Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Mi trabajo de coches GT
Mi trabajo de coches GT
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 10 Anzeige

.

  1. 1. de komst van al die “zwarte”
  2. 2. de komst van al die “zwarte” Wat vind jij van de komst van al die zwarte? “ Wat vind jij van de komst van al die zwarte? “ Met die vraag trekken we de grote steden van Nederland in! Als presentator/reporter van deze commercial is er gekozen voor Filemon wesselink (bekend van BNN). Waarom? Omdat hij goedgebekt is en recht voor z’n raap en daarom uitermate geschikt is om deze vraag af te vuren op de Nederlander! TV - Reclame
  3. 3. shot 1: De kijker volgt Filemon door een typisch Hollandse winkelstraat, midden in het centrum van een grote stad. Het is een drukke Zaterdag en er lopen genoeg kandidaten rond.
  4. 4. Ze komen in groepen, en gaan vervolgens op in de massa! shot 2: Als eerste tikt Filemon een omaatje tussen de 70 en de 80 aan. Filemon stelt haar de welbekende vraag... Ze kijkt wat schuchter en behoedzaam om haar heen en geeft vervolgens haar antwoord. Wat vind U van de komst van al die zwarte?
  5. 5. nou Ik vind ze best lekker, hihihi :) Wat vind jij van de komst van al die zwarte? shot 3: Als tweede persoon spreekt Filemon een jonge, wat naief ogende meid van 16 aan. Filemon stelt haar de welbekende vraag... Ze krijgt er een kleur van en al giechelend geeft ze vervolgens haar antwoord.
  6. 6. Joah, in het donker zie je ze natuurlijk niet hahaha. shot 4: Als derde en laatste persoon spreekt Filemon een wat norse en associaal ogende man van rond de 40 aan. Filemon stelt hem de welbekende vraag... Hij neemt het niet zeer serieus en al lachend geeft hij vervolgens zijn antwoord. Wat vind U van de komst van al die zwarte?
  7. 7. kortom nederland, de meningen zijn verdeeld. wat is jou mening? surf naar: www.zwarteopkomst.nl shot 5: Vervolgens draait Filemon zich om naar de camera, en terwijl hij de kijker aankijkt vraagt hij om hun mening. Terwijl hij deze vraag stelt komt de site in het beeld waar je deze mening kwijt kan.
  8. 8. klik hier om je mening te geven!  shot 6: Met de TV - Reclame als “trigger” gaat de kijker naar de in de commercial genoemde website. Eenmaal op de website krijgt de gebruiker de optie om zijn mening te geven door een eenvoudige druk op de zwarte knop. Website
  9. 9. klik hier om je mening te geven!  shot 7: Echter wanneer er op de zwarte en rondvormige knop is geklikt, draait deze zich om en staat er de bekende M van het welbekende chocolade snoepje M&M’s op! Door deze klik op de zwarte M&M opent de werkelijke site.
  10. 10. de komst van al die “zwarte M&M’s” Geef HIER je mening ! shot 8: Eenmaal op de site van de zwarte M&M ziet de kijker dat de zin waar het om draait nu veranderd is in “zwarte M&M’s” in plaats van enkel “zwarte”. Het is nu duidelijk dat het om een nieuw soort M&M gaat! Men kan overigens nog steeds zijn mening kwijt.

×