Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Web 2.0 i xarxes socials

167 Aufrufe

Veröffentlicht am

Power amb una breu explicació sobre la web 2.0 i les xarxes socials.

Veröffentlicht in: Internet
 • Als Erste(r) kommentieren

 • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Web 2.0 i xarxes socials

 1. 1. Que es? -Gratuïta. -Ens permet enviar i rebre informació. -Dinàmica. -El usuari pot compartir i crear. -No es necessiten grans coneixements.
 2. 2. FLICKR  Permet buscar, guardar, compartir i vendre fotos i vídeos en línia.
 3. 3. AMAZON  Venta i compra de productes en línia. Ven des de un llibre a una moto, aparells elèctrics o fins i tot material esportiu.
 4. 4. FACEBOOK  Xarxa social que permet que puguis conversar amb els amics o amb qualsevol persona del món i permet compartir imatges i vídeos.
 5. 5. BLOGGER  Servei que permet crear i publicar un bloc. Es poden afegir imatges o videos si es prefereix.
 6. 6. MYSPACE  És un lloc web d'interacció social, inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar uns usuaris amb uns altres .
 7. 7. PICASA  És un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.
 8. 8. DELICIOUS  Servei de gestió d'adreces d'interès socials a través del web. Permet guardar i recuperar a la xarxa les adreces d'interès, que s'emmagatzemaven des del navegador localment a l'ordinador, de manera que són consultables en línia.
 9. 9. YOUTUBE  Un lloc web en el qual els usuaris poden pujar i compartir vídeos. També disposa de un servei que permet comentar-los.
 10. 10. GOOGLE  Servei que ofereix un cercador i altres complements com el traductor, gmail...
 11. 11. SCRIBD  Un lloc web per compartir documents que permet als usuaris publicar documents de diversos formats i enganar-los a una pàgina web utilitzant el seu format iPaper.
 12. 12. ISSUU  Servei en línia que permet la visualització de material digitalitzat electrònicament, com llibres, portafolis, números de revistes, diaris, i altres mitjans impresos de forma realista i personalitzable.
 13. 13. SLIDESHAREE  Lloc web 2.0 d’allotjament de diapositives que ofereix als usuaris la possibilitat de pujar i compartir en públic o en privat presentacions de diapositives, presentacions i infografies PDF; documents en Adobe PDF, Microsoft Word i OpenOffice i la majoria de documents de text sense format, fins i tot alguns formats de àudio i vídeo .
 14. 14. WIKI  És una enciclopèdia digital que es troba disponible a través d' Internet . Es tracta d'una publicació d'accés lliure i gratuït, amb més de 15 milions d'articles redactats per voluntaris en més de 200 idiomes.
 15. 15. TWITER  Xarxa de microblogging que permet escriure i llegir missatges en Internet que no superin els 140 caràcters . Aquestes entrades són conegudes com tweets.

×