Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Infograafin jakaminen verkossa infograafi

Infograafit ovat mielenkiintoista sisältöä jo pelkästään sen vuoksi, että Ihminen käsittelee kuvaa 60.000 kertaa nopeammin kuin tekstiä.

Alla oleva infograafi havainnoi ja tiivistää olennaisia asioita infograafin jakamisesta. Ajankohta ja relevanttius ovat tärkeitä julkaisussa, mutta vähintäänkin yhtä tärkeää on infograafin palastelu osiin. Tällöin saadaan yhdelle infograafille monta julkaisua, koska harva näkee postauksen ensimmäisellä kerralla. Tällä tavalla samalle sisällölle saadaan uniikkeja toistoja eikä tarvitse tylsästi toistaa itseään.

Toinen tehokas kikka saada infograafille lisää julkaisuvoimaa on tuottaa se kumppanin kanssa. Kumppani voisi esimerkiksi tuottaa datan ja itse huolehtii visuaalisesta ilmeestä. Tällä tavalla itse olemme saaneet käsiimme mielenkiintoista sisältöä infograafeihin. Mitä enemmän allekirjoittajia, sen enemmän julkaisupoweria ja myös uskottavuutta.

  • Loggen Sie sich ein, um Kommentare anzuzeigen.

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

×