Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Hvordan holde ut av fengsel: Leksjoner lært fra Queen Of IRS skatt svindel'

213 Aufrufe

Veröffentlicht am

http://www.forbes.com/sites/kellyphillipserb/2013/07/18/how-to-stay-out-of-jail-lessons-learned-from-the-queen-of-irs-tax-fraud/

Kriminalitet betaler ikke. Til tross bruker penger fra kriminalitet til å midlertidig finansiere en overdådig livsstil, lært Rashia Wilson i Tampa, Florida, henne lærepenge den harde måten denne uken. Mens hun var kort kunne tjene penger på hennes forbrytelser før landing en posten fengselsstraff, lese detaljene i hennes rangel som et "Hva ikke å gjøre" kart når stjele fra regjeringen. Hvis du er en av de folkene grublet hvordan man best for å bo ut av fengsel, er her noen tips:

1. Ikke stjele. Det burde være opplagt, men klart, det er ikke. Stjele fra regjeringen-spesielt identitetstyveri-er på vei oppover, og som et resultat, Internal Revenue Service sette identitetstyveri, noe som resulterer i skatt svindel på toppen av sine skitne dusinet liste for 2013. I ordningen tilgang tyver som Wilson til din personlige informasjon, inkludert ditt navn, adresse og personnummer svikaktig filen selvangivelse og kreve tilbakebetaling uten ditt samtykke. Wilson sanket mye av informasjonen som hun pleide å filen falske avkastning fra medisinske poster: i tillegg til utskrifter av medisinske poster, fant etterforskerne tusenvis av ID-numre på henne hjem.

For å bekjempe dette nivået av svindel, Skattemyndighetene har nå 3000 personer som arbeider på identitetstyveri knyttet tilfeller, mer enn dobbelt så mange fra to år siden. Så de ser på deg. Hvis, derimot, du tror du er utsatt for identitetstyveri på grunn av tapt eller stjålet personlig informasjon, kontakt IRS identitet beskyttelse spesialisert enhet på 800-908-4490 eller besøke IRS' spesielle identitet beskyttelse-siden.

Veröffentlicht in: News & Politik
  • Login to see the comments

Hvordan holde ut av fengsel: Leksjoner lært fra Queen Of IRS skatt svindel'

