Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Un roman

Istoric: primii pasi i-am facut in anul 2008, atunci cand TraiesteRomaneste s-a nascut din dorinta unor romani de a recrea intr-un spatiu virtual o Romanie a legendelor auzite din bunici, a traditiilor mostenite, a vacantelor la tara din copilarie, a mancarurilor memorabile stinse cu bauturi tari si aromate, a mestesugarilor iscusiti, a inventatorilor ingeniosi… asadar o Romanie autentica.

TraiesteRomaneste este prima platforma online, care are drept obiectiv marketingul destinatiei Romania si brandingul de natiune, pornind de la experientele senzoriale ale locului in sensul dezvoltarii si sustinerii pilonilor: Turism, Branduri locale si Produse, Politici, Investitii, Cultura si Oameni. Astfel, este realizat Ghidul Complet al Destinatiei Romania, in varianta online, accesibil gratuit 24 de ore din 24, oricarei persoane, din orice colt al lumii.
http://www.traiesteromaneste.ro/despre-traiesteromaneste/

 • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

Un roman

 1. 1. un român
 2. 2. A fi sau a nu fi Patriot?
 3. 3. Originea noastră • Primele picturi rupestre din lume au fost descoperite în România, în Peştera Coliboaia, fiind evaluate ca aparținând perioadei artei parietale [între 23.000 şi 35.000 de ani în urmă]. • În Peştera cu Oase au fost identificate cele mai vechi rămăşiţe din Europa ale omului modern, printre care o mandibulă de Homo Sapiens, care încă mai avea cinci molari, având o vechime de aproximativ 35.000 de ani. • Un pandantiv din piatră gravat cu motive geometrice, vechi de 20.000 de ani, a fost descoperit de arheologii români într-un sit din Piatra Neamț. • Tăblițele de la Tărtăria relevă prima scriere din lume, având o vechime evaluată la peste 7.000 de ani în urmă, fiind astfel cu 2.000 de ani mai vechi decât tăblițele sumeriene.
 4. 4. Vectori de imagine Care este brandul de țară al României?
 5. 5. Reputația A world without Romania
 6. 6. Peștera Piatra Altarului – considerată a fi cea mai frumoasă din Europa • Peștera este deschisă doar pentru cercetări științifice; • Fotografii ale acesteia au fost expuse la sediul Organizației Națiunilor Unite de la New-York; • Peștera a fost subiect într-unul dintre documentarele lui Jaques Yves Costeau.
 7. 7. "We were wrong, this is better than the Stelvio, this is the best road in the world!" Jeremy Clarkson - Top Gear.
 8. 8. Povestea celei mai mari statui din Europa, căreia îi lipsesc doar 6 m pentru a fi egalat Statuia Libertății. "DECEBAL REX - DRAGAN FECIT"
 9. 9. O cascadă din România se află printre cele mai frumoase din lume - "unică în modul în care apa se împrăștie și cade pe un dâmb plin de mușchi verde. Cascada este situată exact la Paralela 45, iarăși un fapt unic", scrie The World Geography. Bigăr
 10. 10. Muzeul Cucuteni este singurul muzeu din lume dedicat integral uneia dintre cele mai impresionante civilizaţii ale Europei preistorice.
 11. 11. Defileul Dunării – cel mai mare din Europa
 12. 12. Mănăstirea Săpânța-Peri Turnul bisericii măsoară 78 m, fiind apreciat ca cel mai înalt turn de lemn din lume; Crucile sunt poleite cu 4,5 kg de aur, iar acoperișul este îmbrăcat în 200.000 de bucăți de șindrilă.
 13. 13. Podul lui Dumnezeu este al doilea pod natural, ca mărime, din Europa , însă singurul din lume pe care se mai circulă (fiind deschis inclusiv traficului rutier de mare tonaj). Drumul leagă Târgu-Jiu de Drobeta Turnu Severin.
 14. 14. Știai că al treilea canal navigabil din lume, ca lungime, este Dunăre-Marea Neagră?
 15. 15. Chihlimbarul de Colţi prin varietatea culorilor sale (160 de nuanțe) şi prin calitatea sa este considerat de unii geologi cel mai valoros din lume.
