Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Viatge en tren

454 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Bildung
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Viatge en tren

 1. 1. VIATGE EN TREN
 2. 2. Vet aquí una vegada un tren llarg, molt llarg. Cada dia aquest tren feia un viatge del mar a la muntanya i de la muntanya al mar.
 3. 3. El tren passava per molts pobles, ciutats i camps i tothom sentia el seu xiulet que avisava del seu pas: UUUH; UUUH!!!
 4. 4. En el seu viatge passava a prop d’una escola. Quan els nens i les nenes sentien el seu xiulet, s’aturaven i el saludaven molt contents.
 5. 5. Un dia, la mestra va voler donar una sorpresa a aquellsnens i nenes i els va dir que anirien a fer una excursió amb el tren!
 6. 6. A dalt del tren els nens s’ho passaven molt bé. Que bonic era viatjar en tren! Es veien cases, camps, muntanues, rius... I tothom els saludava.
 7. 7. El tren parava en totes les estacions i la gent anava i venia amb maletes i paquets.
 8. 8. En una de les estacions, el tren es va parar al costat d’un altre tren i els maquinistes es van posar a parlar.
 9. 9. Els nens van sentir que els dos homes comentaven que el tren era jamassa vell i que ja no faria més viatges. EL PORTARIEN AL MUSEU DELS TRENS!
 10. 10. Els nens i les nenes es van quedar molt tristos. En el museu el tren estaria aturat i no faria sonar el seu xiulet! -Pobre tren! Estarà tancat!
 11. 11. Quan van tornar a l’escola, els nens es van posar a pensar què podrien fer per ajudar al tren i van decidir QUE EL PINTARIEN! Potser si elpintaven de colors seria tan bonic i semblaria tan nou que el deixarien seguir viatjant.
 12. 12. Es van posar a treballar i cada dia anaven a l’estació i el pintaven una mica.
 13. 13. I així va ser que va quedar tan bonic i semblava tan nou que el van deixar seguir viatjant.
 14. 14. Encara ara el tren fa el seu viatge a prop de l’escola i saluda tots els nens i nenes amb el seu xiulet.
 15. 15. I xiulant, xiulant,aquest conte es va acabant!

×