Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match
Thierry Debels
@thierryd
19/9/15
Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er ma...
de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit
dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden.
Maar...
3
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match

Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er maar twee zaken zijn die Vlamingen en Walen bijeenhouden: de Rode Duivels en het koningshuis. Wat het voetbal betreft, kan een objectieve toeschouwer niet anders dan zijn bedenkingen te uiten bij het analyseren van de samenstelling van de ploeg. Rest het koningshuis. Daar is de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden.

Maar hij staat niet alleen. Er is een vreemde actie van RTL TVI en Paris Match: ‘I like Belgium’. Van 21 tot 27 september staan de programma’s volledig in het teken van het unitaire België.
Het is een actie die op zijn minst de wenkbrauwen doet fronsen, en niet alleen in Vlaanderen.

Ähnliche Bücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen
  • Als Erste(r) kommentieren

Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match

  1. 1. Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match Thierry Debels @thierryd 19/9/15 Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er maar twee zaken zijn die Vlamingen en Walen bijeenhouden: de Rode Duivels en het koningshuis. Wat het voetbal betreft, kan een objectieve toeschouwer niet anders dan zijn bedenkingen te uiten bij het analyseren van de samenstelling van de ploeg. Rest het koningshuis. Daar is 1
  2. 2. de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden. Maar hij staat niet alleen. Er is een vreemde actie van RTL TVI en Paris Match: ‘I like Belgium’. Van 21 tot 27 september staan de programma’s volledig in het teken van het unitaire België. Het is een actie die op zijn minst de wenkbrauwen doet fronsen, en niet alleen in Vlaanderen. 2
  3. 3. 3

×