Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Evolutiv Human Resources 2018

Și dacă ....

... în curând societatea și tehnologia vor face ca oamenii să fie atât de conectați încât vor avea puterea de a alege unde, cum și când vor lucra?
... în viitor munca va însemna ceea ce faci și nu un loc unde te duci?
... dinamica puterii dintre angajator și angajat se va modifica semnificativ ca rezultat al tehnologiei?
... lucrul de la distanță va deveni norma?
... prioritatea nr 1 a oamenilor va fi propria sănătate și calitatea vieții personale și nu vor avea nici vreme și nici dorința de a avea o rutină rigidă, bine determinată?

Dacă te preocupă și pe tine astfel de întrebări, te invităm să faci parte din programul Evolutiv HR, în perioada aprilie-noiembrie 2018.

Cristina și colegii ei traineri și invitați vor încerca să vă incite la a găsi răspunsuri proprii la ipotezele menționate mai sus și mai presus de toate la a acționa pro-activ pentru ca viitorul să vă gasească pregătiți.

Fie că ești nou în domeniul HR, specialist HR, deții o funcție managerială in HR sau ești antreprenor, ești binevenit în grupa noastră dacă își dorești discuții relaxate, un mediu cald și primitor, atenție la nevoile tale particulare și noi prietenii profesionale.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, dă-ne un semn. Ne bucurăm să te întâlnim.

