Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Dhuna ndaj grave.docx

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 6 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Aktuellste (20)

Anzeige

Dhuna ndaj grave.docx

  1. 1. 16 Ditet e Aktivizimit Kunder Dhunes me Baze Gjinore Sherbimi Psiko-Social ZVAP Berat Psikologe: Esmeralda Kasollja Ti nuk je vetem! Se bashku per te parandaluar dhunen!
  2. 2. Vetem nje burre i vogel Perdor dhune ndaj gruas Per t’u ndier i madh
  3. 3. C’eshte dhuna? Dhuna ndaj grave eshte nje shkelje e rende e te drejtave te grave, pavaresisht se kur,ku,se,ose si ndodh ajo. Dhuna ka shume pasoja negative shendetesore tek grate dhe femijet e tyre.
  4. 4. Dhuna ne familje dhe dhuna kunder grave jane format me te perhapura te dhunes qe u rriten gjate izolimit ne shtepi per shkak te pandemise. Stresi, prishja e lidhjeve sociale dhe mbrojtese, humbje te ardhurave, ulja e aksesit ne sherbime, te gjiha keto riten rrezikun e dhunes ndaj grave, rrezik qe vazhdon te jete I pranishem edhe ne kete kohe
  5. 5. Dhuna ne familje dhe dhuna ndaj grave mund te parandalohet! Linja Kombetare e keshillimit per Grad he Vajza tel. 116, 117 qe pa pagese ju degjon, ju jep keshilla profesionale dhe ndihme psikologjike
  6. 6. Vetem nje burre I vogel perdor dhune ndjaj gruas per t’u ndier I madh!

×