 16. 16. Singura rezervaţie naturală de narcise din Europa se află în România
 17. 17. Vulcanii noroioși reprezintă singurul loc din Europa în care poate fi admirat acest fenomen. Focul Viu
 18. 18. Muzeul Aurului de la Brad, singurul de acest gen din Europa și unul dintre cele trei existente în toată lumea, expune cele mai valoroase 18 kg de aur din lume. O singură dintre șopârlele din vitrine, de exemplu, a fost evaluată la 3 milioane de dolari. Piesele sunt cu atât mai rare, cu cât au fost scoase din adâncurile pământului exact în formele pe care astăzi le vedem la muzeu.
 19. 19. Până în anul 1923, Cloşca cu puii de aur a fost cel mai mare tezaur în aur al lumii, atunci când s-a descoperit mormântul lui Tuthankhamon. Cele 12 piese, care cântăresc 19.820 kg aur au adus României, alături de bucăţi de chihlimbar de la Colţi, Marele Premiu al Expoziţiei de la Paris din 1867.
 20. 20. Sighişoara este singura cetate medievală încă locuită din Europa, fiind inclusă în lista UNESCO în anul 1999. Rezervația de stejari seculari Sighișoara - cel mai bătrân stejar are vârsta de aproximativ 700 de ani, fiind clasat pe poziția 59 a celor mai bătrâni arbori din lume.
 21. 21. Lacul Ursu este cel mai mare lac heliotermic din lume și unicul din Europa Heliotermia este un fenomen fizic care constă în păstrarea mai mult timp a căldurii înmagazinate în apa sărată a unor lacuri comparativ cu regiunile învecinate, datorită prezenței la suprafața lacurilor a unui strat izolator de apă dulce, care împiedică iradierea căldurii în atmosferă.
 22. 22. În inima Carpaţiilor Orientali, în mijlocul unei păduri de conifere străluceşte din toate punctele de vedere singurul lac vulcanic din Europa: Sfânta Ana.
 23. 23. Peștera Movile este unică în lume, chiar și cercetătorii de la NASA au venit să studieze viața de aici. Au fost descoperite 35 de specii complet noi pentru Terra, trăind într-un mediu în care se credea imposibilă existența unor organisme vii. Cea mai importantă descoperire a fost aceea a unor bacterii, adevărate fosile vii, care obțineau energia necesară supraviețuirii prin chemosinteză - transformau dioxidul de carbon și hidrogenul sulfurat care se regăsea în mediul din Peștera Movile. Adaptările organismelor de aici la viața subterană sunt: corpul depigmentat, regresia sau lipsa văzului, se hrănesc cu bacterii și ciuperci care obțin energia din izvoarele calde sulfuroase de sub peșteră.
 24. 24. Lacul Meledic este unic în lume având apă dulce, în ciuda faptului că este așezat pe un masiv de sare. Rezervația Meledic include un număr de 35 de peșteri de sare (endocarste saline), cea mai importantă fiind chiar peștera din platoul Meledic, denumită Peștera 6S - cea mai lungă cavitate formată în sare din lume. Meledic
 25. 25. Comoara de la metrou: cu o cartelă de metrou, te întorci în timp cu 65 de milioane de ani. Când cobori în stația Politehnica, brusc simți un miros de sare. Explicația este de-a dreptul năucitoare: FOSILE de-o seamă cu dinozaurii. 99% dintre bucureştenii care trec zilnic prin staţia Politehnica nu ştiu că păşesc pe un ocean pietrificat, stația fiind pavată cu calcar roşu din Apuseni, în care sunt încrustate fosile rare: scoici, moluște, corali, alge, gastropode, stromatolite. "Spre deosebire de alte staţii, la Politehnica există fosile rare, perfect conservate. Un întreg recif de rudişti, moluşte dispărute acum 65 de milioane de ani.“ CONF. DR. MIHAI POPA, profesor la Facultatea de Geologie
 26. 26. Pietreanul Mihai Marin, pasionat de fotografie şi de fenomenul piramidei de pe Ceahlăul a studiat şi a imortalizat de aproape 15 de ani ceea ce se întâmplă timp de aproximativ 80 de minute în dimineţile de pe 6 august, când datorită poziţiei soarelui, toate umbrele se unesc la vârf şi se creează o imagine magnifică tridimensională, ca holograma unei piramide”, spune Mihai Marin. Fenomen unic în lume. Piramida holografică de pe Toaca. În fiecare an, pe 6 august, zeci de curioşi urcă pe vârful Toaca pentru a vedea cum umbrele muntelui se contopesc într-o piramidă spaţială.
