Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

itDepot.ro isi extinde portofoliul cu Organe de Asamblare

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige

Hier ansehen

1 von 2 Anzeige

itDepot.ro isi extinde portofoliul cu Organe de Asamblare

Herunterladen, um offline zu lesen

itDepot.ro, platforma de echipamente performante si consumabile, continua trendul ascendent si incepe in forta anul 2020 prin extinderea portofoliului de produse din categoria Organe de Asamblare.

itDepot.ro, platforma de echipamente performante si consumabile, continua trendul ascendent si incepe in forta anul 2020 prin extinderea portofoliului de produse din categoria Organe de Asamblare.

Anzeige
Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Weitere von Senior Software (20)

Aktuellste (20)

Anzeige

itDepot.ro isi extinde portofoliul cu Organe de Asamblare

  1. 1. itDepot.ro isi extinde portofoliul cu Organe de Asamblare itDepot.ro, platforma de echipamente performante si consumabile, continua trendul ascendent si incepe in forta anul 2020 prin extinderea portofoliului de produse din categoria Organe de Asamblare. Fie ca este vorba despre asamblarea sau fixarea diferitelor elemente, in 2020 itDepot.ro isi propune sa fie un partener complet pentru clientii sai. Tehnica de asamblare include atat piese normale: nituri, piulite, bolturi, precum si diferite tipuri de suruburi speciale. “Dorim imbunatatirea constanta a serviciilor si ne asiguram in permanent ca echipamentele livrate sunt unele durabile. In acest sens, noua linie de produse reprezinta un element cheie al strategiei de dezvoltare a portofoliului itDepot.ro”, a declarat Ana Maria Dragomir, Business Developer itDepot.ro Noua categorie itDepot.ro denumita Organe de Asamblare propune solutii pentru toate tipurile de materiale si ofera o gama diversificata de produse: piulite, suruburi metrice, tije filetate, suruburi autoforante si autofiletante, pene sau pop-nituri. “Prioritatea de baza ramane satisfactia clientului, oferindu-i permanent solutii si produse potrivite domeniului din care face parte. Aceasta abordare, precum si faptul ca avem o platforma bine pusa la punct, cu o buna infrastructura, ne ajuta sa evoluam constant prin atragerea unor noi segmente de clienti”, a completat Ana Maria Dragomir, Business Developer itDepot.ro Dintre noile produsele de top comercializate pe platforma itDepot.ro, mentionam: - suruburi metrice - reprezinta organe de asamblare folosite la imbinarea diferitelor elemente din metal si lemn. Sunt suruburi speciale, suruburi cu cap inecat, suruburi cu cap bombat, suruburi cu cap hexagonal, dar si suruburi inox. - tije filetate - elemente de asamblare folosite pentru fixare la instalatii industriale. Sunt reprezentate prin prezoane, carlige si intinzatoare. - suruburi autoforante si autofiletante - sisteme de imbinare si fixare mecanica. In aceasta categorie se regasesc suruburi pentru beton, holsuruburi lemn, suruburi acoperis table, dar si suruburi rigips. - pop nituri - piese de asamblare realizate din metal dur si metal moale. Sunt folosite frecvent atat in proiecte de constructii, cat si in bricolaj popnituri otel, popnituri aluminiu- otel si popnituri aluminiu-inox. Despre itDepot.ro itDepot.ro este un brand dezvoltat de Senior Software sub sloganul “Shopping Online. Made Simple“, experienta comertului digital electronic fiind dusa la urmatorul nivel.
  2. 2. Despre Senior Software Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati. Senior Software a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum: Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers, Parma Food, Sano Vita si nu numai.

×