Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Így születnek a festők

29 Aufrufe

Veröffentlicht am

Így születnek a festők, teremnek kiváló grafikusok! Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. Második alkalommal szervez rajzversenyt az ezpark.

Veröffentlicht in: Lifestyle
  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Így születnek a festők

  1. 1. ÍGY SZÜLETNEK A FESTŐK Így születnek a festők, teremnek kiváló grafikusok! Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. 2017 októberében második alkalommal szervez autós témájú rajzversenyt az ezpark. A színes rajzokon, amelyen a gyerekek a saját fantáziájukat rajzolják meg, gyönyörű látomások, jelenetek kelnek életre. A gyerekek szeretnek rajzolni, és ezt szívesen teszik! Több ezer gyerekhez jutott el a rajverseny híre, egyrészt az óvodák és iskolák tudósításán keresztül, másrészt a hirdetmények, falragaszok, transzparensek, szórólapok hatásával, és a „Varázslatos Parkolóház rajverseny Online megjelenésekkel. Rajzverseny legnagyobb közvetítő partnerei a szülők és pedagógusok! Nagy többségében a beérkezett gyerekrajzok élénkek, színesek. A megrajzolt napsugaras szimbólumok, autók, madarak életre kelnek. Az élénk rajzok harmóniában vannak a mosollyal, szeretettel, meleg öleléssel. Rengeteg gyerekrajzot néztünk át a korábbi rajversenyünk során is. Mindig mély benyomást kelt bennünk a gyerekek egyszerű, de mégis gondos és színes ábrázolása, ahogyan a vágyakozást és a jövőt megjelenítik. Reméljük, a gyerekek szívében megálmodott jövőt egyszer csak sikerül megvalósítani, és velük közösen a jövőben megünnepelni. Vegyél rész Te is, a rajversenyen!

×