Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.
Avanti Law Group: Fortelle deg ting vet du allerede
Selvfølgelig, er det om penger.
Uansett problemet, argumentet, melodra...
Det var en major league baseball-spilleren heter Mike Hampton, som utøvet sin rett som en fri
agent å utforske disse lagen...
Det kalles opprettholde en følelse av orden, opprettholde myndighet til å opprette og
håndheve lover.
Et helsespørsmål, et...
Nächste SlideShare
Wird geladen in …5
×

Avanti Law Group: Fortelle deg ting vet du allerede

186 Aufrufe

Veröffentlicht am

Selvfølgelig, er det om penger.

Uansett problemet, argumentet, melodrama, PowerPoint-presentasjoner, media tilgjengelighet (spesielt det) mudslinging, diagrammer og grafer, statistikk, empati, regn, finger-vogn, den oppgitt sukk, øyenbryn knaser, agn og slå, den politiske manøvreringen eller foto op "¦ på slutten av dagen, det er om penger.

Og som tydelig, bør ikke være banebrytende nyheter.

Neppe nyheter på alt, å fortelle sannheten. Det er så klar som den nest eldste gyldne regel: de som har gull, styre.

Veröffentlicht in: Business
  • Als Erste(r) kommentieren

Avanti Law Group: Fortelle deg ting vet du allerede

  1. 1. Avanti Law Group: Fortelle deg ting vet du allerede Selvfølgelig, er det om penger. Uansett problemet, argumentet, melodrama, PowerPoint-presentasjoner, media tilgjengelighet (spesielt det) mudslinging, diagrammer og grafer, statistikk, empati, regn, finger-vogn, den oppgitt sukk, øyenbryn knaser, agn og slå, den politiske manøvreringen eller foto op "¦ på slutten av dagen, det er om penger. Og som tydelig, bør ikke være banebrytende nyheter. Neppe nyheter på alt, å fortelle sannheten. Det er så klar som den nest eldste gyldne regel: de som har gull, styre. Ta vår dekke Oregon. vær så snill. Vår stat representant (som kjører for guvernør) og våre amerikanske representant (som leder av nasjonale komiteen som får medlemmer av partiet hans valgt eller gjenvalgt til huset) ber om en etterforskning Statens $300 millioner helse exchange for "potensielle avfallet, svindel og misbruk. Stikkordet det er "muligheter". Ikke "faktisk" avfallet, svindel og misbruk, fordi de ikke har vist seg som ennå. Men vi er forledet til å tro av guvernøren fra andre politiske partiet har hensikt inkompetent utbyggingen av vår versjon av helsevesenet promotert av POTUS av andre politiske partiet. Uansett hva du tror dekke Oregon, er det nesten sikkert at nettstedet har krasjet og brant nesten like ille som flere amerikanske favoritter i OL. Som har gitt politiske motstandere en portal til å gjøre debatten ikke om medisinsk planer, dekker uninsured, et sikkerhetsnett for dem med pre-eksisterende tilstand "¦ men potensielle avfallet, svindel og misbruk av $300 millioner. Avanti Law Group Bitcoin er en enklere konsept for de av oss med stemmer på våre fingertuppene å forstå. Global oppvarming? Om penger. Medisinsk marihuana dispensaries? Om penger. Genmodifiserte grønnsaker, innvandring, alkohol i dagligvarebutikker, tribal kasinoer? Om penger, om penger, om penger, om penger. Lærer streik? "¦ nei, det er om barna.
  2. 2. Det var en major league baseball-spilleren heter Mike Hampton, som utøvet sin rett som en fri agent å utforske disse lagene som ønsker hans tjenester. Han gjorde en beryktede beslutning om å ta sine talenter til Mile High byen, som på den tiden var en gravplass for mugger, fordi, blant annet han sa han var imponert over det Colorado skolesystemet. Og $121 millioner, åtte år kontrakt. Hampton varte to sesonger Rockies, hvorpå hans barn ble flyttet til Atlanta skolen. Det er alltid om penger. Og kontroll. Kontrollere pengene, kontrollere historien, kontrollere sinnet til de som er opptatt med andre ting mens livet skjer, kontrollerer fremtiden. Ta vår siste vær. vær så snill. Massive spesielt i øst jords i California og Oklahoma og andre stater som du ikke ville tro var politisk bedfellows, Great Lakes-regionen fryser (ja, selv helvete, Mich.) I Jackson fylke, har vi hatt posten nedbør og blitt satt på varsel for en tørke betegnelse i samme 24-timers periode. En perfekt storm av Schrodinger's Cat forhold "¦ og begge like nøyaktige. "Så mye for global oppvarming" min svigerfar sier nordøst snowmaggedon fra den relative sikkerheten av hans kunstig lys, resirkulert luft, menneskeskapt parker og asfalt stier som mest kunstig alle stater "¦ Florida. Ikke mannens skyld; Han er en flott fyr med en flott datter og en elendig cribbage spill. Han har nettopp tilbrakt mye tid plantet foran TV-apparater og radioer, lytte til mantraet som kontrollerer meldingen at menneskelige bidrag til systematisk oppløsning av miljøet og dens værmønstre er gal snakke basert på sprø vitenskap. Som, og prøver å quixotically prøver å stoppe det ville en) avle milliarder i potensielle avfallet, svindel og misbruk mens 2) tar jobber (og penger) (kontroll) de (kraftige) selskaper som finansiere våre politiske kampanjer. Så handler det om makt. Penger pluss kontrollere lik makt. Igjen, ingenting nytt. Vi alle lært dette fra øyeblikket vi innså at våre foreldre hadde denne magiske evne å sende oss til rommene. Og vi vil faktisk gå. Ta vår medisinsk marihuana dispensaries. vær så snill. Den føderale regjeringen sier en ting. Staten sier en annen. Våre lokale myndigheter sier alle slags ting, prøver å finne en middelvei som vil tilfredsstille flere mennesker enn de vil opprørt.
  3. 3. Det kalles opprettholde en følelse av orden, opprettholde myndighet til å opprette og håndheve lover. Et helsespørsmål, et moralsk problem, et generasjonsskifte problem, en kulturell problem, en offentlig sikkerhet problemet "¦ medisinsk marihuana er en veritabel roulette hjulet av filosofiske argumentasjon. En som, på dette stadiet, synes skjebnebestemt til å fortsette snurrende. I mellomtiden får stater over hele landet munchies ser legalisert marihuana laboratorietester

×