Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Ove fotografije pocinju cirkulirati u studenome 2002. i smatrane su kao "fotografij e godine". Jedna od njih p ...
To je slika jedne bebe od 21. tjedna, Samuel Arnas, kome je bila dijagnosticirana razdvojeno st kicme, jedna malforacija, ...
Dr. Bruner je zavrsavao intervent, koji se odvijao dobro, kad Samuel, jos kroz otvoreni rez, pruzise rucicu i uhvati prs...
New York Times naslovila je ovu fotografiju "Ruka nade"
Cjenjeni kirurg izjavio je da je tada prozivio najemocionalniji trenutak svoga zivota, kad je Samuelova rucica uzela njego...
Samuelova majka je izjavila da je plakala nekoliko dana poslije kada je vidjela te nevjerojatne fotografije.
Samuel nekoliko mjeseci poslije Ovo je Samuel... zivi normalan zivot 100%
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Samuel

1.184 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Reisen, Business
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Samuel

 1. 1. Ove fotografije pocinju cirkulirati u studenome 2002. i smatrane su kao "fotografij e godine". Jedna od njih p u blicirana je na naslovnoj stranici New York Times -a kao posebni dogadjaj Tekst clanka sazima ovu pricu u jedan prelijep himan ziv o tu.
 2. 2. To je slika jedne bebe od 21. tjedna, Samuel Arnas, kome je bila dijagnosticirana razdvojeno st kicme, jedna malforacija, koja ne daje nadu u prezivljavanje a i niti znatnije preko nekog unutarmatericnoga interventa. Dr. Bruner, poslije brojnih pretraga u Vanderbilt Sveucelisnom medicinskom centru u Nashville, Tenessee, izjavio je da je trebao izvrsiti takav intervent na bebi jos dok se nalazila u maternici.
 3. 3. Dr. Bruner je zavrsavao intervent, koji se odvijao dobro, kad Samuel, jos kroz otvoreni rez, pruzise rucicu i uhvati prst zapanjenog doktora. Za vrijeme interventa kirurg je napravio normalan carski rez, izvukao je maternicu i ucinio je jedan rez kroz kojega je operirao malenoga Samuela.
 4. 4. New York Times naslovila je ovu fotografiju "Ruka nade"
 5. 5. Cjenjeni kirurg izjavio je da je tada prozivio najemocionalniji trenutak svoga zivota, kad je Samuelova rucica uzela njegov prst kao da mu je htjela zahvaliti za dar zivota kojeg joj je dao. . On je ostao skamenjen nekoliko sekundi za vrijeme kojih je Samuel nastavio drzati mu prst, dajuci tako mogucnost ekipi to fotografirati.
 6. 6. Samuelova majka je izjavila da je plakala nekoliko dana poslije kada je vidjela te nevjerojatne fotografije.
 7. 7. Samuel nekoliko mjeseci poslije Ovo je Samuel... zivi normalan zivot 100%

×