Cu prietenie,
Cristina Tirulnic

 • Als Erste(r) kommentieren

Evolutiv Human Resources 2018

 1. 1. EVOLUTIV HUMAN RESOURCES dezvoltare profesională în resurse umane. aprilie – noiembrie, 2018 Program acreditat internațional de ITOL (Institute of Training and Ocupational Learning, UK)
 2. 2. Atunci când m-am decis să construiesc acest program de la zero, știam că vor veni profesioniști din resurse umane care își doresc să aprofundeze domeniul, să afle tendințe noi, iar alții să învețe fundamentele meseriei. Unul dintre cele mai frumoase gânduri pe care le-am primit la finalul acestui program de șase luni a venit de la un antreprenor de succes, care a decis să se înscrie în acest program acum mai bine de 2 ani ”ca să vadă ce face bine în privința leadership-ului” și ca să afle ”cum ar trebui să arate Directorul de Resurse Umane” pe care s-a decis să îl recruteze. Așadar, gândul antreprenorului - așternut între paginile unei felicitări - a venit așa ”Mulțumesc că ne-ai arătat în șase luni că suntem mai buni decât credeam noi”. Dacă ar fi să descifrez vorbele sale, aș spune că mă străduiesc ca activitățile și dezbaterile libere pe care le avem în sala de curs și în mediul on-line al grupei să mute gândul că Resursele Umane sunt despre codul muncii, calculat salarii și eliberat adeverințe. Aceste activități sunt de bază din zona administrării personalului – sunt un ”must have” sau factor de igienă și nu cred că aduc valoare adăugată în business. Însă, dacă nu sunt realizate corect, pot dăuna imaginii companiei foarte mult. Cu toate acestea, niciodată în acest program de dezvoltare nu vom discuta izolat despre aceste activități, ci doar integrate în activitatea mai amplă de leadership în resurse umane. Astăzi voi încheia aici, dar mă voi gândi în continuare la voi, profesioniști curajoși, și la întrebarea care nu îmi dă pace... ”De ce să vină cineva să lucreze cu mine? De ce ar sta?” 22. 12. 2017Cristina Țirulnic,
 3. 3. Credem în misiunea noastră de a dezvolta oamenii din organizații. Dar, mai credem că, pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să creăm un parteneriat solid, bazat pe încredere și respect reciproc cu cei care au, de cele mai multe ori, rolul delicat de a creea un echilibru instabil între vocea managementului și vocea angajaților. De aceea, ne dorim, ca prin tehnici, intrumente, cunoștințe, bune practici, informații de ultimă oră și împărtășire de experiențe profesionale cu diverși practicieni în Resurse Umane, specialiștii în Resurse Umane să dobândească ei înșiși o voce care să le permită să fie consilieri strategici, indispensabili pentru business- urile pe care le servesc cu dedicare și pasiune. De ce un program de dezvoltare în Resurse Umane? Viziunea noastră Dorim ca profesioniștii în Resurse Umane, din orice zonă ar proveni, să fie capabili, într-o lume plină de crize financiare, politice și sociale dar și de dezvoltări tehnologie extraordinare, să susțină colegii lor în crearea unor culturi organizaționale agile, bazate pe învățare colaborativă, împărtășire, dezvoltare de know-how intern prin oameni, și dedicare, care să permită acelor organizații să reziste la testul schimbărilor.
 4. 4. 6module FAȚĂ ÎN FAȚĂ Recrutare & Selecție Relații de muncă Managementul performanței Compensații & Beneficii Strategia de învățare Managementul talentelor O comunitate pe un forum private unde avem posibilitatea să ne scriem ori de câte ori simțim nevoia să aducem o temă în discuție, să întrebăm sau să împărtășim bune practici, situații de interes sau materiale relevante.
 5. 5. Modulele includ și trei SIMULĂRI DE BUSINESS care... Oferă un cadru sigur în care poți experimenta decizii reale, fară teama de a greși. Din contra! Îți oferă feedback în timp real! Consecințele comportamentelor și ale deciziilor luate sunt experimentate rapid și direct! Sunt un exercițiu activ de gândire strategică. Îți oferă o imagine de ansamblu a companiei, generând decizii și rezultate mai performante! Sunt personalizate. Construim împreună obiectivele, contextul și parametrii simulărilor pentru a fi cu adevărat relevante! SimTALENT Frenzy SimREMOTEDetalii despre simulări găsiți pe www.simularibusiness.ro
 6. 6. „ ” SimTALENT te învață prin experiența interesantă și atractivă cum generezi avantaje competitive sustenabile. SimTALENT te ajută ca Manager să experimentezi alegerile din strategia de HR și impactul lor în retenția și dezvoltarea talentelor, motivația angajaților, indicatorii de performanță a echipei, brandul de angajator, cu implicații în poziția și performanța financiară a companiei. SimTALENT te ajută, ca specialist HR, în înțelegerea și perfecționarea continuă pentru rolul tău de HR Business Partner. Iulia Lascău, Managing Partner @Euroglobal Audit&Advisory