 27. 27. Garofiţa Pietrei Craiului (Dianthus callizonus). Privește- o cu mare respect, admir-o şi ocrotește-o. Este singura plantă care creşte doar în România, mai precis aici, pe culmile Pietrei Craiului. Este unică şi deosebită, un endemism perfect. Nu există în nicio altă ţară, fiind un motiv în plus de mândrie.
 28. 28. Râuri, Cascade, Izbucuri, Parcuri naționale și Rezervații naturale, Baraje, Stațiuni, Locuri de agrement, etc.
 29. 29. + cele care apar acum sub privirile noastre
 30. 30. Insula Sacalin – ultimul bastion al sălbăticiei absolute, fiind o insulă nou formată, în Marea Neagră, la mică distanță de coasta românească, în dreptul brațului Sfântu Gheorghe.
 31. 31. La doar 30 km de Cluj există un loc mai puţin cunoscut, care pare desprins din fotografiile exotice: Laguna Albastră. Este vorba de un lac natural, apărut relativ recent. Culoarea deosebită a acestuia este dată de faptul că lacul s-a format pe locul unei foste mine de caolin (argilă albă).
 32. 32. Știai că singurul hotel din lume la inaugurarea căruia au participat 7 capete încoronate este cel al unui român - Hotel Negresco din Nisa? Fondat de fiul unui hangiu din București, Hotel Negresco din Nisa este astăzi unul dintre cele mai bune hoteluri din lume, membru al asociației The Leading Hotels of the World.
 33. 33. Carol Parc Hotel
 34. 34. Cel mai curat spital din Europa ar putea fi la Brașov. Spitatul Sf. Constantin se luptă pentru acest titlu cu alte trei din Germania, Luxemburg și Irlanda.
 35. 35. Pentru prima dată în istoria Salonului de Invenții de la Geneva același concurent, MB Telecom căștigă Marele Premiu de două ori.
 36. 36. România, ţara anului la cel mai mare târg de produse bio din lume Biofach 2013
 37. 37. Terapii exclusiviste: machiajul spa este un concept inventat de o româncă prin care o ședință de machiaj este transformată într-o experiență senzorială spa.
 38. 38. Oamenii politici își țin promisiunile Află diferența dintre Politică și Politici
 39. 39. România este țara europeană cu cele mai multe elemente din tabelul lui Mendeleev după Rusia.
 40. 40. Oare ce s-ar întampla dacă sub aceste vestigii s-ar găsi aur?
 41. 41. Articolul 28 şi 28(1). Proiectele de intervenţii în arii protejate nu mai trebuie să fie aprobate de administraţiile parcurilor sau de custozii ariilor protejate. Avizul lor devine din unul obligatoriu, unul consultativ si poate fi ignorat de autorităţile de mediu, cele care în final care eliberează avize de mediu. Motivaţia oferită pentru această propunere este accelerarea procesului de aprobare pentru diversele proiecte în arii protejate. Articolul 56(1). Ariile protejate care îşi pierd parţial capitalul natural pot fi desfiinţate. „Fără o implicare a oamenilor care cred că România are nevoie şi de natură, ordonanţa va trece şi va provoca pagube pe care le vom regreta multă vreme de acum încolo”, a spus Magor Csibi, directorul WWF România.
 42. 42. Un român (Emil Părău) a cumpărat tot satul în care a copilărit (116 proprietăți) pentru a-l salva de la pieire, a-l readuce la viață și a reînvia tradițiile de odinioară.
 43. 43. Raoul Weiss: "Civilizații Europei de azi sunt țăranii români. Aici am găsit omenia. Occidentul de azi e reprezentantul unui proces de cel puțin 30-40 de ani de dezumanizare a societății, sub influența neo- liberalismului. Când omul e redus la o funcție de producere și consum, rămâne din el ceea ce vedem azi în Occident: un roboțel isteț, foarte eficient în urmărirea propriului interes. Un aparat destul de bine pus la punct și absolut gol din punct de vedere spiritual. Psihologic, fără nicio legătură emotivă adevărată cu vreo comunitate familială, națională, regională sau lingvistică. Eu mă simt mult mai confortabil emoțional, liniștit, acasă, într-o societate de români sau unguri din Transilvania, decât printre studenți, pedagogi, salariați, sau orice altă categorie socială de la Paris, Strasbourg sau Berlin. În acest moment, eu consider că m-am întors spre civilizație, civilizație care era reprezentată și în regiunea în care m-am născut, dar a fost exterminată de barbaria tehnică."
