Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
FESTA DE PRIMAVERA

Diumenge 14
Diumenge 14 d’abril,

a les 11:00 h a la Pista Poliesportiva,
           Gimcan...
Funcionament
Els participants s’hauran de presentar a les 12:00 h. per poder recollir el material
corresponent a cada grup...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

von

Bases paella 9 Slide 1 Bases paella 9 Slide 2
 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Bases paella 9

 1. 1. FESTA DE PRIMAVERA Diumenge 14 Diumenge 14 d’abril, a les 11:00 h a la Pista Poliesportiva, Gimcana per a nens i nenes A les 12:30 h, Concurs de paella i postres ==================================== BASES DEL CONCURS DE PAELLA I POSTRES: Preu de l’activitat : 3 euros per cada unitat familiar (pares i fills) Data d’inscripció: 19 de març, de les 8:30 a les 9:00 h del matí, al hall de l’Escola. Organització - L’ AMPA proporcionarà als grups una caixa on s’inclourà el següent: gots, forquilles, plats, tovallons, estovalles i llenya. - L’ AMPA facilitarà els ingredients principals: arròs i oli. Formació dels Grups - Els grups no tindran un màxim de participants. - Cada grup presentarà una sola paella, però es podrà presentar més d’un postre, en ambdós casos en quantitat suficients per a satisfer a tots els membres del grup i treure una petita porció per ser valorada pel jurat. - Cada grup serà responsable de portar la seva paella i paeller, al igual que la resta d’ingredients, pa i beguda. - En el cas que un grup no disposi de paeller, podem disposar de 10 barbacoes, d’un diàmetre de 60cm, les quals es distribuiran per estricte ordre d’inscripció. Premis i Jurat - El jurat estarà format per la persona designada com a representant de cada grup, i un membre de la junta de l’AMPA, que realitzarà les tasques de coordinador. - Els premis es lliuraran després de dinar, quan el jurat acabi d’emetre el seu veredicte.
 2. 2. Funcionament Els participants s’hauran de presentar a les 12:00 h. per poder recollir el material corresponent a cada grup, així com aportar els postres que entraran a concurs. Us recordem que en acabar la festa cal deixar la pista neta i recollida. Per a qualsevol dubte o aclariment dirigiu-vos a algun membre de la junta de l’AMPA. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ =================================================== INSCRIPCIONS NOM DE L’EQUIP: ____________________________ RESPONSABLE: ______________________________ NOMBRE TOTAL DE PARTICIPANTS: ______________ TELÈFON DE CONTACTE : ______________________ PAELLER PROPI: SI NO FAMÍLIA MEMBRES PREU (ex.) Sanchís-Miralles 4 3 Important: porteu la quantitat exacta, TOTAL A PAGAR: si us plau

Aufrufe

Aufrufe insgesamt

312

Auf Slideshare

0

Aus Einbettungen

0

Anzahl der Einbettungen

137

Befehle

Downloads

1

Geteilt

0

Kommentare

0

Likes

0

×