 7. 7. Teme pe care le vom aborda Definirea rolului strategic al funcțiunii de recrutare în cadrul celorlalte procese organizaționale Explicarea legăturii între o recrutare de succes și performanța organizației Executarea pașilor unui proces de recrutare și selecție derulat de la început cu gândul la final Deprinderea abilităților de analiză și intervievare Exersarea abilităților de intervievare Dobândirea metodelor necesare pentru a derula un proces de recrutare și selecție de succes. Teme pe care le vom aborda Înțelegerea conceptului de strategie de comp&ben Identificarea argumentelor existenței unei strategii de comp&ben în organizație Dobândirea de cunoștințe pentru a evalua practicile existente în politica de comp&ben a propriei organizații Dobândirea de cunoștințe pentru a construi o strategie de comp&ben în organizație Teme pe care le vom aborda Explicarea legăturii dintre nevoile din business și strategia de învățare și dezvoltare Identificarea de modalități prin care să se traducă nevoile din business în acțiuni concrete de învățare Demonstrarea legăturii dintre managementul performanței și analiza nevoilor de învățare Identificarea diferitelor metode de învățare în business, evidențiind avantajele și dezavantajele fiecărei metode Dezvoltarea capacității de a proiecta planul de învățare ca expresie a strategiei de învățare și dezvoltare din organizație Dobândirea de cunoștințe referitoare la diversele metode de a evalua acțiunile de învățare din organizație și înțelegerea importanței de a arăta impactul învățării asupra performanței organizaționale. Dezvoltarea capacității de a selecta dintre diversele instrumente de evaluare a competențelor, comportamentelor și personalității, existente pe piață. Modul Recrutare și Selecție Modulul Compensații & Beneficii Modulul Învățare și dezvoltare Teme abordate în program #exemple
 8. 8. Evaluări de abilități exemple 1. Recrutare și Selecție Role play: intervievator / candidat (mostră de formular de evaluare primită în urma modulului de Învățare) 2. Managementul performanței Role play: evaluator-manager/evaluat- angajat (urmărim pregătirea pre, ce face în timpul și după, cum pune întrebări, cum acordă feedback, cum ascultă) Evaluarea scrisă am ales să fie lucrări scrise și nu un test de cunoștințe la final Teme urmărite în lucrările scrise: ▪ Gândire analitică ▪ Gândire contextuală ▪ Cunoașterea business-ului din care provin participanții ▪ Capacitatea de analiză și sinteză ▪ Cum scriu un raport care să poată fi prezentat la CEO sau alt manager senior. Raportul trebuie să aibă o structură: un argument, un conținut, recomandări și concluzii.
 9. 9. „ ” Dan Lăzărucă, HR Specialist @ArcelorMittal Galați În primul rând mi-a placut de voi, oamenii frumoși și profesioniști, care, cu eleganță și răbdare, ați reușit să vă strecurați în sufletele noastre. Și ați reușit, într-o atmosferă destinsă, să ne antrenați în noțiuni fundamentale ale HR-ului. Pot spune că a fost un curs cu suflet, eu cel puțin așa l-am perceput... un curs conceput și expus într-o manieră clară, logică și simplă, care nu a căzut în capcana de a fi simplist! În câteva cuvinte: constructiv, interactiv, eficient, într-un format atractiv, facilitat de o echipă de profesioniști!
 10. 10. Cristina Țirulnic, trainer și consultant, are 14 ani de experiență, dintre care 10 ani de experiență business. După ce a adunat peste 10 ani de experiență în business în industria grea și in industria farmaceutică, Cristina a decis să se dedice în totalitate pasiunii sale de a dezvolta oameni și de a contribui prin educație la dezvoltarea unei lumi mai bune. Acum mai bine de 6 ani s-a alăturat echipei Evolutiv și a participat la crearea și livrarea a multor programe ample de dezvoltare managerială în organizații mari și medii din România, unele dintre aceste programe primind și recunoașterea valorii prin premii câștigate la Gala HR Club România. Cristina este coordonator al programului ”Evolutiv Human Resources”, certificat ITOL UK, pe care l-a dezvoltat acum 3 ani și care i-a adus până în prezent bucuria a 8 serii finalizate cu succes. Formarea profesională a Cristinei este în domeniul filologiei (engleză-română), iar în domeniul resurselor umane se mândrește că este parte din prima promoție CIPD, UK, în România. Ulterior a devenit membru al ITOL, UK și specialist internațional Investor in People, UK. Preocuparea sa actuală este să ajute cât mai mulți antreprenori să conștientizeze importanța implementării, în companiilor lor, de bune practici de people management și de a dezvolta lideri la fiecare nivel.
 11. 11. Curios să afli mai multe? Scrie-mi pe adresa de email cristina.tirulnic@evolutivconsultants.ro sau dacă preferi la telefon, 0726.684.282. Să ne cunoaștem și să povestim despre program și, de ce nu, să aducem valoare nouă și organizațiilor din care facem parte. Cristina Țirulnic,
 12. 12. EVOLUTIV HUMAN RESOURCES dezvoltare profesională în resurse umane. Program acreditat internațional de ITOL (Institute of Training and Ocupational Learning, UK) aprilie – noiembrie, 2018 1450 Euro + TVA (achitabil și în tranșe) Înscrie-te acum și BENEFICIEZI

×