 44. 44. Fragment din genialitatea românească Un reporter către un român adevărat: Știi tataie că am intrat în UE? La care românul răspunde genial: Știu taică, să vedem cum vom ieși și din asta...!
 45. 45. Plus valoare: turism (balnear, rural și ecoturism), agricultură bio și IT&C. Strategia Națională
 46. 46. Investitori Angajați Studenți
 47. 47. Din 1990 și până în 2010, străinii au investit în țara noastră 52,86 miliarde de euro. Harta investițiilor străine în România între 1990 - 2010
 48. 48. Din cele 27,52 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile alocate de UE pentru perioada 2007-2013, România a accesat, efectiv, până în august 2012, doar 7,8 miliarde de euro, timp în care a contribuit la bugetul UE cu 7,9 miliarde de euro.
 49. 49. Peste 3,5 milioane de români au plecat din țară în ultimii 40 de ani, România pierzând astfel 40-50 miliarde euro, bani cheltuiți cu aceștia până la vârsta de angajare. Pe câți dintre românii plecați îi putem aduce acasă ca investitori?
 50. 50. În fiecare an, în Şcheii Braşovului, în a II-a duminică după Sărbătorile Pascale atât braşovenii, cât şi turiştii asistă la un spectacol cu elemente de mit, rit, ceremonial şi magie. „Junii trebuie priviţi ca un rest de epocă păgână, o străveche serbare de primăvară, care serbează reînvierea naturii, învingerea soarelui asupra asprimii şi gerului iernii, începutul vieţii noi… iar serbarea trebuie considerată ca un cult religios precreştin, confirmată şi de împrejurarea că ea se petrece tot timpul pe dealuri, fiind un obicei cunoscut înca de la daci” (Julius Teutsch, cronicar saş).
 51. 51. În inima Bucovinei, comuna Vama deţine cea mai numeroasă colecţie de ouă din România şi una dintre cele mai importante din Europa, în care se păstrează cu sfinţenie tradiţiile zonei şi ale meşteşugului încondeierii ouălor, care au făcut înconjurul lumii. Grace Couture Cakes Tort cu motiv tradițional românesc, cu maci și margarete din marțipan.
 52. 52. Sărbătorile satului românesc: Sărbătoarea Teilor, Festivalul Slănicului, Nedeia de la Polovragi, Sărbătoarea Fiii Satului, Târgul de Fete de pe Muntele Găina, Nedeia Munților, Festivalul Secerișului, Festivalul Plăcintelor, Festivalul Muntelui Ceahlău, Buzduganul, Festivalul Dulceții, Festivalul Brânzei și Țuicii, Festivalul Fructelor de Pădure, Sărbătoarea Mușcatelor, Festivalul Tămâioaselor, Sărbătorile Pădurii – de Sfânta Marie, Festivalul Pălăriilor, Festivalul Internațional Rodul Pământului – Zilele Recoltei, Festivalul Răciturilor Peștisani, Sărbătoarea Moșoaielor.
 53. 53. Eu n-am cerut să fiu român! am avut noroc. Pentru mine, creştinătatea se confundă cu o poveste de dragoste: o dublă îndrăgostire de biserica creştină şi de neamul românesc. [Nicolae Steinhardt]
 54. 54. Yvette Larsson despre România și români: Românii au îndurat atâtea. Și-au muncit pământul, au trăit în satele părinților și bunicilor lor - unele dintre ele atât de izolate - au suferit în comunism și totuși, azi au încă generozitatea să-ți ofere un măr sau o bucată de brânză, imediat ce le-ai trecut pragul. Asta mi s-a părut extraordinar! Ospitalitatea voastră și deschiderea voastră, la nivel uman, de suflet, a fost ceea ce m-a cucerit definitv. Și această înțelepciune a voastră, de-a dreptul poetică: indiferent de situație, voi aveți câte o zicală sau un proverb sau chiar câteva versuri care se aplică... fantasctic!!! Care este primul lucru pe care îl faci când ajungi în România, Yvette? Mănânc! Roșii parfumate, brânză din aceea albă, care este atât de gustoasă, ceapă și usturoi verde, cireșe, pepeni, ciorbă... De fapt, e o combinație: mâncarea bună și oamenii frumoși la suflet și la vorbă cu care o împart.
