Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
ELS ELEFANTS<br />
PELL MOLT GRUIXUDA<br />ORELLES<br />CAP<br />ULLS<br />CUA<br />TROMPA<br /><ul><li>  És el nas de l’elefant. Olora els a...
 Fa servir la trompa com si fos una mà.
 Per defensar-se dels seus enemics.</li></ul>ULLALS<br />POTES<br />
L’ELEFANT ÉS L’ANIMAL TERRESTRE MÉS GROS<br />ÉS FORT I INTEL·LIGENT<br />ELEFANT  ASIÀTIC<br /><ul><li> És  més baixet qu...
 Té les orelles més petites
 Viu a l’Àsia</li></ul>ELEFANT AFRICÀ<br /><ul><li> Són els més grossos
 Té les orelles molt grosses i els ullals  llargs.
 Viuen a l’Àfrica</li></li></ul><li><ul><li>Abans de néixer els elefants creixen gairebé dos anys al ventre de la seva mare.
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Els elefants.2

48.757 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Els elefants.2

  1. 1. ELS ELEFANTS<br />
  2. 2. PELL MOLT GRUIXUDA<br />ORELLES<br />CAP<br />ULLS<br />CUA<br />TROMPA<br /><ul><li> És el nas de l’elefant. Olora els aliments.
  3. 3. Fa servir la trompa com si fos una mà.
  4. 4. Per defensar-se dels seus enemics.</li></ul>ULLALS<br />POTES<br />
  5. 5. L’ELEFANT ÉS L’ANIMAL TERRESTRE MÉS GROS<br />ÉS FORT I INTEL·LIGENT<br />ELEFANT ASIÀTIC<br /><ul><li> És més baixet que l’elefant africà
  6. 6. Té les orelles més petites
  7. 7. Viu a l’Àsia</li></ul>ELEFANT AFRICÀ<br /><ul><li> Són els més grossos
  8. 8. Té les orelles molt grosses i els ullals llargs.
  9. 9. Viuen a l’Àfrica</li></li></ul><li><ul><li>Abans de néixer els elefants creixen gairebé dos anys al ventre de la seva mare.
  10. 10. Mamen fins que tenen dos o tres anys i poden viure fins els 85 anys.</li></li></ul><li>Als elefants els agrada molt banyar-se<br />
  11. 11. On viuen?<br /><ul><li> A diferents llocs
  12. 12. Tant al costat del mar com a les muntanyes, la selva, la sabana…
  13. 13. Beuen molta aigua, per això viuen a prop d’un riu o d’un llac.</li></li></ul><li>Què mengen?<br /><ul><li> Menja plantes, herbes, arbres i també fruita. ÉS HERBÍVOR.
  14. 14. Menja molt sovint</li></li></ul><li>http://www.edu365.cat/infantil/monperunforat/elefant/elefant.html<br />
  15. 15. FÍ<br />

×