Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Treball tempestaisuf

319 Aufrufe

Veröffentlicht am

Visió del llib

Veröffentlicht in: Bildung
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Treball tempestaisuf

  1. 1. La TempestaCompanys i familia de la Nahara Isuf Touray
  2. 2. ÍNDEX 1=> Com es el caràcter de la Nahara?........pàg 3 2=> Companys de la Nahara.......................pàg 4-5 3=> Familiars de la Nahara..........................pàg 6 4=>Opinió personal......................................pàg 7
  3. 3. COM ES EL CARÀCTER DE LA NAHARA? Nahara:La Nahara posseïa un caràcter fort i agressiu. Tenia les idees molt clares i una gran resolució per dur-les a terme. Era decidida, impetuosa i independent, però alhora sociable i espontània, de manera que s’havia fet força popular a l’institut. De vegades, tendia a modificar la realitat i explicar- la des d’una perspectiva tan distorsionada fins que creia les seves mentides.
  4. 4. COMPANYS DE LA NAHARA Sílvia: És la millor amiga de la Nahara.Responsable, i aconsellava a la Nahara quan ella quan ella es volia anar de casa. Esther i Montse: Amb la Sílvia i la Nahara eren les mes populars de linstitut. Pitó: Llesta súbtil i perillosa com una serp, per això la Nahara li diu Pitó.Sofria una enveja increïble per la Nahara i intentava ridiculitzar-la. Ahmed: Noi marroquí de setze anys. Havia arribat al pais feia uns pocs mesos.És compenetrava bé amb la Nahara. Oriol: El noi més popular.Estava enamorat de la Nahara, sempre lintentava impressionar.
  5. 5. COMPANYS DE LA NAHARA Marc: Era el tafaner de la classe. Enamorat de la Nahara, la seguia per tot arreu.Era ell el qui trucava a la Nahara amb identitat oculta. Xavi: Amic de la Nahara que anava a 1r dESO
  6. 6. FAMILIARS DE LA NAHARA Isabel: Mare de la Nahara. Tenia por de la seva filla. Es va quedar viuda quan el seu marit va morir al accident del càmping. Albert: Pare de la Nahara i la Laura, marit de lIsabel. Va morir en linundació del càmping a Osca. Laura: Germana de la Nahara. Tambè va morir al càmping amb el seu pare. Cláudia: Tieta de la Nahara, tenia un fill. Sergi: Fill de la Clàudia, era molt entremaliat.
  7. 7. OPINIÓ PERSONAL Crec que el llibre ha de servir per fer reflexionar, perquè aquesta situació es pot donar en qualsevol família del món. En general mha agradat molt el llibre.

×