ОДД презентација планирање Македонски букви ракописни 4 point образование математика следење power собирање 2 одделение тематско годишно јазик powerpoint dnevni на 3 podgotovki oddelenie одземање листи во броевите петто чек v чек листи планирања prvo Приказна науки природни ликовно petto општество физичко подготовки presentation музичко парови прво planiranja и за е МИО ученици listi odd sledenje оценување дневни интерактивни prezentacija ppt училиште броеви х слики зборовите Лектира Како А буква м другарство Ти вие соработка ние ИНТЕГРАЦИЈА меѓуетничка азбука Д здравствено iii likovno obrazovanie работа makedonski формативно makedonija sreden vek мравките штурецот 2018 fevruari januari i glu[ecot lavot глушецот глувчето лавот сликовница крушата медо дедо вработени гласот артикулација broenje sobiranje нанапред броење главата делови едноцифрен 100 десет брои ПП татковина мојата роденденот emocii govor neverbalen ГОВОР невербален е 9 чиј збир 8 збир чиј 7 бројот 6 brojot nature parovi вежби i matematika 10 download broevi поздравувам мравката planiranje planning mart za. peetto planranja Половина цело редни вчера денес утре 9 БРОЈ разговор АЛО телефонски слогот сказна роденден редот ч ш џ Ц ѕ Ф т О н С Њ љ Р л к ќ ж з ј Г ѓ п в б У лисицата ловецот диме коската кучињата СЛИКА слогови поделба плод најубавиот касни порасни поки зоки кој каде инаетчии именки играта и славчо славка ИСТИ големите се малите дожд кози. две бунарот јајца велигденски велигденска песна зборови видови зајак бик бајка лебедот од јас јас. Живот знаци кирилица латиница pawer празнување животни вештини техничко годишноо КОМПЈУТЕР домузичко среднорочно долгорочно filip cek kompjuter счедење proveruvanje петто одделение v одд проверување v одделение конспекти
Mehr anzeigen