Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Stokovnakukja

652 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Unterhaltung & Humor
 • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

Stokovnakukja

 1. 1. Во Германија неодамна се отворени неколку специјализирани стоковни куќи каде што жените можат да си најдат партнер или сопруг што ќе им одговара.
 2. 2. На влезот стои натпис со детално упатство и водич за условите под кој може да се избере партнер : „ Во стоковната куќа можете да изберете само еден маж . На шест катови ќе најдете мажи кои се сè попривлечни колку што одите погоре. Можете да изберете само маж од катот на кој се наоѓате или да се качите еден кат погоре. Потоа, не е дозволено враќање на претходниот кат . ”
 3. 3. Една привлечна дама влегува во стоковната куќа со желба да си најде партнер .
 4. 4. На првиот кат има натпис : Овие мажи имаат обезбедена работа .
 5. 5. На вториот кат има натпис : Овие мажи имаат обезбедена работа и обожаваат деца .
 6. 6. На третиот кат има натпис : Овие мажи имаат обезбедена работа, обожаваат деца и добро изгледаат .
 7. 7. „ Одлично” , си помислува дамата, но нешто и’ вели дека треба да оди понатаму.
 8. 8. Се качува на четвртиот кат и чита : Овие мажи имаат обезбедена работа, обожаваат деца, одлично изгледаат и со задоволство помагаат дома.
 9. 9. „ О Боже, како да му одолеам на искушението?” си вели таа, но сепак решава да се качи уште еден кат погоре.
 10. 10. На петтиот кат чита : Овие мажи имаат обезбедена работа, обожаваат деца, одлично изгледаат, со задоволство помагаат дома и се многу романтични.
 11. 11. Малку фалеше да реши и да си побара маж овде, но сепак нешто ја копка и се качува на шестиот кат .
 12. 12. На шестиот кат има натпис : Вие сте жена број 28 . 319 .0 37 што нè има посетено до денес. Овде нема мажи. Овој кат постои само за да докажеме дека практично е невозможно да ги задоволиш жените. Ви благодариме за посетата. Пријатно!
 13. 13. Од другата страна на улицата е отворена и стоковна куќа за мажи . Се разбира, и таа има шест ката .
 14. 14. На првиот кат се жени кои обожаваат секс.
 15. 15. На вториот кат се жени кои обожаваат секс, добро изгледаат и без збор ги служат мажите со пиво додека овие гледаат фудбал.
 16. 16. Досега ниеден маж не се качил на третиот кат, а камоли погоре.

×