Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Q.t.4 la reproducció

211 Aufrufe

Veröffentlicht am

LA FUNCIÓ DE REPRODUCCIÓ ALS ÉSSERS VIUS

Veröffentlicht in: Umweltschutz
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Q.t.4 la reproducció

  1. 1. C.N. 2 E.S.O. Q.T.4 LAREPRODUCCIÓ T.1.- LA REPRODUCCIÓ I EL CICLE VITAL 1ª.- Què és la reproducció? 2ª.- Relaciona i diferencia: * Reproducció sexual i repeodució asexual. 3ª.- Què és el cicle vital? 4ª.- Enumera les fases que compren el cicle biològic. 5ª.- En què consisteix la reproducció? 6ª.- En que consisteix el desenvolupament embrionari? 7ª.- En què consisteix el creixement? 8ª.- Act.3. p. 66 T.2.- LA REPRODUCCIÓ ASEXUAL EN ELS ANIMALS
  2. 2. 9ª.- Act. 5 p. 67. 10ª.- En què consisteix l’ escissió o fragmentació? Posa’n un exemple i fes-ne un dibuix. 11.- Què és la regeneració? Posa´n un exemple 12.- Què és la gemmació? 13ª.- Quina diferència hi ha entre la gemmació de la hidra i la gemmació dels corals? T.3- LA REPRODUCCIÖ SEXUAL EN ELS ANIMALS 14ª.- En què consisteix la reproducció alternant? Posa un exemple d’ ésser viu que tengui aquest tipus de reproducció. 15ª.- Què són les gònades? 16ª.- Omple el quadre següent: Gònades mascles Gònades femelles Gàmetes masculins Gàmetes femenins 17ª.- Què són els organismos unisexuals? 18ª.- En què consisteix el dimorfisme sexual? Posa´n 5 exemples. 19ª.- Què són els individus hermafrodites? Posa´n un exemple. T.4- LA FECUNDACIÓ 20ª.- En què consisteix la fecundació? 21ª.- En què es transforma el zigot quan es divideix successivament? 22ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Fecundació externa i fecundació interna. 23ª.- Què és la copulació? 25ª.- Act. 9 p. 69 26ª.- Act. 10 p. 69.
  3. 3. T.5.- EL DESENVOLUPAMENT EMBRIONARI 27ª.- Què compren el desenvolupament embrionari? 28ª.- Quins tres tipus de reproducció distingim als animals segons on es produeixi la fecundació i el desenvolupament de l’ embrió? 29ª.- En què consisteix la reproducció ovípara? Posa´n un exemple. 30ª.- En què consisteix la reproducció vivípara? Posa´n un exemple. 31ª.- En què consisteix la reproducció ovovivípara? Posa’n un exemple. 32ª.- Com conclou el desenvolupament de l’ embrió en els ovípars i en els ovovivípars? 33ª.- Com conclou en els vivípars? T.6.- EL DESENVOLUPAMENT POSTEMBRIONARI. 34ª.- En què consisteix el desenvolupament postembrionari? 35ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Desenvolupament postembrionari directe i indirecte: 36ª.- En què consisteix la metamorfosi? De quins tipus n’ hi ha? Posa un exemple de cada. En què es diferencien?
  4. 4. T.7.- EL CICLE VITAL DE LES PLANTES T.8.- LA REPRODUCCIÓ ASEXUAL EN LES PLANTES 37ª.- En què consisteix la reproducció vegetativa? De quines formes en coneixes? 38ª.- a) Què són els estolons? .Posa´n un exemple.b) Què són els bulbs? Posa´n un exemple. c) Què són els tubercles? Posa´n un exemple. 39ª.- En què consisteix la reproducció per espores? T.9.- LA REPRODUCCIÓ SEXUAL EN LES PLANTES AMB LLAVORS 40ª.- Què són les flors? 41ªa) Què són les flors hermafrodites? b) Què són les flors unisexuals? 42ª.- Què són els embolcalls florals? 43ª.- Relaciona I diferncia: * Calze I corol·la: 44ª.- Què són els òrgans reproductors? 45ª.- Relaciobna I diferencia : Pistil I estam. 46ª.- Què hi ha dins un gra de pol·len? 47ª.- En què consisteix la pol·linització? 48ª.- En què es diferencia l’ autopol·linització de la pol·linització encreuada? 49ª.- De quines dues maneres pot viatjar el gra de pol·len d’ una flor a una altre?. Posa un exemple de cada.
  5. 5. 50ª.- Quan es produeix la fecundació? 51ª.- Dibuixa un pistil on s´hi produeix la fecundació. 52ª.- Què és el tub pol·línic? 53ª.- Què és l’ embrió? 54ª.- Què és la llavor? 55ª.- Dibuixa una llavor i assenya-la-hi les seves parts. 56ª.- Què és l’ albumen? 57ª.- A què dóna lloc l’ embrió? 58ª.- Quines parts es diferencien a l’ embrió? 59ª.- Què és el fruit? 60ª.- Relaciona i diferencia posant exemples: * Fruits secs i fruits carnosos. 61ª.- Quines condicions s’ han de donar perque una llavor al caure al terra germini? T.10.- L’ EFICACIA DE LA REPRODUCCIÓ 62ª.- Per què és important la funció de reproducció? 63ª.- Omple el quadre següent referit a la reproducció asexual: Inconvenient Avantatge 64ª.- Enumera 4 inconvenients de la reproducció sexual: 1.- 2.- 3.- 4.- 65ª.- Quina gran avantatge permet la reproducció sexual?

×