Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Opas Lataus ja asennus näytönsäästäjiä – screensavers
Tässä dokumentissa voit selvittää, mitä sinun täytyy tehdä ladata ja...
Lataa alkaa, kun painat sitä ja sinun täytyy tallentaa tiedoston tietokoneellesi. Kunlataus on valmis, käynnistä
asennus. ...
Päätyttyäkoko asennuksen kokonaan, huomaatte, että se avaaikkunan, jossa voitnäytönsäästäjän. Se onWindows-
käyttöjärjeste...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Opas Lataus ja asennus näytönsäästäjiä – screensavers

Tietoa askel askeleelta ladata näytönsäästäjiäverkkosivuilla. Opas askel askeleelta prosessin asentamisesta ohjelmien Akkuna OS. Miten ladata ja asentaa näytönsäästäjiä.

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

Opas Lataus ja asennus näytönsäästäjiä – screensavers

  1. 1. Opas Lataus ja asennus näytönsäästäjiä – screensavers Tässä dokumentissa voit selvittää, mitä sinun täytyy tehdä ladata ja asentaa näytönsäästäjiä, jotka ovat saatavilla Internetissä. Otetaanpaesimerkki sisältöä, joka löytyy http://www.xn--nytnsstjt-v2aeacb5x.com/ ja niin voit nauttia ilmainen multimedia tuotteet tietokoneellesi. Katsotaanpa, miten! Aluksi, sinun on tultavasivun joka haluat, kuten akvaariot, jotka ovat suosituimpia http://www.xn--nytnsstjt- v2aeacb5x.com/Screensavers-Akvaarioissa/ ja valitsenäytönsäästäjiä, että pidät kaikista saatavilla. Palvelemaanesimerkiksi pohtia, miten voisitte ottaa ladata ja asentaanäytönsäästäjä kala akvaariossa. http://www.xn--nytnsstjt-v2aeacb5x.com/Screensavers-Akvaarioissa/Naytonsaastaja-akvaario.htm Kun olet sisälläsivunnäytönsäästäjä, jonka haluat ladata, klikkaa”LADATA” painiketta..
  2. 2. Lataa alkaa, kun painat sitä ja sinun täytyy tallentaa tiedoston tietokoneellesi. Kunlataus on valmis, käynnistä asennus. Voit valita lisää sovelluksia sponsoreita, tai jatkaa asennusta jättämällä näytönsäästäjä tarjouksia, jotka näkyvät, niitä ei tarvita ollanäytönsäästäjä. Viimeinen vaihe onasennus antaa sinullemahdollisuuden valita missä näytönsäästäjä asennetaan, vaikka meidän ohjelma luooletusreitin jossa voit automaattisesti asentaa kaikki näytönsäästäjiä lataat. Lopuksi, sinun täytyy valitapaikka, jossa olet pura ja asennanäytönsäästäjä. Jos et välitä, meidän ohjelma tekeeoletusreitin. Siellä kaikki näytönsäästäjiä haluat asentaa.
  3. 3. Päätyttyäkoko asennuksen kokonaan, huomaatte, että se avaaikkunan, jossa voitnäytönsäästäjän. Se onWindows- käyttöjärjestelmän. Näetesikatselun se ja valitsetietokoneen minuutin kuluttua valmiustilassa aktivoida. Tämä onominaisuus Windows ja koskevat kaikkia tietokoneita tässä käyttöjärjestelmässä. Näytönsäästäjä tämän sivuston ovat voimassa vain tietokoneissa, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä. Kuten useimmatsivustot, jotka olemme nähneet.

×