Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Nächste SlideShare
Tirana Last Mile
Tirana Last Mile
Wird geladen in …3
×
1 von 12

Tirana Last Mile SQ Long

2

Teilen

Herunterladen, um offline zu lesen

Projekti konsiston në biznesin e taksive në Tiranë, por nuk limitohet vetëm në këtë qytet. Projekti mund të përdoret edhe në qytete të Evropës Lindore, ose qytete të tjera me karakteristika si të qytetit të Tiranës: popullësia, ekonomia dhe shërbimi i transportit.
Qëllimi i projektit është të zëvëndësojë 80% të makinave me motor me djegie te brëndshme me makina elektrike në biznesin e taksive. Kjo do të sjellë përfitime si:
Zgjidhë problem të transportit
Çdo gjë do të menaxhohet në Re (Cloud) – lidhja dhe veprimet e klientit me shoferin
Zvogëlojë ndotjen në qytetet e mbipopullura
Rrisë të ardhurat në biznesin e taksisë
Ulë çmimin e shërbimit të taksisë
Shërbimi transporti për shërbimet derë më derë
Do krijojë një mënyrë krejtsisht të re për probabilitetin e shpërndarjes dhe kostos së dërgesës.
Do të rrisë numrin e hapësirave të parkimit
Do krijojë mundësinë për sistemin e shpërndarjes së biçikletave elektrike.
Sistemi do të ofrojë mundësitë më të mira për të mbështetur strukturat që lidhen me: IoT (Internet of Things), M2M (Machine to Machine) & System of Systems.

Ähnliche Bücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen

Ähnliche Hörbücher

Kostenlos mit einer 30-tägigen Testversion von Scribd

Alle anzeigen

Tirana Last Mile SQ Long

  1. 1. tirana last mile aplikacion + makina elektrike = zgjidhja per ndotjen

×