Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Que puc fer després d'acabar l'ESO?

910 Aufrufe

Veröffentlicht am

Possibilitats pels alumnes que acaben l'eso.

Veröffentlicht in: Bildung
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Que puc fer després d'acabar l'ESO?

 1. 1. Què fer desprésd’acabar l’esoFet per : Yadely MartínezICarla Martínez
 2. 2. ÍNDEX• Si aprovesSi noaproves
 3. 3. SI APROVES L’ESO
 4. 4. Batxillerat• Hi ha 3 batxillerats diferent que sónDesprés d’cabar el batxillerat tens opcions d’anara la universitat o fer un cicle superior ( no cal ferel curs pont) .
 5. 5. CICLES FORMATIUS• Grau mitjà
 6. 6. Després de fer el cicle mitjàtens opcions d’anar a fer uncicle superior o anar a traballar
 7. 7. Cicles superios• Cicle Superior
 8. 8. Després d’acabar el cicle superiortens opció d’anar a la universitat od’anar a treballar.
 9. 9. SI NO APROVES
 10. 10. Pots fer P.Q.P.ISi fas un P.Q.P.I tens opció de tindreaccés a un cicle mitjà però atenció “aixòno vol dir que tinguis el graduat d’esonomés accés a un cicle de grau mitjà .
 11. 11. Pots fer la prova d’accésSi fas la prova d’accés tens opció defer un cicle mitjà, la diferencia amb elP.Q.P.I és que dura menys tempsperò igualment no tens el graduatd’eso
 12. 12. Fent les proves d’accés pots anara la universitat perfectament nofa falta que tinguis batxillerat.
 13. 13. Entrevista a Joan GibertA quina edat vas començar a estudiar ?Ben petit, diria que tot i que en aquella època els nens anaven a lescola a partir dels sis anys, elsmeus pares van demanar al mestre si podia fer-me un lloc i va dir sí. Calcula que devia tenir unsquatre anysAmb quants anys vas començar la primària ?ho tinc clar perquè la organització era molt diferent de la dara.La “Enciclopedia No de Grado elemental” la devia iniciar als sis anys.Als nou anys dedat vaig fer lexamen dingrés de batxiller.Vaig començar primer de batxillerat als deu anysQuan vas començar a estudiar, volies fer la mateixa professió que estas fent ara ?Des de ben petit mha agradat ser mestre però no ho vaig tenir absolutament clar fins els catorzeanys.Canviaries de professió ? Per què ?No canviaria de professió per res del món. Per què? Perquè magrada i no se macut fer una cosamillor.Per quina raó vas triar aquesta professió ?Suposo que influenciat per lexemple del mestre del meu poble i per lestimació que tant el meu parecom, sobretot, la meva mare tenien vers els mestres.Com definiries aquesta professió ?Com la més bonica del món. Una professió que cada dia et posa davant del mirall per a recordar-te el nen iladolescent que vas ser i que, en alguna mesura, segueixes esssent.
 14. 14. Tens alguna experiència en que t’ho hagis passat d’alló més bé ?no se me nacudeix cap despecial. Recordo amb especial satisfacció els quinze dies de Colònies quecada estiu organitzava amb els meus alumnes de La Bisbal del Penedès. I les acampades de cap desetmana. També les escoles Moltes, tantes destiu amb els meus joves companys i companyes mestres.Creus que és difícil arribar a tenir el titol que has obtingut ?Res que es desitgi, sestimi i es vulgui aconseguir és difícil. Res, absolutament res. Evidentment ningú etregala res, però lesforç en comptes de desanimar-te testimula a tirar endavant i a superar les dificultatsque et trobes pel camí.Has obtingut un altre títol d’una altra professió ?Magisteri, Ciències de lEducació, Psicologia, Psicopedagogia i Psicoanàlisi.Per quina raó vas triar aquesta professió ?Per ladmiració que des de petit he sentit pels bons mestres, i nhe conegut uns quants.En algun futur has pensat tindre algun titol més ?No. Això no vol pas dir que hagi pensat en deixar destudiar, entre daltres raons perquè un MESTRE noestà mai acabat de fer. Mai se sap tot, sempre queden coses per aprendre i per saber.T’agradaria fer una altra professió però no tens les aptituds que et demanen ?Durant la meva època destudiant he treballat en múltiples ocupacions, en totes mhi he sentit a gust i detotes nhe après.Em costa molt pensar en una altra professió perquè la que tinc i que compatibilitzo ambla de psicoanalista mapassionen; però si vinguessin maldades estic segur que madaptaria de seguida ala nova situació i que procuraria fer-la el millor possible des del primer dia.Continues estudiant ?Sí i no ho penso deixar de fer mai. Mantenir viva la curiositat per aprendre i per saber és el motor méspotent de la vida.
 15. 15. Quantes hores li dediques als estudis?Moltes, totes les que tinc i que sempre em semblen poques.Per compte teu fas alguna cosa ?( ex: classes particulars, cursets o professor de cursets, etc..)Si, faig moltes activitats. Atenc pacients a la meva consulta privada, participo en la formació deprofessorat, imparteixo cursos auniversitaris, participo en jornades i congressos, presento casos clínics,organitzo i participo en encontres amb educadors, psicoanalistes i professionals de la salut mental, etc,fins i tot en cap de setmana. I encara em queda temps per a dedicar a la família i per a fer llargues etapesciclistes. El meu pare deia “la feina la fan els cansats”. Sento desmentir-lo perquè tot això que faig no tansols no em cansa sinó que com més en faig més ganes tinc de fer-ne més. La clau? Fer allò que de veritattagrada i tapassiona.

×