Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Билки за подагра

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 10 Anzeige

Билки за подагра

Herunterladen, um offline zu lesen

Природата е предоставила билки за подагра, които могат да заменят химията. Вижте каква е тайната на билките от комбинацията Демир бозан!

Природата е предоставила билки за подагра, които могат да заменят химията. Вижте каква е тайната на билките от комбинацията Демир бозан!

Anzeige
Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Weitere von demirbozan (16)

Anzeige

Билки за подагра

  1. 1. Билки за подагра Подаграта се лекува с билки, а не с химия. Как става това, ще научите от тази презентация!
  2. 2. Какво е подаграта?  Подаграта е известна като болестта на преяждащите и препиващите;  Твърди се, че тя няма лечение, а има само ремисии  Предизвиква се от натрупването на пикочна киселина в кръвта,  В резултат на което се получава веществото, известно под името пурини.
  3. 3. Химия или билки за подагра?    Мнозинството щом чуе неприятната диагноза „подагра“, веднага се ориентира към химията (това е погрешно), Защото няма логика с едно химическо вещество да неутрализираме друго химическо вещество. Както знаем, при всяка химическа реакция едно вещество плюс друго дава трето.
  4. 4. Химия или билки за подагра-2?    Тоест ние неутрализираме симптомите, оправяме едно нещо, а „разваляме“ нещо друго; Неслучайно в листовката на всяко едно лекарство, включително и аспирин, има изброени толкова много странични ефекти. За целта природата ни предоставя онова, което се нарича билки при подагра.
  5. 5. Химия или билки за подагра-3?  Една от тези билки за подагра е котешката стъпка, включена в комбинацията Демир бозан.  В съчетание с другите билки от тази комбинация, тя пречиства кръвта от пурините, без да предизвиква други ефекти  Билките са известни с това, че действат бавно, но не дават отклонения.
  6. 6. Как действат тези билки? Ето какво казва лекарят за тези билки и тяхното действие при подагра:
  7. 7. Как можем да се снабдим с билките?  Билките при подагра Демир бозан можете да си поръчате по интернет или да ги купите на място (списък обекти);  Трябва обаче да бъдете внимателни, тъй като на пазара се предлагат множество дубликати.  Истинските, регистрирани от Агенцията по безопасност на храненето се намират тук.
  8. 8. Какво казват хората за тях:  (кликнете върху линковете)  Билково лечение пропъди подаграта  Как с билки се лекува подагра  С Демир бозан подаграта се „умълча“  Демир бозан е незаменим при подагра  Тайната на Демир бозан
  9. 9.  От първо лице за подаграта И накрая още един разказ:
  10. 10. Можете да ни се обадите!  на телефони 0898/543 752, 0899 58 28 32 или по мейла office@demirbozan.com  а също и директно от формата за контакти на сайта http://www.demirbozan.com/  Желаем ви успех в бързото и безболезнено превъзмогване на подаграта!

×