Anzeige

IP brick

autonomo um exabyteinformatica.com
26. Jun 2013
IP brick
IP brick
IP brick
Nächste SlideShare
La consolidació dels serveis informàticsLa consolidació dels serveis informàtics
Wird geladen in ... 3
1 von 3
Anzeige

Más contenido relacionado

Anzeige

IP brick

  1. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware © Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/ IPBrick: Seguretat perimetral OpenSource S’anomena comunicacions unificades a la integració dels serveis de telefonia, missatgeria unificada (la mateixa safata d'entrada per a correu electrònic, correu de veu i fax), missatgeria instantània corporativa (xat), conferencies web (videoconferències) i l'estat de disponibilitat de l'usuari en una sola i innovadora experiència per als col·laboradors i pels usuaris dels serveis. Les comunicacions unificades no només suposen un canvi important en la manera de com ens relacionem amb els nostres companys de treball i clients o col·laboradors, sinó que a més a més permet estalviar costos: telefònics, de gestió i administració d'equips i de desplaçament. Aquesta nova manera d'enfocar les comunicacions unifica tots els canals de comunicació que existeixen, de manera fragmentada i dispersa, però són presentades com si fossin un canal únic i el que és més important: integrat. Amb eines d'aquest tipus, els usuaris disposen de major nombre de vies de comunicació (SMS i FAX per exemple) sense que necessàriament comptin amb dispositius locals per a ells ja que tot el tràfic de SMS i faxos surten per una línia de telèfon independentment del lloc des d'on s'enviï. De manera anàloga, el sistema podrà convertir missatges com a faxos o missatges de veu en un correu electrònic que arribaran directament a la safata de correu de l'usuari sense importar on es troba. La solució que IPBrick proposa per abordar les comunicacions unificades està basada en programari lliure i pot instal·lar-se en qualsevol màquina, encara que lògicament el rendiment dependrà dels mòduls activats i del nombre d'usuaris concurrents. Un avantatge addicional és que pot al mateix temps proporcionar els serveis d'una centraleta digital per Integració de Sistemes i pot per tant, substituir qualsevol solució convencional aportant per aquest simple fet, importants estalvis en manteniment i en costos directes. Quins són els serveis inclosos en IPBrick? · Centraleta digital. · Plataforma de Correu intern/extern. · Les meves carpetes virtuals. · Gestió d'agendes i contactes corporatius compartits. · Gestor documental. · Serveis de SMS i fax. · Extensions telefòniques virtuals. · Veu i vídeo.
  2. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware © Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/ · Missatgeria instantània. · Bústia telefònica de veu en el teu correu. · Integració amb el client de correu o accessible via web. · Control d'accessos i de continguts. Tràfic net, antispam, antivirus i firewall. IPBRICK, àdhuc és un producte que integra una gran quantitat de mòduls, té una interfície molt intuïtiva i simple que permet configurar totes les característiques, separant les accions administratives de baix nivell, per exemple, donar d'alta un nou usuari; d'aquelles en les quals es defineix el funcionament general dels mòduls i les seves dependències. Aquesta eina és totalment escalable i totalment distribuïble entre diverses màquines, garantint que el producte és capaç d'adaptar-se a les canviants necessitats de l'empresa. Hi ha al mercat altres solucions, amb tecnologia propietària, que permeten realitzar aquestes mateixes tasques, però el cost de les quals s'incrementa en funció del nombre d'usuaris. Decàleg de per què usar IPBRICK enfront d'altres solucions del mercat: · Perquè és la solució econòmica basada en software lliure. · IPBrick es una única tecnologia que permet als tècnics implementar d’una sola passada: correu electrònic i Groupware, solucions de seguretat perimetral i comunicacions unificades. · No existeix cap tecnologia que s’instal·li més ràpid que IPBrick. · IPBrick és la solució més simple de configurar i de gestionar. · IPBrick és l'únic sistema operatiu que inclou de forma nativa funcionalitats de recuperació de desastre. · IPBrick és una tecnologia que permet que els tècnics millorin la continuïtat del negoci i dels seus sistemes fàcilment. · IPBrick és la tecnologia més fàcil per construir sistemes distribuïts amb enfocament en la redundància o en solucions d'alta disponibilitat. · IPBrick pot també ser usada en el maquinari definit pel fabricant, en maquinari estàndard (Intel, HP, Dell, IBM, Sun Microsystems, ASUS, Fujitsu Siemens, etc…) o en màquines virtuals per a computació en núvol (cloud computing). · IPBrick és una solució per a empreses que proporciona el més alt nivell d’integració. · IPBrick és la millor tecnologia de servidors Linux: està disponible en 4 principals sistemes operatius Linux: Debian, Ubuntu, Unbreakable Linux i Mandriva.
  3. Más manuales en: http://www.exabyteinformatica.com/manuales-y-apuntes-freeware © Roger Casadejús Pérez | http://www.exabyteinformatica.com/tienda/ En resum, si necessita estalviar costos i augmentar l'eficiència de les comunicacions de la seva organització, la solució resideix en la implantació de IPBrick.
Anzeige