Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

CGD2021 - "Empoderant la ciutadania des de les OAC"

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Projecte ISAD
Projecte ISAD
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 10 Anzeige
Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Weitere von Congrés Govern Digital (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

CGD2021 - "Empoderant la ciutadania des de les OAC"

  1. 1. Servei d’Assistència a la ciutadania en la tramitació electrònica (OAC360) Joan de la Paz NOUS ESCENARIS. NOVES OPORTUNITATS.
  2. 2. Problemàtica Ciutadania <> AAPP desalineades. Servei inexistent. Manca de recursos. Manca d’especialització. Més reptes i més complexos. Problemes maleïts. Pandèmia.
  3. 3. Descripció del servei Necessitat de gestió. Contacte (multicanal). Informació. Assistència de gestió i tècnica. Seguiment. Servei INTEGRAL i CAPACITACIÓ
  4. 4. Descripció del servei Qualitat > no és un servei estàndard. Especialització > Agents especialitzats. Disponibilitat > Horari ininterromput de 8h del matí a 20h de la tarda. Immediatesa > Atenció. Simplificació > Eliminem el tràmit de cita prèvia. Estalvi > reducció del temps de resolució. Adaptació > permet assumir puntes de serveis d’alta demanda. Accessibilitat > català, castellà, anglès, francès, sordmuts i invidents.
  5. 5. Impacte del servei Ciutadania > servei accessible, personalitzat, eficient i eficaços. Serveis > recuperació de recursos. Millora de la prestació del servei. Informació en temps real. Indicadors de qualitat de servei. Transparència. Estratègics > reorientació de perfils.
  6. 6. Futur Menys demanda del servei. Més capacitació. Més digitalització. Reconversió de perfils. Més automatització, IA i servies proactius.
  7. 7. ORGANITZA #CGD2021 Gràcies! governdigital.cat @GovernDigital @compteautor

×