  1. 1.   Kriminalitet betaler ikke. Til tross bruker penger fra kriminalitet til å midlertidig finansiere en overdådig livsstil, lært Rashia Wilson i Tampa, Florida, henne lærepenge den harde måten denne uken. Mens hun var kort kunne tjene penger på hennes forbrytelser før landing en posten fengselsstraff, lese detaljene i hennes rangel som et "Hva ikke å gjøre" kart når stjele fra regjeringen. Hvis du er en av de folkene grublet hvordan man best for å bo ut av fengsel, er her noen tips:   1. Ikke stjele. Det burde være opplagt, men klart, det er ikke. Stjele fra regjeringen-spesielt identitetstyveri-er på vei oppover, og som et resultat, Internal Revenue Service sette identitetstyveri, noe som resulterer i skatt svindel på toppen av sine skitne dusinet liste for 2013. I ordningen tilgang tyver som Wilson til din personlige informasjon, inkludert ditt navn, adresse og personnummer svikaktig filen selvangivelse og kreve tilbakebetaling uten ditt samtykke. Wilson sanket mye av informasjonen som hun pleide å filen falske avkastning fra medisinske poster: i tillegg til utskrifter av medisinske poster, fant etterforskerne tusenvis av ID-numre på henne hjem.
  2. 2. For å bekjempe dette nivået av svindel, Skattemyndighetene har nå 3000 personer som arbeider på identitetstyveri knyttet tilfeller, mer enn dobbelt så mange fra to år siden. Så de ser på deg. Hvis, derimot, du tror du er utsatt for identitetstyveri på grunn av tapt eller stjålet personlig informasjon, kontakt IRS identitet beskyttelse spesialisert enhet på 800-908-4490 eller besøke IRS' spesielle identitet beskyttelse-siden.   2. Hvis du gjøre stjele, ikke snakke om det. Wilson hadde en stor munn. Hun likte å snakke om seg selv og hennes penger. Hun har også likte å kaste den rundt. Hun brukte millioner hun stjal fra andre for å finansiere en prangende livsstil, inkludert $30.000 på hennes 1 år gamle birthday party og $90.000 på en 2013 Audi (som hun kjøpte ved hjelp av en postanvisning). Hun ønsket å vise fram. Og det er akkurat hvordan hun fanget øyet til etterforskerne. Hennes oppførsel bedt om amerikanske distrikt Dommer James. S. Moody Jr å bemerkning på sin straffeutmålingen, "hun visste hva hun gjorde var galt. Hun fråtset i det faktum at det var galt."
  3. 3. 3. Hvis du gjøre stjele, og du snakker om det, ikke gjør det på Facebook FB +0.83%. Jeg bryr meg ikke hva du tror du vet om personverninnstillinger, når du putter noe der ute på Twitter eller Facebook, det ikke er beskyttet. Som en skattyter, det betyr at du bør unngå å legge ut personlig identifiserende informasjon som skatte-ID-nummer og din adresse (IRS Facebook-side ikke vil tillate deg å legge inn kommentarer på grunn). Og du bør absolutt unngå å legge ut bilder av deg selv omgitt av stabler av kontanter med slike perler som:   4. Hvis du gjøre stjele, og du snakker om det, og du gjør det på Facebook, ikke bruk ditt virkelige navn. Når du registrerer deg for Facebook, viser vilkårene for bruk at "Facebook-brukere gi sine virkelige navn og informasjon", og du samtykker i at "du ikke vil gi noen falske personopplysninger på Facebook." Angivelig, dette handler om den eneste regelen som Wilson fulgte. Hun brukte hennes virkelige navn til å lage en personlig side på Facebook hvor hun regelmessig bragged om hennes forbrytelser. Ved hoffet lese hjelperen USA advokat Mandy Riedel faktisk utdrag av Wilson's Facebook-side høyt i retten som bevis.   I stedet for rekkverk om din suksess som en kriminell i slik offentlig mote, bruke Internett for hva det er virkelig for: postering dumt Taylor Swift geit videoer og bilder av søte kattunger.
  4. 4. 5. Hvis du gjøre stjele, og du snakker om det, og du gjør det på Facebook, ikke bruke ditt virkelige navn for å håne IRS. Eller politiet. Innrøm det, du har sagt noe på Facebook- eller Twitter eller Pinterest eller Instagram-som du har angret umiddelbart. Det er derfor det er en delete-tasten. Og nå, selv kjendiser som Amanda Bynes har lært hvordan du bruker den. Men det er en forskjell mellom spotter Miley Cyrus og Rihanna på Twitter og praktisk talt tigge for politiet å komme finner du. Wilson synes ikke å vite forskjellen. Hun skrøt regelmessig at hun ikke kunne bli arrestert og ertet politiet, posteringsoppføringer liker:   JEG ER RASHIA, DRONNINGEN AV IRS SKATT SVINDEL... Jeg er en millionær for posten, så hvis U tenke indicting meg vil B lett det ikke, lover jeg deg! trenger du mer enn svart og hvitt for å holde meg ned N som skal da rotte som gikk N fortalt, som om første lady ikke har da TPD under spell henne. Jeg kjører Tampa akkurat nå. http://www.forbes.com/sites/kellyphillipserb/2013/07/18/how-to-stay-out-of-jail- lessons-learned-from-the-queen-of-irs-tax-fraud/
  5. 5. 5. Hvis du gjøre stjele, og du snakker om det, og du gjør det på Facebook, ikke bruke ditt virkelige navn for å håne IRS. Eller politiet. Innrøm det, du har sagt noe på Facebook- eller Twitter eller Pinterest eller Instagram-som du har angret umiddelbart. Det er derfor det er en delete-tasten. Og nå, selv kjendiser som Amanda Bynes har lært hvordan du bruker den. Men det er en forskjell mellom spotter Miley Cyrus og Rihanna på Twitter og praktisk talt tigge for politiet å komme finner du. Wilson synes ikke å vite forskjellen. Hun skrøt regelmessig at hun ikke kunne bli arrestert og ertet politiet, posteringsoppføringer liker:   JEG ER RASHIA, DRONNINGEN AV IRS SKATT SVINDEL... Jeg er en millionær for posten, så hvis U tenke indicting meg vil B lett det ikke, lover jeg deg! trenger du mer enn svart og hvitt for å holde meg ned N som skal da rotte som gikk N fortalt, som om første lady ikke har da TPD under spell henne. Jeg kjører Tampa akkurat nå. http://www.forbes.com/sites/kellyphillipserb/2013/07/18/how-to-stay-out-of-jail- lessons-learned-from-the-queen-of-irs-tax-fraud/

×