Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Dinosaures

Aqueta presentació va sobre els dinosaures.

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Dinosaures

  1. 1. Fet per : Víctor Puchal Bosch
  2. 2. Els dinosaures van ser els animals vertebrats dominants dels ecosistemes terrestres durant més de 160 milions d'anys, des del període Triàsic Superior fins a la darreria del període Cretaci, quan la major part desaparegué a L’extinció del Cretaci Terciari.
  3. 3. Els primers dinosaures coneguts van ser carnívors bípedes, amb una longitud estimada d'un a dos metres. Spondylosoma podria haver estat un d'aquests primers representants. Els seus fòssils, tots postcraneales, tenen una antiguitat incerta, encara que s'estima que són de fa 230-232 milions d'anys
  4. 4. Els dinosaures en general solien ser de unes dimensions gegantesques però també n’hi havia que eren molt petits. De dinosaures hi havia una gran varietat de mides, de colors i de formes.
  5. 5. La teoria de la col·lisió d'un asteroide amb la Terra, és la més acceptada actualment. Aquest meteorit va impactar a Yucatán (Mèxic) fa aproximadament 65,5 milions d'anys. Va ser catàstrofe de proporcions mundials. La major part de les proves actuals confirmen que el meteorit feia de mitjana uns 10 quilòmetres de diàmetre provocant una cadena d'extincions en massa.
  6. 6. En anys recents hi ha hagut creixent l’especulació sobre la biotecnologia per tal de tornar dinosaures a la vida. La sang de dinosaure fossilitzada és utilitzada per un grup de científics per recuperar ADN de dinosaure, omplint les llacunes cromosòmiques, principalment d'ADN no codificant amb material genètic.

×