 55. 55. Visul milenar al omului - acela de a zbura, a fost rezolvat de români. Când Marea Academie de Științe de la Paris râdea de lucrarea lui Vuia, considerând-o utopică, la 24 de ani, Traian Vuia devenea primul om din lume care zbura cu un aparat mai greu decât aerul. A urmat zborul lui Aurel Vlaicu cu primul avion cu fuselaj în întregime din aluminiu din lume și Henri Coandă, care tot la 24 de ani, în cadrul Salonului Internațional Aeronautic de la Paris, prezenta primul avion cu reacție din lume. Așadar 3 tineri români au rezolvat ecuația imposibilă a zborului. Aloooooo!!! Restul lumii, care ponegriți românii: ZBURAȚI DATORITĂ NOUĂ!
 56. 56. Ana Aslan – prepară vitamina H3 – Gerovital, produs geriatric brevetat în 30 de țări, în 1980 inventează Aslavital. Ion Șt. Băsgan – invetează forajul de mare adâncime, invenție pentru care americanii ne sunt datori vânduți. Nicolae Paulescu – inventatorul insulinei. Emil Racoviță - pune bazele biospeologiei. Petrache Poenaru - inventatorul stiloului. Victor Babeș - inventatorul vaccinului antirabic, scrie primul tratat bacteriologic din lume și inventează antibiograma. Justin Capră – inventează primul rucsac zburător – aparat individual de zbor. Ștefan Odobleja - părintele ciberneticii. Mircea Eliade – scrie istoria religiilor. Grigore Antipa – Diorama. Anastase Dragomir – Scaunul ejectabil. Ioan Cantacuzino – vaccinul antiholeric.
 57. 57. Leon Dănăilă, neurochirurg: „Am descoperit o nouă celulă în creier“. Profesorul Leon Dănăilă, unul dintre cei mai mari neurochirurgi pe care i-a dat medicina românească, operează şi la 78 de ani, la Clinica de Neurochirurgie de la Spitalul Bagdasar Arseni. După 50 de ani de profesie, a descoperit o nouă formaţiune în creier.
 58. 58. Patru personalități de origine română figurează în palmaresul celor înnobilați cu premiul Nobel, până în prezent. Este vorba de românii Ioan Moraru, Gheorghe Emil Palade, Elie Wiesel și Herta Muller. Alții au fost pe punctul de a fi premiați cu această distincție, însă au ratat-o "la mustață". Printre aceștia se numără Constantin Paulescu, Lucian Blaga și Stefan Procopiu. Români de Nobel
 59. 59. Eiffel Tower made in Romania! Pe fiecare piesă de metal ce compune turnul Eiffel scrie: "Made in Resita - Romania ". În plus, puțini sunt cei care știu că simbolul Parisului a fost realizat după o tehnologie inventată în România de inginerul Gheorghe Panculescu și cu piese turnate la Resița! "Communication sur les travaux de la tour de 300 m", datat 1887, în care celebrul inginer Alexandre Gustave Eiffel precizează că turnul care îi poartă numele nu s-ar fi putut construi, dacă nu ar fi aflat de tehnica inovatoare folosită de inginerul român Gheorghe Panculescu la construcția tronsonului de cale ferată București-Predeal. Din păcate, numele românului este mult mai cunoscut în Franța decât în țara unde s-a născut.
 60. 60. Elevii români au obținut în 2013, până în acest moment, 50 de medalii la Olimpiadele Internaționale (20 medalii de Aur, 19 medalii de Argint, 11 medalii de Bronz), DEȘI CA ALOCARE DIN PIB ROMÂNIA ESTE PE LOCUL 95 DIN 132 (vezi sursa nationmaster.com). Foto: Ionuț Budișteanu - Cel mai bun elev dintre 1.600 din întreaga lume - Premiul Gordon E. Moore. Tot Ionuț este singurul elev din lume care deține un premiu Turing, echivalentul Nobelului în IT&C. NASA va denumi un asteroid cu numele lui Ionuț în semn de respect pentru genialitatea acestui român.
