Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Wir verwenden Ihre LinkedIn Profilangaben und Informationen zu Ihren Aktivitäten, um Anzeigen zu personalisieren und Ihnen relevantere Inhalte anzuzeigen. Sie können Ihre Anzeigeneinstellungen jederzeit ändern.

Web 3.0

242 Aufrufe

Veröffentlicht am

Veröffentlicht in: Business, Technologie
  • Als Erste(r) kommentieren

  • Gehören Sie zu den Ersten, denen das gefällt!

Web 3.0

  1. 2. Són pàgines capaces de comunicar-se amb altres pàgines mitjançant un procés de llenguatge natural, és una manera d’organitzar la informació contingudes a les webs.
  2. 3. Serveix per a que les cerques d’informació siguin molt més eficients i encertades. El ordinador deixarà de ser la plataforma per a conectar-se a qualsevol aparell, des de cotxes fins a reproductor mp3. Per més informació consulta la pàgina: http://www.youtube.com/watch?v=sjeLotFrJtk&feature=fvsr
  3. 4. <ul><li>Web 1.0 </li></ul><ul><li>Les persones poden conectar-se a la web, però no poden modificar ni comentar. </li></ul><ul><li>Web 2.0 </li></ul><ul><li>Poden conectar-se persones entre persones; xarxes socials, wikis , la possibilitat de compartir. </li></ul><ul><li>Web 3.0 </li></ul><ul><li>Aplicacions webs conectar-se a aplicacions webs amb la finalitat d’enriquir l’experiència de les persones. A diferència de les altres en aquesta s’inclou la web semàntica. </li></ul>
  4. 5. La web semàntica tracta de convertir la informació en coneixement, ordenar i classificar els continguts de la web per a què els ordinadors siguin capaços d’interpretar-los i tomar decisions a través del encreuament de dades.

×