda Teresa guasch
 3. 3. A Espanya, bressol de la Congregació (Barcelona, 1878),està la nostra casa mare i també a Madrid-la Casa Seudel nostre Govern General. Contigua a aquesta, tenimuna Casa dacollida i formació permanent. A Barcelonaestà, a més, la Casa Seu del Govern de la ProvínciaSanta Teresa que comprèn les comunitats dEspanya.
 4. 4. Xile Des de 1960 levangelització a través de leducació, lacollida a la infantesa marginada per tot tipus dorfandat.. Les tasques educatives de dos col · legis a Santiago (Vitacura i La Reina) i un a El Meló ocupen a les germanes de les respectives comunitats. En Chillán tenim al nostre cura una Casa Llar per a nens i nenes orfes i pobres.
 5. 5. Colombia La nostra tasca evangelitzadora en terres colombianes data de 1960, i la portem a terme a través de leducació en centres privats i públics, a Llars per a nenes i joves, en obres de promoció social i pastoral parroquial. Una comunitat de germanes a Bucaramanga acull adolescents i joves declarades en abandó, en quatre nuclis familiars que constitueixen les Llars Teresa Tota de Colòmbia.
 6. 6. Cuba Una comunitat de germanes a Bucaramanga Acull adolescents i joves declarades en Abando, en quatre Nuclis familiars que constitueixen els Llars Teresa Tota de Colòmbia.
 7. 7. Costa Marfil Des de desembre de 1994, estem a Grand Bassam (Costa dIvori) Actualment dirigim i orientem lEscola dEducació infantil Mère Agathe, per a infants de 3 a 6 anys. A més atenem la pastoral parroquial, amb cura especial pel catecumenat juvenil. I ens ocupem en obres de promoció social.
 8. 8. Estats units Als Estats Units, ens trobem a la ciutat de, on des de 1971 estem presents Nova York en una residència per a atenció i acollida a joves estudiants i treballadores, preferentment dorigen hispà. A més, col · laborem en diverses activitats de pastoral social i parroquial.
 9. 9. Mèxic Estem a Mèxic des de 1985. Evangelitzem per mitjà de les nostres Cases Llar, obres educatives en col · legis, pastoral parroquial i catequesi. Tala, Tequila i Querétaro són tres llocs on atenem altres tantes obres educatives. En Querétaro, a més, disposem duna Llar per a nenes òrfenes i joves orfes i pobres dorigen rural i escassos recursos.
 10. 10. Mozambique En Macomía, (Moçambic), també estem presents les Carmelites Tereses de Sant Josep des de setembre de 2004. La missió que se li ha confiat a aquesta comunitat és la de dirigir i animar una Escola Secundària i un Internat, per tal de possibilitar que els joves de les aldees llunyanes, tinguin accés a lescola, ja que és lúnic centre dEducació Secundària del districte de Macomía i de tres districtes fronterers.
 11. 11. Puerto Rico Estem en Viles de Loíza (Puerto Rico) des de lany 1990 dedicant-nos a lacollida i educació en Llars a nenes i joves en situació de risc per abandonament i orfandat. Coordinem tallers darts i oficis on atenem la formació professional de les joves de la Llar i de lentorn.
 12. 12. Rep. Dominicana La nostra presència a la República Dominicana es remunta a 1949, sent aquest el primer punt de trobada de les Carmelites Tereses de Sant Josep amb el nou món. En Azua de Compostela comptem amb tres comunitats dedicades respectivament a lactivitat educativa en un col · legi, Llar de nenes òrfenes i pobres i activitats de promoció de la dona i pastoral parroquial a Sabana Euga.
 13. 13. Paísos on està la congregació:

×