 61. 61. Erou sau înger? Asta se întreabă zecile de familii care îi trec prin mână doctorului Eugen Săndică, însă pentru oamenii din întreaga lume este primul şi unicul medic din lume care a intervenit chirurgical pe inima unui copil de 660 de grame, salvându-i viaţa. Chirurgul român operează într-o clinică lângă Dortmund şi, anual, salvează sute de vieţi care, altfel, nu ar supravieţui.
 62. 62. Un grup de cercetători români revoluționează lumea medicală mondială. Specialiști de la Harvard vin în România pentru a lua legatura cu ei, iar chinezii i-au invitat deja să li se alăture în laborator. Descoperirea românească ar putea modifica istoria în medicină. Telocitele sunt implicate în reînnoirea și regenerarea țesuturilor. Telocitele, împreună cu celulele stem, ar putea salva milioanele de oameni răpuși de infarct miocardic, principala cauză de mortalitate în întreaga lume. Anunțată în 2010, descoperirea face furori deja în intreaga lume, în vreme ce la noi e ignorată. Descoperirea a fost publicată în mai multe reviste de prestigiu, printre care și Cells Tissues Organs.
 63. 63. O româncă devine primul director femeie la cel mai bun institut tehnic din SUA, Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL), laboratorul de informatică și știință artificială din cadrul celui mai bun institut american - Massachusetts Institute of Technology (MIT). Virgina Maria Andreescu – Haret - prima femeie arhitect din lume. Sofia Ionescu - prima femeie neurochirurg din lume. Octavian Bellu, a fost declarat încă din 2007 de World Records Academy ca "cel mai de succes antrenor din lume" cu un palmares de 16 medalii olimpice de aur și un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene și la Jocurile Olimpice. Bellu a condus echipa de gimnastică a României la câștigarea a 5 titluri mondiale și două titluri olimpice, precum și numeroase titluri individuale.
 64. 64. Mai țineți minte vremurile anilor 2000, când România la gimnastică a confiscat în premieră mondială tot podiumul la JO Sidney, la individual compus?
 65. 65. Inexplicabil. Cum reușim din 3 locuri întâi să facem un loc 2. Fapt: Palatul Parlamentului este atracția turistică și elementul vizual reprezentativ pentru destinația București, conform ultimei noastre cercetări. Deși, această construcție este înscrisă în World Record Academy cu trei recorduri: cea mai mare clădire administrativă din lume pentru uz civil, cea mai grea clădire din lume și cea mai scumpă clădire din lume, românii comunică tuturor faptul că această construcție este a doua din lume după Pentagon.
 66. 66. Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam. Cât o să mai taci ? - Trezeşte-te popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei tot ce ți-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii. Părintele Iustin Pârvu
 67. 67. Cel mai mare dușman al poporului român este românul care nu îți va povesti niciodată ce este bine, ci doar ce este rău, cel care nu este niciodată vinovat pentru că mereu va exista o curte de vecin în care să arunce vina, cel care nu face niciodată nimic pentru că întotdeauna este altcineva care nu îl lasă, cel care îți spune că un rezultat românesc concret nu există și de fapt este un mit, cel care îți transmite live orice apocalipsă într-un stil balzacian.
 68. 68. Poiana Inimii din Alba Iubim viața. Pentru că iubim viața știm să trăim.
 69. 69. Iubește-ne și tu pe Facebook. Dă-ne acum un like la pagină www.facebook.com/traiesteromaneste
 70. 70. s-a născut din dorința unor români de a recrea într-un spațiu virtual o Românie a legendelor auzite din bunici, a tradițiilor moștenite, a vacanțelor la țară din copilărie, a mâncărurilor memorabile stinse cu băuturi tari și aromate, a meșteșugarilor iscusiți, a inventatorilor ingenioși… așadar o Românie autentică.
 71. 71. TrăieșteRomânește este prima platformă online, care are drept obiectiv marketingul destinației Romania și brandingul de națiune, pornind de la experiențele senzoriale ale locului în sensul dezvoltării și susținerii pilonilor: Turism, Branduri locale și Produse, Politici, Investiții, Cultură și Oameni. Dacă dorești să te implici și tu trimite-ne un mail la adresa casuta@traiesteromaneste.ro
 72. 72. un român

×