Diese Präsentation wurde erfolgreich gemeldet.
Die SlideShare-Präsentation wird heruntergeladen. ×

Parc Natural 2

Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Anzeige
Nächste SlideShare
Els vertebrats
Els vertebrats
Wird geladen in …3
×

Hier ansehen

1 von 6 Anzeige

Weitere Verwandte Inhalte

Anzeige

Aktuellste (20)

Anzeige

Parc Natural 2

  1. 1. Parc Natural Serra D’ I rta <ul><li>Jacob Esteve. </li></ul><ul><li>Oscar Barreda </li></ul>
  2. 2. Localització Del Parc En El Mapa És una Serra situada al Nordest de la provincia de Castelló. És una alineació muntanyosa paral · lela al mar. Pertany a la Comarca del Baix Maestrat. Els seus límits són la platja de Vinarós-Benicarló al Nord, la Ribera de Torreblanca, al Sur y, per l’ interior se extén fins a la vall d’Alcalá de Xivert.
  3. 3. Flora <ul><li>La vegetación típica está </li></ul><ul><li>composada de matollar. </li></ul><ul><li>L’element de flora més </li></ul><ul><li>Atractiu és el margalló </li></ul><ul><li>que en la Serra alcança </li></ul><ul><li>un desenvolupament espectacular. </li></ul>
  4. 4. Fauna Podem trobar el “ chorlitejo patinegro”.   En els penya-segats i principalment en les rodalies de la Torre de Badúm, podem trobar la gavina “ patiamarilla” També està present , encara que no nidifique, el corb marí.
  5. 5. Geografia Del Parc En la Serra d´Irta encontrem un relleu amb nombrosos barrancs, penya-segats. El tipus de roca és la calcària. La zona està plena de bancals, la majoria de cultius abandonats de garrofers,atmel·lers i oliveres.
  6. 6. Paisatge Del Parc Amb una vegetació i fauna típicament mediterrànea envoltada de impresionants penya-segats que descendeixen cap a la mar, constiyueix un dels més paisatges més encantadors del litoral valencià. L’abandonament progressiu de l’explotació agrícola i ramadera que durant segles ha suportat ha permés la presència de valors naturals y etnològics que converteixen a aquest paisatge en un punt privilegiat del Mediterràni.

×