Anzeige
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige

Facebookia papeille 2010

 1. Facebookia papeille
 2. Jos Facebook olisi valtio, se olisi maailman kolmanneksi suurin.
 3. Facebookissa tykätään paljon.
 4. Yksityishenkilönä vai työasiana?
 5. Pappi vai seurakunta?
 6. Sisältö ratkaisee
 7. Papin profiili Laita hyvä profiilikuva Hyväksy kaikki kavereiksi ! Vaihtele julkaisemaasi sisältöä niin, että se palvelee erilaisia ihmisiä. Viritä keskusteluja / kommenttiketjuja. Järjestä kilpailuja ja tapahtumia. Kirjoita rohkaisevia kommentteja yksilöille. Onnittele seurakuntalaisia syntymäpäivänä. Tykkää, jos jollain on jotain iloista sanottavaa. Rohkaise, jos jollain on huono päivä. Voit julkaista profiilissasi sen, mitä voisit näyttää äidillesi tai pomollesi.
 8. Jos olet kiinnostunut ihmisistä, saat kahdessa kuukaudessa enemmän ystäviä kuin jos yrität kaksi vuotta saada ihmiset kiinnostumaan sinusta. Dale Carnegie (Kuinka saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa)
 9. TILAPÄIVITYS – papin Facebook-työkalu nro 1 Ks. Paulo Coelhon profiili
 10. 1 – 9 – 99
 11. Ryhmätehtävä nyt Papit tarvitsevat ohjeita siihen, millaisia tilapäivityksiä he voivat Facebookissa julkaista. Laatikaa pöydissä 5-7 ohjetta . Käyttäkää apuna Papiston ammattieettisiä ohjeita ja muutamia muokattuja esimerkkejä todellisuudesta.

Hinweis der Redaktion

 1. Good example: Paulo Coelho: personal posts. Good content. Questions. It is not about who you are, it is all about what you share.
 2. Good stuff that people want.
Anzeige