Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

133 Aufrufe

Veröffentlicht am

Cine nu s-a rugat vreodata puterii divine, sfinților sau Fecioarei Maria, cea care mijlocește ruga omului în fața Dumnezeului nostru crestin?

Frumoasa „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, am interpretat-o în felul meu, ca rugă pentru voi, cei care citiți aceste rânduri și urmăriți diaporama ce-i este dedicată.

Poezia „Rugăciune”a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.

Veröffentlicht in: Seele & Geist
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

  1. 1. „Noi ce din mila Sfântului Facem umbră pământului, Rugămu-ne'ndurărilor, Luceafărului mărilor. Ascultă-a noastre plângeri, Regină peste îngeri; Din neguri te arată, Lumină dulce, clară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie! Crăiasă alegându-te, Îngenunchem rugându-te Înalță-ne, ne mântuie Din valul ce ne bântuie. Fii scut de întărire Și zid de mântuire. Privirea-ți adorată Asupră-ne coboară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie!” Poezia „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.
  2. 2. Averio 13@yahoo.com Foto & text, net. 17.Ianuarie. 2017 Cu iubire, mamei mele. „Ave Maria”

×