Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

el text instructiu

1.987 Aufrufe

Veröffentlicht am

exemple de text instructiu - exercicis d'estiraments

Veröffentlicht in: Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

el text instructiu

  1. 1. El text instructiu (1a part) Exercicis d'estiraments
  2. 2. Estirament de quadríceps Posa't dret i recolza una mà a la paret. Amb l'altra agafa't el peu i, flexionant el genoll, acosta el taló fins als glutis. Mantingues la posició durants 20 minuts i repeteix l'exercici amb l'altra cama.
  3. 3. Bessons Recolza't amb els braços a la paret i descansa el cap sobre les mans. Flexiona una cama cap endavant i estira l'altra cap enrera, avança lleugerament els malucs per alinear el cap amb el tronc i la cama estirada formant una línia recta.
  4. 4. Múscul solear Recolza't paral·lelament a una paret, flexiona les dues cames estirant la zona superior del tendó d'Aquil·les, el múscul solear.
  5. 5. Flexors de malucs Doblega una cama endavant formant un angle recte i estira l'altra cama enrera. Abaixa els malucs sentint un estirament suau a la part frontal del maluc.
  6. 6. Isquiotibials Col·loca't dret davant d'un tamboret. Estira una cama i recolza el peu sobre el tamboret. L'altra cama ha d'estar lleugerament flexionada. Estira els isquiotibials a poc a poc.
  7. 7. Abductors Col·loca't dret davant d'un tamboret. Estira una cama i recolza el peu sobre el tamboret deixant l'altra cama recta. Inclina el tors cap endavant intentant tocar els peus amb les mans.

×