Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Acta 2ª Assemblea Podem Reus

835 Aufrufe

Veröffentlicht am

Acta 2na Assemblea Podem Reus en català

Veröffentlicht in: News & Politik
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Acta 2ª Assemblea Podem Reus

  1. 1. ACTA 2ª ASSEMBLEA PODEM REUS Data: 25 de juliol de 2014 Lloc: Centre Cívic Migjorn Hora: 18:30 h Direcció: Riera de l’Escorial s/n Portaveu: Sergio López, Nazaret Troya. Moderador: Nazaret Troya. Recull acta: Sergio López. ORDRE DEL DIA 1. Benvinguda i registre d’assistents. 2. Lectura i aprovació de l’acta anterior. 3. Explicació dels pre-esborranys ètic, polític i d’organització per a l’Assemblea Ciutadana ¡Sí Se Puede!. 4. Resum i explicació del treball realitzat per les comissions de finançament, comunicació, xarxes/difusió i moviments/accions. 5. Resum de propostes de la reunión de coordinadors provincials. 6. Precs i preguntes. 7. Multi-referèndum. DESENVOLUPAMENT DE L’ASSEMBLEA EXPLICACIÓ DELS PRE-ESBORANYS Nazaret Troya informa de la publicació dels tres pre-esborranys –ètic, organitzatiu y polític- per a la seva discussió al portal de Reddit ‘Plaza Podemos’ amb l’objectiu d’acabar de confeccionar-los de cara a l’Assemblea Ciutadana “Sí Se Puede”. EXPLICACIÓ DEL TRABALL REALITZAT PER LES COMISSIONS DE TREBALL 1. Gerard Bargalló, com a portaveu de la Comissió de Finançament, explica el treball realitzat per la comissió i exposa les propostes finals desenvolupades per tal comissió: a. Presentació de la Comissió: 1.S’han realitzat tres reunions. 2.S’han nombrat com a portaveus a Estefanía Troya i Gerard Bargalló. b. Es proposa la rotació de càrrecs de 6 mesos a 1 any màxim (revocables). c. Creació d’un Grup de Whatsapp intern i un correu de la comissió. 1.financiacionpodemosreus@gmail.com d. Es divideix el treball: 1.Tresorer y Comptable: Pilar Flamenco (revocable) 2.Recursos/Captació de fons.
  2. 2. e. Protocol jurídic de PODEMOS LEGAL especifica no utilitzar ni el CIF ni constituir-se como Associació. f. Propostes consensuades a votar: 1.Proposta 1: Dinar popular. 2.Proposta 2: Activitat popular amb Rastre 2ª mà. g. Realització de samarretes de PODEMOS Reus. 2. Roberto Jabalera y Carlos Yaquinandi, com a portaveus de la Comissió de Comunicació, expliquen el treball realitzat per la comissió i exposen les propostes finals desenvolupades per tal comissió. a. Declarar l’estado de construcció en el que es troba PODEMOS Reus abans de comunicar de forma massiva informació i línea política. b. Separar entre comunicació interna i externa, utilizant el mail comunicacionpodemosreus@gmail.com per a la comunicació. c. Redacció d’un text de presentació a la ciutadania y ens públics/privats. d. Presentació del material gràfic per a la difusió d’aquest text. 3. Angie Murillo, com a portaveu de la Comissió de Xarxes i Difusió, explica el treball realitzat per la comissió i exposa les propostes finals desenvolupades per tal comissió: a. Proposta d’unió de les Comissions de Xarxes i Difusió amb la de Comunicació. b. Realització de tallers de formació en eines i apliacions web/mòvil per a gent gran o amb dificultats per al seu aprenentatge. c. Presentació del blog podemosreus.blogspot.com.es com a eina de transparència i comunicació externa. d. Utilització del català i el castellà per a comunicació exterior. e. Presència d’un representant de la Comissió de Xarxes i Difusió a les reunions de les altres Comissions amb l’objectiu de poder tenir una comunicació més àgil dels continguts tractats en les reunions. 4. Estefania Troya, com a portaveu de la Comissió de Moviments i Accions, explica el treball realitzat per la comissió i exposa les propostes finals desenvolupades per tal comissió: a. Participar en la organització i desenvolupament del Rastre proposat per la Comissió de Finançament. b. Realitzar una campanya de recllida d’aliments per diferents supermercats de la ciutat. c. Col·laborar en la base de dades d’associacions i plataformes ciutadanes amb les que poder col·laborar en diferents accions socials.
  3. 3. RESUM DE PROPOSTES DE LA REUNIÓ DE COORDINADORS PROVINCIALS Degut a l’extensa durada de l’Assemblea, no es disposa de temps per a exposar les propostes recollides a la reunió de coordinadors provincials. PRECS I PREGUNTES - Fernando Malvido presenta la seva dimissió com a portaveu de PODEMOS Reus. - Estefania Troya presenta la seva dimissió com a portaveu de la Comissió de Moviments y Accions per a centrar el seu treball en la Comissió de Finançament. - Nazaret Troya presenta la seva dimissió com a portaveu de PODEMOS Reus. MULTI-REFERÈNDUM Degut a l’extensa durada de l’Assemblea, no es disposa de temps per a realitzar la votació multi- referèndum de les propostes recollides a la reunió de coordinadors provincials. ACORDS - S’arriba a l’acord de fusionar les Comissions de Xarxes i Difusión amb la de Comunicació, tal i com marca l’organigrama de comissions acordat i unificat a nivell provincial. - S’arriba a l’acord de crear/obrir la Comissió d’Organització i Coordinació a totes aquelles persones que es van inscriure a la 1ª Assemblea i a les que s’han inscrit en aquesta 2ª Assemblea, tal i com marca l’organigrama de comissions acordat i unificat a nivell provincial. - S’arriba a l’acorde de convocar una reunió de totes les Comissions de Treball amb l’objectiu de posar en contacte a tots els integrants de les mateixes i de continuar el debat sorgit al voltant de l’organització a nivell provincial. Es dona per finalitzada la reunió. Redacta y firma l’acta: Sergio López. En Reus, a 25 de juliol de 2014. Data de publicació: 28 de juliol de 2014.

×