Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Adapost de animale.pptx

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 13 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Aktuellste (20)

Anzeige

Adapost de animale.pptx

 1. 1. Schnoozle adăpost de animale Animalele fara casă Merita viata frumoasă!
 2. 2. Prezentare companie Suntem o organizaţie nonprofit care funcţionează pe bază de donaţii.Ne dorim să oferim animalelor un adăpost şi oamenilor un prieten pufos. Deţinem numeroase sedii în întreaga lume şi ne asigurăm că fiecare Animăluţ care trece prin mâinile noastre să ducă o viaţă bună, fără Griji. Pentru asta fiecărui animal are la dispoziţie o cuşcă, un loc sigur Şi încăpător pentru nevoile lor. Avem un număr mare de angajaţi care Se asigura de hrană şi sănătatea necuvântătoarelor dar şi oameni care Se ocupă de tranzacţiile dintre persoană fizică şi companie. Pe deasupra avem un program de voluntariat la care pot participa Cei interesaţi în facerea de bine şi bunăstarea animalelor.Vă încurajăm Să participaţi în număr cât mai mare la programul nostru pentru a Construi o lume mai bună şi o corelare sănătoasă între om şi animal.
 3. 3. Mod de organizare Compania noastră funcţionează cu ajutorul unei baze de date care ne asigură o dezvoltare organizată şi ne ajută să ţinem evidenţa tuturor lucrurile de care avem nevoie, într-o manieră uşoară. Cu ajutorul acesteia putem accesa date referitoare la animalele pe care le avem sau le-am avut, istoricul tranzacţiilor, angajaţi şi perioadele lor de lucru şi participarea voluntarilor.
 4. 4. Regulile de business Pentru funcţionarea corectă şi dezvoltarea la cel mai înalt mod a proiectului avem nevoie de reguli bine stabilite în companie. Unele dintre acestea nu le putem evidenţia în ERD şi unele se vor programa: 1. Orice animal trebuie să stea într-o singură cuşcă. 2. Dacă un animal este bolnav i se va acorda atenţie sporită şi îngrijire suplimentară. 3. Medicul va implanta un cip la sosirea animalelor care nu au unul. 4. Primăria nu poate adopta animale. 5. În cazul în care clienţii doresc să primească newsletter, aceştia trebuie să completeze obligatoriu e- mailul. 6. Atunci când un animal este adus la clinica se va face un control medical. 7. Fişa medicală a unui animal se va face la primul consult al acestuia. 8. Fişa medicală conţine toate consultaţiile animalului respectiv. 9. Tratamentul se prescrie doar dacă animalul este bolnav. 10.Se sterilizează doar câinii şi pisicile. 11.Angajaţii lucrează ture de câte 8 ore.
 5. 5. Regulile de business 12. Momentul la care a început să lucreze un angajat trebuie să fie mai mic decât momentul în care termina. 13. Turele angajaţilor sunt de la 6.00 la 14.00 sau de la 14.00 la 22.00 sau de la 22.00 la 6.00. 14. Un angajat lucrează o singură tură pe zi. 15. Momentul la care a început să lucreze un voluntar trebuie să fie mai mic decât momentul în care termina. 16. Pentru un voluntar turele trebuie să fie disjuncte. 17. Un voluntar trebuie să fie mereu supravegheat de către un îngrijitor.
 6. 6. ERD Acest grafic reprezintă un mod structural de organizare a bazei noastre de date care este susţinută de un program şi de un server care asigura utilizarea şi modificarea datelor atunci când are loc o schimbare în companie.
 7. 7. În această imagine este rezolvată relaţia M: M dintre animal şi cuşti. (un animal poate sta în mai multe cuşti pe parcursul timpului şi o cuşcă poate fi ocupată de mai multe animale) I Aranjarea animalelor in cuşti Id-ul cuştii este unic în cadrul sediului din care face parte Asocierea dintre animal şi cuşca este identificată unic prin codul animalului, al cuştii, precum şi dată când s-a realizat acţiunea
 8. 8. În această imagine este modelată încheierea unui contract dintre clienţi şi animale. Un animal poate apărea în mai multe tranzacţii, iar un client poate realiza mai multe adopţii/donaţii de animale. Această activitate este realizată doar de către recepţionist. II Tranzacţii
 9. 9. În această imagine este rezolvată relaţia M: M dintre client şi newsletter. (Un client poate primi mai multe ediţii din newsletter şi o ediţie de newsletter poate fi trimisă la mai mulţi clienţi) III Newsletter Clientul poate fi o persoană fizică sau primăria. Diferenţa este aceea că primăria nu poate adopta animale Pentru a primi newsletter, clientul trebuie să completeze obligatriu emailul
 10. 10. În imagine este prezentată rezolvarea relaţiei M: M dintre animale şi newsletter. (Un animal poate apărea în mai multe ediţii ale newsletter-ului şi într-un newsletter pot apărea mai multe animale) IV Promovare animale Entitatea animal este formată din mai multe subtipuri: câini, pisici şi alte animale
 11. 11. V Ingrijirea animalelor Creăm o relaţie de 1:1 între animal şi fişa medicală, deoarece un animal trebuie să aibă o fişă medicală, iar o fişă medicală aparţine unui animal. (relaţie netransferabilă) Fişa medicală a unui animal va fi formată din instanţele entităţii "consult". Dintre acestea selectam doar instanţele care conţin codul animalului pentru care facem fişa medicală. Un consult este identificat în mod unic prin codul animalului, al medicului și al datei, respectiv ora la care a fost efectuat. În urma consultului se pot prescrie unul sau mai multe tratamente, iar în anuimite cazuri se poate face o intervenţie medicală care poate fi de diferite tipuri. (intervenţie chirurgicală, sterilizare, sau altele)
 12. 12. O tură este identificată în mod unic prin ziua şi ora la care începe, respectiv voluntarul care lucrează în acea tură. VI Voluntari Voluntarii pot lucra in mai multe ture. Orice voluntar trebuie supravegheat de către un îngrijitor.
 13. 13. Concluzie Aceasta este modul în care noi ne organizăm compania şi sperăm că v-am covins că puteţi avea încredere în proiectul nostru. Ne dorim să apelaţi la serviciile noastre pentru a ajuta animăluţele străzii să ducă o viaţă mai bună si totodata dacă vreţi să lucraţi pe post de voluntar vă aşteptam cu drag!

×